טריגר נימחקה

איציק יהומו מי שמדבר על גנבים!

שמעו מה קרה!! איציק הערבי תקף ממדינה שלי במצ2 מדינות מטריגר כי קיללו אותו.. לא חשוב דניאל הביא לי 5 מישתמשים בתור פיצוי ואני יביא לו מדינה.. במצ2 סבבה הבאתי לו עכשיו איציק ודניאל הזונות גנבו לי תמדינות!! המדינות האלה הם שלי כי החלפנו בעד מדינות במצ2 אז איציק יחמור אין לך מה לדבר על תקיפה על ישראלים כי זה אתה ועל גנבה שזה גם אתה! אבל אני חכם וןאתה לא יכול להיכנס יותר למדינה שלי! ואתה גנבת לי שתי מישתמשים טובים מאוד ששייכים אלי לא קשור למדינות שהיו שלכם

בונא רונן.

אני חושב שכחת שאתה בן 12 ואני 17 ואני גר בעיר שלך אמא של זונה יהומו אחיך הערבי הזה המוצץ לפילים יהומו אל תקלל אותי בחיים שלך תחזיר ת'מדינות של דניאל תקבל את שלך. לפני שאתה תשלם שוב פיצוים ימעפן

בקושינכנס לפה,שיחסם אותי לא אכפת לי ממש.

לא בעיה לפתוח עוד ניק,נכון אחי? שבת שלום.

איציק יבן זונה מתי תבין

דבר ראשון אני בן 14 ואתה בן 17 דבר שלישי אח שלי מרביץ לערבים וגם יביא בך דקירה לעין יא שרמיט מניאק חתיחת מיזדיין בתחת ועוד דבר אנחנו גרים באותו עיר אתה יכול לימצוץ לי ותגיד לאמא שלך שתביא תכסף מחר על אתמול הא?
שרמוטה סתום תפה יחתיחת חמור

חח..ימעפן,תקלל בפורום חופשי.

חלאס עם הירדות של הילד בן 8 ידפוק אתה לא מצחיק פה אפחד תתבגר כבר. מי שיקבל דיקרה זה אתה והחברים שלך בכיתה ה' האלה, חשיםם את עצמם יותר חזקים מכל העולם. יאלה שתחרר יהומו

נצרת אמרת?

דניאל אתה מכיר את ההומו הזה? חח ינכה.. הוא קילל ראשון שים לב להודעות

daniel dahan

New member
רועי יש לך המלצה ../images/Emo70.gif

תבקש סליחה מאיציק כי אני גר 500 מטר ממך ואתה מתפלצף על דוד שלי |כועס|

Sabat0

New member
אוי די, התחלתי לפחד

כמו שאמרו מעלי ומצדדי ומתחתי (הוא העומד), עבריני מקלדת ותו לא. חח חנוני מחשבים בני 12-17 שמדברים איתי על כתובות ודקירות, מה עשיתם בחיים יותר מאשר לחרבן בעמידה כשאתם שיכורים? חבורת מטומטמים, לסתום פה. בבקשה דניאל, אם תוכל להפסיק |לכעוס| לרגע, אולי נסדר את הענין בדרכים תרבותיות. קופים.

אה ימושפע.

שנפגש, אל תגיד לי "אני מצטער" כי אני לא בא סתם
יש מבין? כלב טוב.

DaRKzLORD

New member
חחחחחחחח עבריין מקלדת מסטול

אני יותר קטן ממך ולא משתגע כמוך, אתה בטוח שאתה בן 14? זה נראה כאילו אתה בן 4.... עוף מהפורום זה לא פורום משועממים בע"מ(טוב נו...) לך תשתגע במקום אחר. רוצה יען?

למעלה