טרק בדולומיטים

איזור רמת אווראו בגובה ממוצע של

2300 מטר, פופולרי מאד בין המטיילים, הן בשל יופיו והן בשל הקלות היחסית להגיע אליו. לפחות ארבע בקתות מצויות בו, בהן "נובלאו" יושבת על גבעה נישאה בגובה 2500 מטר ו"סקויאטלי" השוכנת ממש למרגלות חמשת המגדלים ובקצה העליון של מערכת כיסאות תלויים והיא ממש מפוצצת מתיירים.

Amoureuse

New member
מקסים ומדהים

אני חזרתי היום מטרק קצת פחות יומרני, טרק הקפת המונבלאן. הנופים פחות מחודדים, יותר אלפיניים קלאסיים, ובעיקר כמה שהיה לי קשה (כי אני לא קרבית מספיק, אפילו זקנים עקפו אותי), היה הרבה יותר קל מהסיבוב שלך בדולומיטים... התמונות שלך מהממות!

היום העשירי, או, סוף סוף מנוחה

היום בחרתי במסלול קל עליה ל"פורמין" (2650) שממנו תצפית מרהיבה על פני רמת אווראו ועל הרכסים מסביב מ"טופנה" בצפון ועד הצ'יווטה" ו"פלמו" בדרום. טוב, עם הכושר שצברתי, טסתי לעבר מעבר אמבריצולה.

לדאבוני הרבה מידי עננים בשמים

ושוב נעורו בי החששות של אובדן הדרך ותעיה בערפל.

טיפוס תלול ל"פורצלה פורמין"

המשך מיידי לכיוון "צ'ימה פורמין" תוך שאני עוקב אחר שפת המצוק, שם רואים את המחזות הדרמטיים ביותר.

ולמעלה, בגובה של 2500 מטרים

מצאתי עדר כבשים רועות. מעניין, הגובה הזה הוא קו העשבים, והעשביה בו דלילה למדי. אפילו פרות לא נראות בגבהים הללו. מה יש לכבשים לחפש כאן?

jeshu

New member
בקיץ במקומות כאלה תהיה גדילה מהירה של עשבייה - זה מזון מוצלח לרעייה.

אגם "פדרה"

אגם פדרה (2050), שוכן למרגלות קיר מצוקים המתנשא כ- 700 מטר מעליו. לחופיו שוכנת בקתת פלמיארי או "ריפיוג'ו קרודה די לגו". שני לילות ביליתי בבקתה הקסומה הזאת.

היום האחד עשר לטרק הרגלי

הגענו ליום האחרון. אין יותר עליות. היום רק יורדים 900 מטר אנכיים לעיר קורטינה די אמפצו, ושם כבר נחשוב מה לעשות...

Terminal Frost

New member
תמונות מהממות! שאלה

הבטחת מאמר על המנהלות, הגעה, מפות, ציוד, לינה וכו'... אנחנו מחכים בקוצר רוח! : ) חוץ מזה, תמונות פשוט מפילות, עושה חשק אדיר לצאת כבר למסע הזה...

theotg

New member
עם מה אתה מצלם?

למרות הכיווץ הקשה כדי להכנס לגודל המותר פה, התמונות ממש יפות. מותר לשאול באיזו מצלמה ועדשות אתה משתמש? אורן

canon powershot pro 1

המצלמה עם עדשה 28 - 200 (בתרגום ל- 35 מ"מ). אגב אני לא מכווץ, רק הקטנתי את הרזולוציה וגודל התמונה.

למעלה