ט' באב

אז כנראה שאתה לא יודע מספיק הסטוריה

תקרא קצת ספרים ומאמרים תלך תדבר גם עם ערבים וגם עם יהודים לא קיצוניים משני הצדדים תנסה ללמוד דברים שנוגדים גם את הדעה שלך ואני רוצה לראות אם תגיד אחר כך קלישאות... חמש שנים אני מתעסק עם המשבר בארץ, זרקו עליי אבנים,וחוויתי ירי קטיושות אבל למרות הכל הלכתי וישבתי עם הצד הערבי לשמוע את הצד שלהם! שוחחתי עם הצד היהודי הוותיק בארץ! ניסיתי להבין מה גורם פה למשבר הזה והבנתי משחקי הכוח והאגו של הקיצוניים פה דופקים לנו המתונים יותר את החיים והדו קיום שכולם רוצים פה! אז "אוסף הקלישאות" שלי מתבסס על משהו עובדתי ! לא על התנך שעבר גלגולים רבים ושונה בגרסאות הרבה פעמים או על סמך הקוראן או על מה שהטיפו לי מבוגרים ממני כל חיי...

djdubon

New member
אחח אחח

אני רק מחכה ליום שהעולם יתפכח קצת וירשה את השימוש בסמים קלים. אז, חברים, נעביר הג'ויינטים מהאחד לרעהו במקום להתעסק כל היום במשחקי כבוד וטריטוריה.

HelloweeN

New member
עכשיו אתה מדבר!

המשפט הנורמלי היחידי מכל השרשור המטופש הזה!

H A J Y

New member
../images/Emo45.gif צודק במיליון אחוז, זה צריך להיות החלום

הרטוב של כל גבר ישראלי!!!11!1אחד11!1!!! וכל האשכנזים השמאלללנים האלה שלא חושבים ככה הם חבורה של כוסיות שצריך לזרוק אותם לים ביחד עם כל הערבושים המגעילים האלה!!!!!!1111111111111111!!111אחד!!!1!!!1!1!

djdubon

New member
אני חושב

שבמקום ההודעה הילדותית הזאת יכולת פשוט לרשום שזה היה מיותר מבחינתך מה שהוא אמר

H A J Y

New member
ואני חושב שאם זו לא הייתה תגובה לאבי דימונד

הגדול והמהולל אז אתה לא הייתה מגיב ככה.

H A J Y

New member
זכותך המלאה לחשוב ככה. זה עדיין לא ישנה את

העובדה שאני חושב שכולם כאן מתחנפים לאבי דימונד בגלל שהוא אבי דימונד.

H A J Y

New member
נו בכיאת אם אני הייתי כותב הודעה כמו שאבי

דימונד כתב מזמן היו עולים עליי כאן כמו שעלו על "הלווין " (ובצדק) אבל משום מה אני רואה שרק אני ומגל הגבנו לו ואמרנו לו מה שאנחנו חושבים..

Vdrums

New member
אני לא מדבר על הדעה שלך אני מדבר על השפה

שלך. יש מבין?

H A J Y

New member
טוב זה ויכוח חסר משמעות כי לא משנה מה תגיד

לי אני חושב שלא הייתה אומר לי את זה אם ההודעה שלי לא הייתה מכוונת לאבי דימונד. חוץ מזה שאני עדיין לא מבין מה הבעיה עם איך שבחרתי להתנסח אבל שיהיה..

Vdrums

New member
שטויות. כתבתי לך 7 פעמים שאני מדבר על שפה

לא דעה.

DiamonDbikeR

New member
הוא ממש לא מבלל את המוח

באמת חצי פורום פה מתחנף אליו, וזה מגעיל..

שמע..

אתה בנאדם קטן ורקוב. אף אחד לא מתחנף פה לאבי דאימונד, אבל יש כלפיי הבנאדם הערכה גדולה, ובצדק. בניגוד לחלק גדול מהפורום, זה בנאדם שלקח החלטה לתת את כולו לכלי הזה שכולנו מזיינים עליו את השכל. יש לו המון ניסיון, המון ידע, והכי חשוב, הוא גבר שבגברים. ורק בנאדם שמכיר אותו יכול להגיד לך את זה. וזה בכלל לא קשור לדיעה הפוליטית שלו, או משהו כזה. תאר לך שפורטנוי, או לארס אולריך היו כותבים פה.. כולם היו הופכים להיות ילדים חנפנים וטובים. ויודע מה? בשבילי הוא לא נופל מהם. הוא אפילו נחשב יותר, כי אני מכיר אותו כבנאדם. ואמרתי שאתה בנאדם קטן ורקוב, רק בגלל שאתה קנאי. פשוט מאוד. ותומר, אני מבקש בבקשה שלא תמחק את ההודעה הזאת. זה חשוב לי. תודה.

Vdrums

New member
אני רק רוצה להבהיר שוב, אין לי בעיה עם

הויכוחים, לא אמרתי לאף אחד מה לכתוב, אבל אני כן אצנזר שפה מלוכלכת. והודעות ילדותיות עם מליון סימני קריאה. מי שחושב שאני עושה לו עוול יכול לפנות לתפוז. ורק בשביל לסבר את האוזן, גם אבי דיאמונד קיבל ממני מסר לאחר שמחקתי לו הודעה עם התבטאות לא נאותה בעבר. אז להפסיק לטחון מיץ עגבניות.

Vdrums

New member
../images/Emo88.gifהשירשור מיצה את עצמו. תמשיכו במסרים

H A J Y

New member
חוץ מזה שכבר כתבו לו את זה ואניבן אדם מקורי

ולא משעמם ככה שלא רציתי לחזור על דבריו של אחד מחברי הפורום.

למעלה