טרמפים וחטיפות...

Fleddermaus

New member
טוף...

יש לך בעיה מאוד קשה, את שקועה עד הצוואר בסטיגמות ודעות קדומות על החילונים. את חושבת שכל החילונים הולכים למועדונים, ובזה מסתכמים החיים שלהם? לא כל החילונים הולכים למועדונים, למעשה רובם לא הולכים. אני אף פעם לא הייתי במועדון. הדקירות לא עד כדי כך נפוצות, ומי שהולך למועדונים מועדים לפורענות הוא אידיוט באותה מידה שהמתנחל שעולה טרמפ מחוץ ליישוב הוא אידיוט. בסיידר?

אוקי.

אז דבר ראשון אני שמחה שהסכמת איתי שאלה שהולכים למועדנים הם אדיוטים. דבר שני - כמו שאני מלאה בסטיגמות ככה גם אתה - כי לא כל המתנחלים נוסעים בטרמפים! ועכשיו אני רואה שהטרמפיאדות חצי ריקות הרבה יותר מבעבר [אפילו אמא שלי לא מרשה לי לנסוע בטרמפים - אבל אין מה לעשות אין לי דרך אחרת לנסוע.] בקיצור רק שתדע - שבימים אלו שיש התראות יש המון אנשים שכבר לא נוסעים בטרמפים [ויש גם חלק שלא נוסעים בכלל בטרמפים ולא משנה המצב הבטחוני!] דבר שלישי - אין אפשרות לזוז מהיישובים ללא טרמפים יש אוטבוס כל כמה שעות וגם שאני כבר עולה עליו הוא עובר דרך כל העולם ואישתו ונסיעה של 20 דקות לוקחת שעה! ולכן אפילו אם יש אוטובוס לא תמיד עולים עליו כי סיוט!!

עוד בולשיט!! רבאק תגידו מאיפה אתם

ביאים תדברים המפגרים שאתם אומרים?! אני גר בישוב ואני יודע בדיוק באיזה כבישים הם נוסעים ומה שכתבת זה בולשיט.

Dudidud

New member
מאותה הסיבה

שכשנופל קסאם על שדרות זה לא באמת מעניין מישהו..

meitush123

New member
כי לנסוע בטרמפים היום זה מפגר

וחסר אחריות, מה לעשות. מה גם שאני אם הייתי אמא בחיים לא הייתי מסכימה לבנות שלי לקחת טרמפים עם אנשים שהן לא מכירות באופן אישי גם מסיבות שאינן קשורות בכלל לפלסטינים.

E טי

New member
כשתגורי במקום שיש בו אוטובוס

פעמיים ביום, כמו בגולן, בדרום וכדו', נדבר.

אז שיתפסו טרמפ מתוך היישוב,

כפי שגם נהוג ביישובים נידחים בגולן, בדרום ובכל מקום אחר ולא באמצע צומת בשטחים כשיש התראות חמורות על חטיפה.

לחיל האמיץ [שלא נראה שהוא כ"כ אמיץ]

מאיפה אתה מביא את זה שבגולן תופסים טרמפים רק מתוך היישובים?? וחוץ מזה בלי קשר - אין מצב להסתמך רק על טרמפים מתוך היישובים זה פשוט בלתי אפשרי! נקודה!

למה לא אמיץ?

כי אני לא מסכן את החיים שלי בלקיחת טרמפים בלב יהודה ושומרון בזמן התראות חמורות על פיגועים? העובדה היא שהמרבית המוחלטת של בני הנוער לא תסע בטרמפים בצירי דרכים, וזאת מבלי להכנס להבדל בסיכון בין הגדה המערבית לבין הקו הירוק. בעוונותי הרבים לא התגוררתי עדיין בגולן, אבל לשמחתי יש לי חברים ומכרים שמתגוררים ביישובים מבודדים והם מסתדרים יפה מאוד באמצעות טרמפים מתוך היישוב ומתחבורה ציבורית דלה שעוברת במקום. נכון, אני בטוח שאת מכירה אלפי צעירים אחרים שכן תופסים טרמפים מאיזו צומת נידחת ברמה, אבל זה לא סותר את העובדה שזה סיכון מיותר, ושאפשר להסתדר גם בלי לסכן את החיים בשוד\אונס\רצח\חטיפה שכרוכה לעיתים בטרמפים, ואת השורה התחתונה שבה מי שכן מסתכן ותופס טרמפ כשהרשויות מזהירות אותו ומודיעות על התראות, הוא האשם במצבו.

אוקי! כולם להכנס!!

בגלל המצב הזה שכל אחד כאן ממציא משו חדש, נמאס לי לדון ולהתווכח על גיבוב של שקרים ושטויות!! ולכן- מהיום מי שמביא שטות שזו כאילו איזה הוכחה - אני לא מנסה להתווכח איתו כי גם הוא בעצמו יודע שזה שקר, ושהוא אומר את זה רק כדי להוכיח את דבריו אבל בעצםזה שיקרון אחד גדול! זהו - מהיום אני מדירה את ידי מהוויכוח הדבילי הזה! אלא אם כן אני רואה כאן משו שבאמת שווה התחייסות!! אז תתחילו לכתוב כאן דברים נורמלים עם הוכחות!! היו שלום :)

../images/Emo6.gif

"אז תתחילו לכתוב כאן דברים נורמלים עם הוכחות!!!" אבל הציגו בפנייך מפות מפורטות (הוכחה) וענית להם שזה לא מעניין אותך כי את יודעת שהם שקריים מבלי להציג הוכחה נגדית.

לחיל הלא אמיץ -

למקרה שריחפת- כן כתבתי תשובה ואם אתה עוור/ רחפן/ לא רוצה לראות/ או לא יודעת מה... זהוי הבעיה הבלעדית שלך ונשמח אם לא תשתף אותנו בבעיותך תודה!

פיייי... שנונה אחושרמוטה.

את באמת רוצה לטעון שלכבישים האלה אין שום ערך מבחינת הפלסטינים והם מהווים גישה להתנחלויות בלבד? רק תאמרי אם כן או לא, בלי הרבה סימני קריאה וציניות קלוקלת.

יש לי הרבה מה להגיב לך אבל --

עד שאתה לא מתנצל על הקללה המסריחה הזאת אני לא מדברת ולא מתייחסת אליך!

עשי לי טובה.

אל תתחמקי אם אין לך תשובות. שאלתי אותך שאלה פשוטה - האם כל הכבישים האלה הם דרכי גישה להתנחלויות בלבד?

לא עושה לך שום טובות

שאלת שאלה ואתה רוצה תשובה? אני בקשתי בקשה - אתה לא מתנצל, תחפש את התשובה בדרכים שלך!

למעלה