טרמפים וחטיפות...

אז ככה

1.אמרתי שיכול להיות שיש חלק מההתנחלויות שמבודדות כתוצאה מהמצב אבל יש יותר כפרים א\(אפילו הזמנתי אותך לשלוח לי מפה) 2. האיזור שממנו גורש הכפר זה איזור האוניברסיטה, ומכל מקום זה לא רלוונטי מכיוון אלו אנים שטחעים שדנים בהחזרתם עקב בעיות גיאוגרפיות וכאלה. חוץ מזה הכפר שיח מוניס פונה ב 48 ולא ב67 (ששת הימים) 3. נסעתי במונית פלסטינית לכן לנהג אסור לסוע בכבישים ליהודים כי הוא לא יהודי.

טוב תקשיבי -

1. אין לי מפה ואני לא אחת שמדברת גבוהה אני רואה בעיינים שלי בכל כביש שאני נוסעת [אלא אם כן זה כביש שמוביל רק ליישוב יהודי שלערבים אין מה לחפש שם -אלא אם כן הם רוצים לעשות פיגוע...] אני רואה אותם נוסעים שם! ומכייון שאני גרה שם ואני נוסעת שם הרבה אז אני רואה וכשאתם באים לבדוק אז הערבים ממציאים לכם דברים מפה ועד להודעה חדשה!! כי מותר להם לנסוע בכל הכבישים! ואין כביש שאני נודעת בו והוא אסור לערבים.

E טי

New member
לא משכנע ביותר...

1. כל היישוב היהודי באיזורי יהודה ושומרון סובל קשות מהכבישים הסגורים ליהודים. 2. אני מבטיח לך שלא היה ולו בית ערבי אחד בבית אל, עפרה, אריאל, הר ברכה, אילון מורה, יצהר, בישוב היודי בחברון וכו'. אז הבעיה שלך היא לא ה"כיבוש" אלא "בעיות גאוגרפיות וכאלה". אז אל תתחילי להתחבא מאחורי טענות נאורות חסרות שחר...

E טי

New member
שייח' מוניס, ג'מוסין, סאלמה וסומין.

שמות הכפרים שעל חורבותיהן הוקמה העיר תל אביב. מכירה כביש עוקף שכם? עוקף רמאללה? אין כבשים מהירים בין התנחלויות, רק כבישים עוקפים. רק בגלל כל הבניה הבלתי חוקית בכפרים הערביים נאלצים היהודים להידחק לכבישים ארעיים קשים לנסיעה, בעוד הערבים פשוט "חותכים" דרך הכפרים שלהם. 250,000 זה מספר התושבים היהודים שנפגעים כתוצאה מהכבישים העוקפים. שלא לדבר על אנשים שעובדים באזורים האלו, קרובי משפחה, מבקרים, מטיילים...

את מראה הרבה בורות

יותר טוב שלא תיכתבי

דוגרי הוא צודק

סאלי - את באמת משפילה את עצמך בחוסר הידע המטורף שלך! לטובתך האישית [ולטובת כולנו] -פשוט תפסיקי! תודה מראש

אני ממש

אשמח אם תעמידי אותי על טעותי כאן, כי אני מודעת לזה שגם רמת אביב היא כבושה אבל זה פשוט לא רלוונתי לנושא בגלל כל מיני דברים כמו תוכנית החלוקה והאו"מ וכל זה, אפשר להכנס לדיון על זה אבל הוא פשוט לא נראה לי קשור כרגע אבל אם בא לכם אז סבבה.. אה ועם כל הבורות שלי והכל עדיין לא הצגת לי את ההתנחולויות הכבכול חוקיות שנפגעות משלטון ההפרדה בשטחים..

מעניין.. מעניין מאוד..../images/Emo163.gif

היא מראה הרבה בורות רק כי היא מתנתגדת לדעתכם? אם כך, אני בוודאי מטומטמת גמורה. באמת, דיבוקי ומתנחלת, מבין השלושה שלא צריכים לכתוב, הייתי בוחרת בשניכם. סאלי הפגינה קצת יותר נימוס, כבוד, וידיעה מכם.

חחח הצחקת אותי

היא מראה הרבה בורות לא בגלל שהיא מתנגדת לדעתנו אלא בגלל שהיא אומרת שטויות. ואם את חושבת שהיא מפגינה ידיעה אז כנראה שאת לא יודעת מזה לדעת. ודבר שני - זה ממש לא מעניין את מי היית בוחרת שלא יכתוב

אתם לא יודעים לקרוא מפה??

תסתכל במפה ותשים לב שהכביש המסומן באדום [שכביכול אסור לערבים] מוביל אך ורק ליישובים יהודים. ולערבים אין מה לעשות בכביש הזה זה לא מגיע לכפרים שלהם. הכביש מוביל ליישוב יהודי בלבד ומי שנוסע בכביש זה מגיע ליישוב יהודי. וערבי אין לו מה לעשות בכביש זה אלא אם כן הוא רוצה להכנס ליישוב יהודי ולעשות שם פיגוע!!

meitush123

New member
לא נכון

בהרבה מקרים הכבישים היותר קצרים הם של המתנחלים. וגם ככה ההשקעה פר תושב של המדינה בשטחים היא לא בפרופורציה לשום דבר.

להזכירך אני מתנחלת לא אתה!

אז אל תבוא לי עם עובדות מטומטמות אלא עם כן בדקת אותם קודם!!!

Fleddermaus

New member
או שאת משקרת או שאת באמת עיוורת.

הרבה מהכבישים בגדה המערבית הם "כבישים ליהודים בלבד" (לדוגמא, כביש 557 המוביל מאזור חווארה לאיזור סאלם, כביש 404 בין קלנדיה לבית חנינה, ויש עוד רבים). זו עובדה, לא דעה. בכבישים אלו אסור לפלסטינים לנסוע, ועליהם לבצע עיקופים. אלו העובדות.

דבר ראשון - אני לא משקרת!!

מי שמשקר כאן זה אתם!!! דבר שני - בכביש חווארה הערבים נוסעים בשיא הכיף!! אני נוסעת בכבישים האלו כמעט כל יום! ואין כביש שאני עוברת בו ושהערבים לא עוברים בו! אולי יש כבישים לערבים בלבד אבל אין כבישים ליהודים בלבד!! ואתה בכלל לא גר כאן כך שאתה לא רואה ולא יודע!!

Fleddermaus

New member
אז את מתעלמת מעובדות.

אני לא גר שם אבל אני כן מכיר את האיזור. אני מאלה שבודקים, ולא סתם מדבר. בכביש 557 לא נוסעים פלסטינים. את כנראה מתכוונת לכביש 60, שבחלקו אינו מוגבל ובחלקו ישנה הגבלה חלקית (שעות מסוימות, היתרים, וכו').

להזכירך

אני נוסעת בכבישים האלו יום יום ובכל מקום אני רואה את הערבים האלו!! כשאתה בא לבדק את רואה מה שאתה רוצה לראות ואולי בדיוק באותו שנייה לא היו ערבים בכביש אז החלטת שאסור להם לסוע שם! וזה שקר!!! תפסיקו להמציא דברים!!

Fleddermaus

New member
לא, לא, זו מדיניות של צה"ל.

את מוזמנת לבדוק את זה, אלו עובדות ואנחנו לא ממציאים
.

למעלה