ט' באב

dw drum

New member
צום קל לכולם !

" כל המתאבל על חורבן ירושלים זוכה לראות בבנינה" בעז"ה שכולם יזכו להיות נוכחים בבנין ביהמ"ק! אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני תדבק לשוני לחיכי אם לא אזכרכי אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי

dw drum

New member
זכותי להביע את הרגשתי

ואין אתה זה שיחליט אם מותר לי או לא. אני לא יריב איתך ולא אכנס לוויכוחים חסרי הטעם והמשמעות שלך רק משום שבדיוק בגלל אנשים עם שנאה יש חורבן וכל זה בגלל שנאת החינם האיוולת של אנשים כמוך. אני לא מבין מה הבעיה שלך אז הכנסתי כמה פסוקים יש לך בעיה תפתור אותה גם בלי ליחצן את רגשות המצוקה והשנאה העצמית שלך. עצם זה שיש לך בעיה עם הדת מעידה עד כמה אתה אדם נחות שלא מסוגל לקבל את אמונותיהם של אחרים הסובבים אותך, אני לא רוצה להמשיך ביום כזה צריך להרבות אהבה ולא שנאה . יום טוב

kfirshap

New member
אחי אלך תתייחס לאמירות כאלה

זכותך המלאה לכתוב את זה ומי שלא טוב לו שיגיב עד מחר.

HelloweeN

New member
תקשיב ילד, זה פורום תופים,

לא פורום מיסיון, דת, שטיםת מוח ושאר זבל העופות שאתה מנסה לדחוף. נהוג פה לדבר על תופים, ולא על זיוני שכל יהודיים. אז תביע את הרגשותייך בפורום המתאים. כן, אני באמת אדם נחות, לעומת דתי כמוך, "נאור" עלק, שיודע מה טוב לכולם. או בקיצור, תשמור על רלוונטיות הפורום.

A 1 A 2 A 3

New member
מעניין מאוד לא היית אומר את זה על יום השואה

לפעמים השתיקה טובה "לחכמים".

avidiamond

New member
בחור

תרגיע ותן כבוד לדת גם אם אתה לא דתי או שומר זה היום שנחרב בו בית המקדש והערבים בנו עליו את מסגד אלאקצה זה הגנבה הכי גדולה בהיסטוריה אז תסכים איתי שגם אם אתה לא דתי או שומר בתור גבר ישראלי אמור לבוא לך ליירט איזה טיל כתף עליהם שמה

dw drum

New member
אשכרה שים לב שאתה היחיד פה שיש לו בעיה עם זה.

זה מעיד על משהו...לא? ולא פורום מתופפים לא מיועד רק לדיבור על תופים פורום מתופפים הוא קהילה של אנשים שאוהבים משהו מסוים ודנים עליו בתור קהילה עם משהו שמשותף לכולם נכון זה התופים אך יש חיים מעבר לתופים יש בני אדם יש כבוד אחד לשני יש אמונות, יש אהבות, ויש שנאות אנחנו בני אדם, לכן זה נקרא פורום משום שאנחנו מדברים אחד עם השני ולמרות שרובנו לא מכירים אנחנו רוחשים כבוד אחד לשני משום שלכולנו יש משהו משותף משהו שיקר לנו , כלי נגינה שנקרא תופים. וזה כל היופי היחוד הזה אז אם לך יש בעיה עם זה כנראה שהפורום הזה לא מספיק טוב בעינך ... דרך ארץ קודם לכל , תהיה סובלני גם למי ששונה ממך גם למי שיש לו אמונות שונות כולנו בני אדם ולא משנה מאיפה באנו או איך אנחנו נראים העיקר איך שאנחנו נותנים כבוד לבני אדם וסובלניים גם למי ששונה ממנו גם אם זה נראה לנו לא ראוי או שזה לא לרוחנו . איש איש באמונתו יחיה , לא באתי להחזיר אף אחד בתשובה ואם זה היה נראה ככה אני מצטער מראש מר הלואין, אני חושב שהיום הזה הוא משמעותי גם בלי הדת שים לב על מה נהיה החורבן על שנאת חינם על שאנשים שנאו מישהו סתם בלי סיבה ולא משנה מהו צבע עורם או גזעם,זהו משהו עמוק ואני נפעלתי מזה שאנשיפ פה רוכשים ליום הזה כבוד וציינתי את הרגשתי אני לא חושב שהטפתי מוסר פה לאנשים ואם זה היה לא במקום אנא סלחו לי. וזהו חשבון נפש לכל עם ישראל ולא משנה אם זה חילוני דתי או גוי כולנו בני אדם ואם נביא אחווה ואהבה בינינו העולם יהיה מקום טוב יותר לחיות בו! שיהיה לך חיים נפלאים! יום טוב!

בקטנה בנאדם..

אין טעם להתרגז. אנשים שמדברים ככה- זה כבר בעיה שלהם ולכן לא צריך להתייחס.

בשביל מה להכנס לוויכוחים פוליטיים עכשיו?

ותעשה טובה ליירט טיל כתף שם?! מה אתה ברוך גולדשטיין? בוא פשוט תזרוק אותם לים וזהו! למה לך ללכת לצדדים הקיצוניים ביותר כמו שהוא הלך?! גם אני יכול לומר שאנחנו ביצענו גנבות מהם! לכרות להם עצי זית בכוונה בלי סיבה ולהרוס להם את הכלכלה שלהם! לבנות להם חומה באמצע העיר שתחצוץ משפחות ואזרחים ממוקדים הומניטריים בסיסיים זה לא פגיעה?! גם הם רוצים להוריד לנו טיל כתף על מה שאנחנו עושים להם... אז מה יצא מזה?! גם אתה רוצה להשמיד אותם וגם הם רוצים להשמיד אותנו בגלל שכל אחד הולך לצד הקיצוני ולא מנסה להבין ולא מנסה לדבר עם הצד השני... בחיים לא נצליח להביא את המדינה הזאת לדו קיום ולחיות עם אחים שלנו (כן הערבים הם השמים! משמע הם אחינו) כשיהיו פה קיצוניים שיהרסו הכל וילבו את היריבות ואת מרחץ הדמים הזה.... במקום אז ללבות ולעצבן יותר בוא תנסה להגיע גם למצב שתוכל לדבר איתם ולהגיע לאל עקצה ולבית המקדש שלך... לא תמיד צריכים להיות שוחרי מלחמות... זה לא מביא שום פתרון חוץ מעוד משפחות שכולות עוד כאב ועוד דם שנשפך בגלל משחקי אגו

לא מקבל את הדעה שלי? זכותך

אבל אל תבוא ותגיד לי שזה ערימת קלישאות וגיבובים.. יכה כמה שנים ותעשנ מחקר כמו שאני עשיתי על ההסטוריה של המקום עליו אתה חי ותקלוט את התמונה האמיתית כי אני לעומתך באמת הלכתי ובדקתי כמו שרציך את שני הצדדים וחקרתי לעומק והגעתי למסקנה הזאת ולא כתבתי את מה שהטיפו לי כל החיים...

ringo rulz

New member
אני מגדיר את עצמי מאמין...

אני יודע קצת הסטוריה תודה רבה. אבל מה שאמרת זה אוסף של קלישאות...בלי לפגוע אחי..מצטער אם נשמעתי חרא...

למעלה