טרמפים וחטיפות...

טרמפים וחטיפות...

יש לנו כל הזמן התראות על חטיפה כאשר אנחנו הולכים למעיינות שמחוץ ליישוב, פעם אחת כבר שמו לנו מטען ובמזל ג`יפ ממוגן ירי נסע לפנינו ועלה עליו... יום שישי האחרון, הלכנו למעיין מתחת היישוב, וראינו שהערבים ייבשו לנו ת`מים, הלכנו למעיין אחר, (שבו בכלל הייה לנו סיפור, כי החולייה שחטפה ורצחה את ששון נוריאל הי`ד היא מהכפר 50 מטר ע`י היישוב, מעל למעיין הזה, וכשתפסו אותם, מצאו אצלם תמונות שלנו וזמנים מתי אנחנו יורדים, כמה נשקים, איזה סוג נשקים, וכו` מל`מ מטורף! הם תכננו לרדת לחטוף את זה שנשאר מחוץ למים לאבטח, ואז לירות בכולנו..) קיבלנו עכשיו מכתב מהצבא הביתה, חל איסור נסיעה בטרמפים מיישוב ליישוב, ולא לעמוד בטרמפיאדות... אליהו הי`ד נרצח לאחר שנחטף מהטרמפיאדה בעפרה, כשנסע ליישוב שלי, למכינה בה הוא לומד... והשאלה שלי, למה??? מה אנחנו עשינו? למה תמיד אנחנו צריכים לאכול אותה? אני לא רואה שהמשטרה קראה לעירוניסטים לא לסוע באוטובוסים בגלל הפיגועים! למה, במקום לטפל בבעיות עצמם, תמיד משתיקים אותנו? במקום למנוע מהערבים שיפגעו בנו, שמים אותנו בממוגני ירי,(לא שזה עוזר במיוחד) ובמקום שימנעו שיחטפו אותנו אומרים לנו לא לסוע! למה הביטחון שלנו מופקר לעומת הערבים? הם יכולים להסתובב חופשי, ואנחנו מסוגרים בגדרות! זאת הארץ שלנו, בין אם יש כאלה שמתנגדים לזה או לא, אבל אנחנו במדינת י-ש-ר-א-ל! מדינת היהודים, לא מדינת הערבים! נכון, ערבים היו פה, וערבים ישארו פה, אבל הם צריכים להבין שבתנאים שאנחנו מכתיבים להם, ולא ע`פ הפיגועים שהם מכתיבים לנו!!!

אתה צודק מאה אחוז!!

הממשלה הזאת דפוקה!! היא חושבת שאם נסוג ונוותר ככה ננצח!! היא לא קולטת שרק אם נמשיך לעמוד בטרמפים ככה ננצח! ולא אחרת! וכל החילונים השמאלנים המטומטמים שהעיקר אומרים שאנחנו משוגעים שאנחנו ממשיכים לסוע בטרמפים. ויש לי שאלה אליכם!! אתם הולכים כל סופ"ש למועדנים המסריחים שלכם! וכל פעם נדקרים ברחברי הארץ מלא מלא אנשים במועדנים האלו! ואתם מפסיקים ללכת????? לא!!!! אז מי כאן המשוגע??? אלה שנלחמים על הארץ שלהם?? או אלה שהולכים להדקר במועדנים??? תחשבו על זה טוב טוב לפני שאתם עונים כי דוגרי אין לכם מה לענות ומה שתענו יהיה סתם שטויות!! אז עדיף שלא תשפילו את עצמכם וסתמו את הפה הגדול והמסריח שלכם!

קודם כל

החלוקה שלך מטומטמת ישש מספיק אנשים שמאלנים, חילונים ש"נלחמים על הארץ שלהם" ולא מבלים את כ החיים שלהם במועדנים. דבר שני אם את לא רוצה שאף אחד יגיב למה שאת אומרת אין שום טעם שתשאירי כאן הודעה כי הפורם נועד ליצירת דיונים. דבר שלישי אם אתן רצות להמשיך לסוע בטרמפים למרות שהמדינה הוציאה הודעה שזה מסוכן והכל תעשו את זה על אחריותכן ושאף אחד לא יצטרך לסכן את החיים שלו בשביל השטויות שלכן.. ואם אתן רוצות כבישים מוגנים ודרכי תחבורה הגיוניות אטולי תעברו לגור בתוך א"י ולא ליד.. ועוד דבר אחד.. תאמיני לי שתושבי השטחים הפלסטינים סובלים מהכבישים המיוחדים שלכם הרבה יותר.. נסעת פעם בכביש שנסלל כדי לעקוף כביש ליהודים בלבד.. תאמיני לי זה מה זה לא משו...

חחח אל תראה את בורותך ברבים!

רואים שאתה גר באיזה צפון ת"א כי אנחנו נוסעים עם הערבים באותו כביש!! ואם כבר אנחנו אלה שנוסעים בכבישים עוקפים ולא הערבים!! אז לפני שאתה כותב שטויות תנסה לבסס אותם... אהבל!!

נכון

את צודקת אני מאמת גרה בצפון ת"א כולי בושה על כך שאמא שלי לא הלכה להתישב על אדמות כבושות של משהו אחר ועל כך שלא בחרתי לבכן חיי אדם כל יום ממש נכלמת אני. ואין בעיה אני לא אוסרת עלייך לסוע בטרמפים, גם אני נוסעת בטרמפים ואני מודעת לכ הסיכונים בכך ולכן אני לא אצפה מהממשלה לבוא להגן אלי בדיוק כמו שאני לא אצפה מהממשלה לממן לי ניתוח לסרטן ריאות כשאני בחרתי לעשן. כן אתן נסעתן באותם כבישים עד לפני כמה שנים עקב כל מיני פיגועים ויריות על כבישים החליטו להפריד חלק מהכבישים והדרך להרבה מהכפרים (בית סירא לדוגמא) התארכה בקילומטרים רבים בגלל שחסמו אותה והתושבים נאלצים כרגע לסוע בדרכים חלופיות, שיצא לי לסוע בהן כמה פעמים והן הרבה פחות נוחות מחלק מהכבישים המהירים בין ההתנחלויות. יכול להיות שיש גם התנחלויות מבודדות שהגישה אליהן קשה יותר אבל אני בספק אם יש הרבה כאלו ואם כמות התושבים שנפגעים מזה היא שווה לכמות הנפגעים הפלסטינים, אולם את בהחלט מוזמנת להוכיח לי אחרת אם יש לך מפה או קישור למפה.

כנסי!! ותפסיקי להשפיל את עצמך

תפסיקי להשפיל את עצמך בחוסר הידיעה שלך! אז ככה - איפה שאני גרה אני צריכה לסוע בנסיעה של 30 דקות במקום 4!!! וזה לא היישוב היחיד! למשל בית אל, דולב, וכל גוש טלמונים [שאני בספק אם את בכלל מכירה את האיזור הזה...] ועוד דבר שממש בוער לי להגיד - את יודעת שצפון ת"א בנוי על כפר ערבי שפינו אותו משם בששת הימים? אז לפני שאת משמיצה ומתחילה לשנוא יהודים, אחים שלך על שכאילו לקחו מערבים את המקום שלהם, תעיפי את עצמך מהבית שלך כי קודם הוא היה של איזה מוסטפה או מוחמד או דפוק אחר... ועוד דבר - כדאי שתלמדי היסטוריה וגאוגרפיה לפני שאת באה עם עובדות חסרות שחר!! ועוד דבר ממש אחרון - אם את אומרת שנסעת בכביש של הערבים - כנראה שהם לא בדיוק של ערבים [אלא אם כן את ערבייה...] בעצם יש לי עוד משו להגיד [חחח] - אני לא באה בטענה לממשלה שהיא לא מגינה עלי! אני באה אליה בטענה שהיא לא מחסלת את כל המחבלים והמרצחים שהורגים אותי [ואגב - גם אותך או את חברייך!!] בברכת "ארץ ישראל [השלמה!] לעם ישראל עפ"י תורת ישראל!!!!" א.כ.י.ר.!!

בתור מישהי שמדברת על חוסר ידיעה,

היית צריכה לדעת שלא כבשו את ת"א במלחמת ששת הימים (למרות שאת הבית שלך כן).

נכון את ת"א באמת לא כבשו בששת הימים

אבל, בצפון ת"א היה כפר ערבי שנפל בששת הימים ואז התיישבו בו!

התבלבלתי לא בששת הימים ב 48!!

התבלבלתי - הכפר לא נכבש בששת הימים אלא ב48 אבל זה עדיין לא משנה, צפון ת"א עדיין יושבים על "קרעקעות גזולים של ערבים" ולהוכחה - [קטע זה לקוח מתוך אתר ויקפידיה שייח מוניס - [סכמתי את החלק החשוב באתר יש את כל הקטע] שייח' מוניס - (ערבית: الشيخ مونّس, תעתיק מדויק: אלשיח' מֻוַנִּס) כפר ערבי צפונית-מזרחית לשפך הירקון, שתושביו נמלטו ממנו במרץ 1948 ונהרס אחרי הקמת המדינה. אדמות הכפר סופחו לשטח המוניציפאלי של תל אביב ולימים הוקמו עליהן חלקה הדרומי של שכונת רמת אביב ואוניברסיטת תל אביב. על אדמות הכפר נמצאות כיום אוניברסיטת תל אביב, שכונת רמת אביב וסביבתה. שרידי הכפר האחרונים נהרסו בשנות ה-90 עם הרחבת האוניברסיטה, והשריד הכמעט יחיד שנותר ממנו הוא "הבית הירוק", בית של אחת מהמשפחות האמידות בכפר שהפך למועדון סגל ומסעדה. בשיח הפוליטי הישראלי הפך הכפר לסמל על ידי אנשי הימין לצביעות כביכול של אנשי השמאל, בכך שאוניברסיטת תל אביב, שבה נמצאים רבים מהאינטלקטואלים של השמאל, יושבת על אדמת כפר פלסטיני שתושביו גורשו.

GreatGTM

New member
טוב, אם שאלת...

שזה מצביע על טעות מכוונת או על טיפשות מסויימת.

kranves

New member
לא נכון, ../images/Emo41.gifאבל../images/Emo41.gif

שאלה לי אליכם, שמאלנים יקרים. בדרום ת"א מותר לי לגור? (מהבחינה המוסרית המצטדקת שלכם)

kranves

New member
אוקיי

ידוע לך(כבר דיברנו על זה) שחלקים נרחבים מת"א קמו על חורבות כפרים ערביים שגורשו ע"י ב48. שטחים שכבשנו במלחמת השיחרור. במה שונה כפר שלם מנווה דקלים?

למעלה