טרמפים וחטיפות...

אז איך אתה מסביר את זה שהם נוסעים

איך אתה מסביר את זה שהם נוסעים חופשי בכבישים??? אה?!?!

אולי בכל זאת סאליי ../images/Emo31.gif

לאיזה עליבות השמאל מגיעה

Fleddermaus

New member
היא דווקא צודקת במאה אחוז.

מי שנוסע בטרמפים הוא אידיוט. זה סתם מסוכן ולא תורום שום דבר למאבק על ארץ ישראל ה"שלמה", זה רק מראה עד כמה המתנחלים הקיצוניים חושבים שהם מעל לחוק ולסכנה. אולי מועצת י"ש תממן הסעות למתנחלים במקום מאבקים חסרי תוחלת על אדמה לא-להם?

לא מי שנכנע ומוותר הוא אדיוט!!

אם מישו היה בא ומחטיף לך, היית מוותר לו או מחזיר?? נכון שמחזיר?? יפה!! אז אל תבואו עם סיסמאות מטופשת כי זה מעצבן אותי!!!!!!!!!!

Fleddermaus

New member
בני כמה אנחנו?

"הוא הרביץ לי, אז החזרתי לו" זה משהו שאמרתי בגן. זו לא גישה מאוד בוגרת. אני אבוא עם איזה סיסמה שאני רוצה, ואת מוזמנת להתעצבן
.

תבוא עם איזה סיסמאות שאתה רוצה זה

זה רק מראה עד כמה אתה לא יודע כלום מהחיים שלך!! טמבל

Fleddermaus

New member
טוב, בסדר, אני טמבל.

את מוכיחה עד כמה הוויכוח איתך הוא כמו לדבר אל הקיר.

E טי

New member
באמת?

אני מכיר הרבה מאוד שמאלנים שנוסעים בטרמפים בשטחים. ביניהם תושבי עפרה, אריאל...

lithium1914

New member
זו לא היתה הכוונה.

הכוונה היא שמלבד אנשים שגרים בעומק השטחים (טרמפ מכפר-סבא לאריאל זה לא דבר מסוכן), אף אחד לא ממש נוסע בטרמפים שם.

מן הסתם שהם יקחו טרמפים

אם האוטובוסים באים פעם ב.. אין כל כך תחבורה ביש"ע אז זו הדרך היחידה לנוע שם בחופשיות.

לא נכון.

אם לעצור טרמפים מצמתים גדולים הייתה הדרך היחידה לנוע בחופשיות מיישובים מבודדים היית רואה עומס של טרמפיסטים בצמתית השונים בארץ שמגיעים מכל היישובים המבודדים עם קווים "פעם ב.." העובדה היא שזה לא ככה, וזה גם לא צריך להיות ככה. אפשר להסתדר יפה מאוד גם עם שתי נסיעות ביום ועם טרמפים מתוך היישוב, כפי שרובם עושה במקום לעצור טרמפים, ובטח לבטח לא מתוך הגדה המערבית כשיש התראות חמורות על נסיונות חטיפה.

E טי

New member
אני מניח שאתה לא באמת רוצה

שאני יתייחס לטענות שלך... "מי שנוסע בטרמפים הוא אידיוט. זה סתם מסוכן ולא תורום שום דבר למאבק על ארץ ישראל ה"שלמה"" מה הקשר לעזאזל בין זה למאבק על ארץ ישראל? "זה רק מראה עד כמה המתנחלים הקיצוניים חושבים שהם מעל לחוק ולסכנה." קודם כל, איך אפשר להיות "מתנחל קיצוני"? מה צריך לעשות בשביל זה? להתנחל באופן קיצוני? ובכלל מה הקשר של חוק לטרמפים, עד היום מעולם אפילו לא חשבו על חוק כזה? "אולי מועצת י"ש תממן הסעות למתנחלים במקום מאבקים חסרי תוחלת על אדמה לא-להם" מועצת יש"ו מממנת הסעות כאלה, רק הבעיה, שאין מספיק כאלה, יש אולי פעמיים ביום. מה גם שזה לא התפקיד שלהם... ואין להם מספיק כסף בשביל זה... (ואחרי זה עוד צועקים חמס על העברת תקציבין לממתנחלים)

Fleddermaus

New member
תשובות:

ראשית כל, היה נדמה כאילו היא הציגה את הנסיעה בטרמפים כחלק מהמאבק. "היא לא קולטת שרק אם נמשיך לעמוד בטרמפים ככה ננצח! ולא אחרת!" שנית, הרעיון לנסוע בטרמפים בניגוד להוראות מראה על רצון להיות "מעל לחוק". ההתנחלות במקומות מבודדים ונסיעה בטרמפים בניגוד להוראות כוחות הביטחון מראים על קיצוניות. מועצת י"ש היתה יכולה לממן, או לפחות לסבסד חלקית, הסעות למתנחלים עם כל התקציבים שלה שהולכים למאבקים ציבוריים. עליהם להחליט אם הם איגוד רשויות או גוף פוליטי.

E טי

New member
אתה באמת מאמין למה שאתה כותב?

כשאנשים התפוצצו באוטובוסים ברחבי המדינה, כל המדינה דיברה על להמשיך בשיגרה כי רק ככה ננצח. גם הם דיברו על ניצחון של "ארץ ישראל השלמה"? ובמונדיאל ברזיל מאוד רצתה לנצח, גם הם דיברו על זה? איך זה קשור? כל דבר שקשור באנשים שגרים מעבר לאיזשהו קו צבעוני כלשו קשור ל"מאבק על ארץ ישראל השלמה"? באיזה עולם צר אתה חי? שנית, ההוראות לא היו קיימות בכלל עד כה... ועד כמה שאני יודע, אפילו יצא פסק הלכה של "המתנחלים" שאסור לסוע בטרמפים. ועצם העובדה שניסית ליצור מהמתנחלים מן חיות מפירות חוק שלא מעניין אותם משום דבר, בהתבסס על כלום, זאת הדמגוגיה הכי מגעילה שאפשר לתאר. מועצת י"ש שקועה בחובות של מליארדי שקלים, הם לא יכולים לסבסד ארטיק במכולת. ואיך לעזאזל שוב הפכת את זה לדיון פוליטי? מה הקשר בין הנסיעה בטרמפים למועצת יש"ו ומי בכלל אמר שהם לא עושים את זה כבר?

אוקי - כנס [למנהל...]

אני רוצה שתענה לי עכשיו באמת!!!!! אתה טוען שבזה שאנחנו נוסעים בטרמפים וכביכול מסכנים את חיינו אנחנו אדיוטים! אבל - אתם הולכים כל סופ"ש למועדנים שמלא אנשים נדקרים שם כל שבוע! ואתם משיכים בכל זאת נכון? נכון! אז אתם האדיוטים כי להדקר ולההרג ע"י יהודי ולהחטף ע"י ערבי - שניהם מסוכנים באותה מידה. אז איך אתה בא אלינו בטענות בשעה שאתם החילונים הולכים למועדנים ונדקרים במאסות???? שים לב - זאת לא שאלה רטורית! אני באמת רוצה שתענה לי עליה!

למעלה