תגובה אליך, ואל מי שמעלי על אותו שירשור...
קודם כל ל drummer is in the ho אתה מושפע מהטלוויזיה כל כך עד שהחרדים הפכו בעיניך פתאום לחיות אדם. פתאום אין יותר "כמה קיצונים", אלא כולם יחד. אז אם אני אגיב אותו דבר אני יכול לומר, כל החילונים רוצחים בגלל שראינו את רבין יורה באנטלנה. או, כל הדתיים רוצחים בגלל רצח רבין... קיצר, אל תכליל. כי מה שאמרת היתה סתם פגיעה בציבור שלם, ואני ממש מרגיש שזה בגלל שטמבלוויזיה שטפה לך את הראש כנראה... כמו לרוב המדינה. חזרה ל Symbolic אני גם לא הגבתי עד שראיתי את התמיכה בהודעה שלך. ללכלך על היהדות ולומר עליה שהיא מושחתת, ומלאה גזענות?! אתה פשוט מדבר כמו אדם שהוא אנטי. אין גזענות בדת - יש העדפה מתקנת(אתה רוצה שניכנס לוויכוח הזה? אם כן, תגדיר מה היא גזענות...) ואין שחיתות, וכשיש כל היופי זה שנלחמים בה. השחיתות האמיתית היא דווקא במדינה שלנו ולא בדת. סלח לי על כך שקטונתי, ואיני מצליח לא להתעצבן ולכעוס על השקר הגועלי הזה: "מה ש95 אחוז מה"יהודים הנאורים" שלך שמכבדים את תשעה בא"ב לא עושים." סלח לי, אבל פשוט גועל נפש. שקר וכזב. תבדוק, לך תעשה מחקר ותבדוק אם זו אמת. אתה יודע כמה דתיים משרתים בצבא?! ואתה יודע כמה משתמטים יש רק בת"א (חילוניים)?! ואתה יודע כמה הדתיים תורמים לצבא ביחס למספרם הקלוש יחסית לחילוניים, ובהתיחסות לכך שהמדינה פגעה בהם וירקה להם בפנים במבצע מטופש שברור כיום לכולנו כמה מטופש הוא היה(ההתנתקות)???? הציונות בלי היהדות היא כלום. סלח לי. אין לה סיבה. אם תצליח לתת לי סיבה לציונות, בלי קשר למסורת ולתורה - תפתיע אותי. סמור מסורת כמה שבא לך, איך שבה לך. זה לא משנה, ההבדל הוא האם אתה שומר מסורת בתור מסורת, או בתור טרנד זמני וחסר טעם. כי המסורת שלנו היא הרבה יותר עמוקה מזה.