טריגר נימחקה

טריגר נימחקה

שלום לכולם, הברית טריגר נימחקה והמדינות עברו ל HosnTRI לידעתכם HosnTRI היא ברית חסות של טריגר. לא ניתקוף ולא נרגל אחרי כול ישראלי. אנחנו כרגע מעלים מדינה שתיהיה כוח 200 מיליארד רק כדי להיתאבד על דוסאר בטילים. יום טוב. אגב מנהל טוף תשאיר פרטים על יצירת קשר.

AshkenaziAmiti

New member
מה יעזור לכם להתאבד על דוסר בטילים?

אם זה טילים רגילים,עזבו זה טיפשי ולא יעזור...לפי דעתי לפחות אם זה ראש נפץ מיוחד,צריך לארגן את זה עם כולם ככה שאחרי שיילכו לו כל החיילים כולם ייכנסו בו עם בעיטה מהירה... והכי חשוב לארגן את זה בשיחות פנימיות ולא פה בפורום כי כנראה יש פה מישהו שמדליף לערבים את מה שכותבים פה ולא כדאי לדון פה בתכנונים כאלה אלא רק במסנג'ר

אין בעיה אחי..

במחשב הזה הוא מחשב טמבל אבל קנו לי מחשב פיצוץ והיום אח שלי מתקין ווינדוס וכבר אני יעביר תדברים וככה סוף סוף יהיה לי מסן..

רונן יהומו

200 מילארד ? מה יזז לו הוא יותר חזק בטריליון ממנה חחחחח בליסטים? אין לך אפילו ראש כימי אה וסהר אין ל0 מסן ורונן קבל אזהרה לא עם המדינה של דניאל.

orel811

New member
אתה שקרן מסריח!

לא מרגלים?? שקרן עלוב! גנב לברית שלנו 2 ממדינותיה ואז מכר את המספרים לבריתות ישראליות אחרות במשחק אתה חתיכת שקרן מסריח!

Sabat0

New member
ואתה תקפת ישראלי ממדינה גנובה

של ישראלי אחר. אתה עוד מאשים אותו?

נו אז מה.....

חחחחחח מה אתה דפוק!?!??! הוא תקף ישראלי... חח הוריד לו רק 4 מילארד.. מי שישמעעע חיסל אותו עוד שניה=\ הוא גנבבבב לישראלי מדינההההה

Sabat0

New member
אין שכל, אה?

הוא תקף אותי ממדינה שהוא גנב לישראלי אחר (נרקומן בדם). לא קלטת את זה? זאת לא הייתה המדינה שלו, הוא פשוט פרץ אליה אבל הנרקומן שלנו שחזר את הססמא של המדינה. ועכשיו, אוראל בוכה על זה.

אתה לא קלטת חח

אני תקפתי אותך אוורית הורדתי לך 4 מילארד, עד לכאן בסדר?. יופי
עכשיו רונן,ידע את המייל של מדינה,אז הוא שיחזר סיסמה,וגנב את המדינה. יש מבין?

Sabat0

New member
אחרת איך הוא שחזר את המייל?

ובכלל המדינה הייתה של דניאל דהן, וזה לא אתה (אני מנחש).

למעלה