טריגר

החתולה שלי צריכה אימא

יש לה רק אותי. רק אותי היא מכירה מגיל חודש וחצי. רק עליי היא מתפנקת ומתכרבלת ונמסה מאהבה. רק לי יש מה שהיא צריכה. רק בי היא בוטחת ורק עליי היא סומכת. אני לא יכולה לקחת לה אותי. אף אחד לא ירצה חתולה פסיכוטית תוקפנית, ואני צריכה לחשוב על זה טוב טוב. כן, בטח ימצאו לה בית ויאכילו אותה ויטפלו בה, אבל אף אחד לא יסכים לתת לה להתכרבל שעות על הציצי שלו, ולא בטוח שהיא בכלל תסכים ללכת לציצי של מישהו אחר. היא תפחד. היא תתקוף. היא תתבלבל. היא זקוקה לי.

jellybelly1

New member
יש אנשים אחרים שצריכים אותך כאן

הם לא תלויים בך פיזית כמו החתולה. אבל חיים בלעדייך יהיו איומים ומייסרים ממחשבות של מה יכולנו לעשות כדי להציל אותה ולא עשינו? איפה לא תמכנו מספיק? או אנשים כמו בפורום הזה שנכנסת להם ללב, שקוראים אותך אפילו שנים ועוקבים ומקווים בשבילך שמשהו בוויתור שלך ישבור משהו מהרוח שלהם ומהתקווה שלהם עבור עצמם.
ויש אפשרות של ניתוח שיכולה להיות הצלה מדהימה שאחריה החיים שלך ישתנו לחלוטין לטובה. אל תסנני מצד שני את סיפורי ההצלחה.
ויש אפשרויות ריפוי שעוד לא ניסית, אני בטוחה. אני הלכתי למטפלת ברפואה סינית שמתמחה בנפש והיא הייתה מדהימה ועזרה לי. הפסקתי ללכת רק כי היא גרה רחוק מדי.
אור את לא הולכת לשומקום :) התקופה הקשה תעבור ועוד תגיע הקלה.

תודה רבה על העידוד הזה

אני מעריכה את זה מאוד. אני נורא מתוסכלת מזה ששום דבר ממה שאומרים לי לא נקלט, כלומר אני מבינה בשכל ולא מצליחה להפנים את זה ברגשות... הכול עובר לידי... אני פשוט מרגישה שאין לי כוחות, אין לי כוח לסחוב, במובן הכי מילולי של המילה. אבל ממש תודה, אני שומרת לי במועדפים את התגובות האלה כדי להתנחם בהן כמה שאפשר...

someone343

New member

תמיד קוראת אותך. גם כשאין בי הרבה מילים,
תחזיקי מעמד
מחבקת

למעלה