טריגר [ט]

וונקי

New member
עונה לך שושי

תבני החבר שלי לא ניתן עצה הוא פשוט היה אדיש ולא היה לו אכפת אני באתי אליו בעת משבר בשביל שהוא יעזור לי אבל במוקם זה הוא הולך ואחרי זה עושה פרצוף של נעלב שהלכתי לדיד שלי בשביל לבקש עזרה. הוא לא מרגיש מאיום מי ידיד הזה שלי כי הוא יודע שיש לו חברה. חברה של ידיד הזה היא חברה טובה שלי וידידה הכי טובה של חבר שלי בקיצור זה בלגן אחד גדול. חבר שלי אתמול אמר לי שהוא מתצער על זה אבל אני לא יודעת אם אני מסוגלת לסולח לו אחרי אתמול הוא פשוט סובב את הגב כיאלו לא אכפת לו אני יודעת שאני עדיו אוהבת אותו מאוד אוהבת אותו אבל יש כאן בעיה רצנית עכשיו. אם אני צריכה למצוא את מקום לסלוח לו מאיפה לי לדעת אם לא יעשה לי את זה שוב. בקשר לאמא שלי ואח זה נכון שעם אנשים בוגרים והם יודעים לדאוג לעצמם אבל צריך לגור בית הזה בשביל להבין שכשאר אמא שלי צורחת על אח שלי היא צורחת גם עלי שאח שלי עושה שטיות שבסוף יהרגו אותו הוא בצעם לא רק פוגע בצעמו אלה הוא גם פוגע בי וגם באמא שלי זה לא נורא מסובך להסביר למה זה ככה. אבל זה בין יתר ככה כי אני כבר ראתי את אח שלי גוסס פעם אחת ועכשיו הוא שוב פעם גוסס לי מול עינים ויש לי טרומה מי דברים כאלה. אח שלי יודע את זה וכאן נמצאת בעיה. יש ביני לבין אח שלי קשר נורא נורא חזק זה כמו חוט שקשרו אותו נורא נורא חזק. אני לא חושבת שאפשר לעזור לי הפעם. זה יותר מדי מסובך אבל תודה שאתם מנסים

sh53

New member
במיוחד ל- As היחידה ../images/Emo140.gif

הייתי רוצה להיות קיפוד שחור, חמוד וקטן עם גיטרה ביד, לידי מיקרופון ואשיר לך שירים, כי איכפת לי ממך ואת חשובה לי - והכי אני רוצה שיהיה לך טוב ותרגישי טוב.

As היחידה

New member
ואיי תודה שושי!! ../images/Emo143.gif

באמת עזרת לי המון! המון! כרגע היד מאוד כואבת לי.. היא מלאה בפסים כאלה אדומים... ואני רק עשיתי חתך אחד.. =\ מענין למה זה ככה.. כואב לי להזיז אותה.. אבל זה יעבור.. מה אני יכולה לעשות לגבי הידיד שלי? ומה דעתכם לגבי הנושא של להיות ידידים דרך המחשב? הרי זה לא באמת ידידות זו מאין אשליה לא? בדיחות לא ממש יעזרו נראה לי.. תודה לך. באמת! עזרת לי ואת עוזרת לי.!

sh53

New member
יש לך בד/מטלית בבית?

קחי חתיכת בד נקייה (אם יש לך תחבושת, יותר טוב, אבל גם בד יכול לעשות את העבודה כמו שצריך), החזיקי אותה מעל המקום בו חתכת את עצמך, החזיקי חזק, כדי לעצור את הדם. אחרי שהדם עצר, לשטוף את המקום עם מים וסבון (שימי קצת מים חמים בברז, כדי שלא יהיה לך קר ממש). שימי יוד או פולידין (חומר מחטא) על הפצע, אם אין לך, אז לא נורא. שימי כמה פלסטרים/תחבושת או פיסת בד אחרת ונקייה על המקום והחזיקי אותו, עד שהיד תנוח והמקום קצת יירגע. אם יש לך דבק שקוף תעטפי את הפלסטרים/תחבושת או פיסת הבד, כדי שלא יפלו לך מהיד. מקווה שאת מרגישה עכשיו יותר מתוקה מקסימה שלי

As היחידה

New member
תודה אבל

הפעם לא יודעת.. היה חתך ירד דם אבל לא כאב לי כשחתכתי.. עכשו כואב לי כי שטפתי תפצע.. בעעעעע... לא משנה.. תודה..

sh53

New member
שימי פלסטר או משהו אחר שיש לך בבית

או אפילו חולצה ישנה ושאת לא צריכה או לא אוהבת אותה, שימי אותה על היד, כדי שתספוג את הדם שיש לך קצת ומקסימום אח"כ תוכלי לזרוק אותה.

As היחידה

New member
בגלל שזה לא חתך גדול ../images/Emo143.gif

אז אני שמתי סתם מטלית כזאי.. זה יעבור. זה בדרך כלל אחרי יום נראה כמו שריטה...=\

sh53

New member
בפעם הבאה שרע לך ובא לך לחתוך

את יכולה להכנס לפורום, לספר שרע לך, לבכות בפורום ולתת לנו לעזור לך. אם לא עונים לך מהר, לא להבהל, כי לא תמיד יש אנשים בפורום, אבל דווקא כן לכתוב ודווקא כן לספר - כי כשנראה את ההודעה שלך נגיב לה.

As היחידה

New member
אמ... אני חושבת שנמאס לך../images/Emo143.gif

כבר לשמוע חחח כל יום יש לי בעיה שונה.. אבל תודה לך!!!

sh53

New member
בכלל לא נמאס לי וגם לחברים לא נמאס

אם לא היינו רוצים להיות כאן - אז אף אחד לא היה כאן. כולנו כאן מתוך בחירה ורצון חופשי. זה לא שמכריחים אנשים להיות כאן, אלא אנשים כאן בגלל שטוב להם כאן והם רוצים להיות כאן. לפעמים אנשים עוזרים לאחרים כאן ולפעמים אנשים מקבלים עזרה מאחרים.

אפחד לא יאשפז אותך מותק,../images/Emo24.gif

כל מה שאת צריכה עכשיו זה חיבוק גדול חמודה...ותקבלי..
{ענקי!!} ותראי,את בעצמך אמרת שזו אובססיה להשתמש בסכין,את יכולה להיפטר מהאובססיה הזאת בטיפול,אני לא אומרת שאת חולת נפש כי את לא ואל תחשבי על זה אפילו,לכל אחד יש בעיות וכל אחד פותר אותם בדרכים שונות ואת החלטת להשתמש בסכין,והדרך הזאת שגוייה ואת רואה שעכשיו את בבעיה להפסיק אותה.את צריכה לדעתי לללכת לטיפול ולטפל בבעיה הזאת כי אחרת את תמשיכי איתה ואת בטח לא רוצה את זה נכון? אני בטוחה שלא מתוקה.את לא מכירה שום דרך לעזור לעצמך חוץ מלהכאיב לך וזה חבל מאוד. אני ממש מקווה שתעשי משהו כי המצב שלך דורש את זה ועוד פעם,לרגע אפילו אל תחשבי שאת חולת נפש,את בבעיה וזה מצריך טיפול....והתמדה מצידך ברור...ובנוגע לידיד הזה שלך,ברור שאפשר להתיידד מאוד דרך האינטרנט,אני דוגמא מאוד טובה לזה...מותק,אל תתוכחי איתו אם את רוצה לא לריב איתו תגידי לו כן כן ותמשיכי לדבר איתו כדי שלא יהיו ריבים...חחחח...ביי מותק ותשמרי על עצמך, ממני, הדרוש!!!

As היחידה

New member
תודה לך.. ../images/Emo143.gif

אני גמרתי איתו תקשר.. קשה לי לא לענות לו באיסי ובכל מקום אפשרי שאנחנו מדברים..אבל אני מנסה.. כרגע אני לא מדברת איתו.. ויקח זמן עד שאני אפסיק להיות עצבנית כזו.. כי כרגע אני ממש עצבנית על כל העולם חוץ משני ילדים ועליכם כמובן חחח...

בזאת אני אצטרף לכל השאר

ולעצות שלהם משום שאני מרגישה שאין לי ממש מה להוסיף לתגובות הטובות שלהם. ראשית אשאל אותך מדוע את לא פונה ליועצת בית הספר ? לדעתי היא תתן לך סמפר כלים "פסיכולוגיים" כיצד לצאת ממצב שבו את מרגישה שאת צריכה את הסכין שתכאיב לך. הנה מספר כלים פסיכולוגיים שאני הייתי נוקטת אילו הייתי במקומך : בדרך כלל אנחנו מכאיבים לעצמינו כאשר אנחנו נכנסים למצבי לחץ ומרגישים שאנחנו עומדים לאבד שליטה על החיים שלנו , יש אנשים שמורטים את כל הגבות והריסים שלהם (מקום מאוד כואב) אבל הם מרגישים שעצם ה"עונש" הזה שהם גורמים לעצמם הם מתחילים שוב לאחוז בחיים שלהם ולא לאבד שליטה. המצב שלך הוא מאוד שכיח (קורה הרבה) יש אנשים שכאשר הם סוף סוף מבינים שהם גורמים לעצמם נזק והמתמכרים לזה ורוצים לצאת מזה , הם מפנים את המשאבים ההרסניים שלהם למשהו בונה : במקום להכאיב לעצמם עם סכין הם עושים שכיבות בטן , שכיבות שמיכה או ריצות . ספורט כיודע דורש המון אנרגיה ולא צריך מכון כושר בשביל לעשות שכיבות שמיכה . האפקט של הכאב הוא אותו אפקט אך לא נשארות צלקות אלא את משקמת את הגוף שלך . וכידוע , נפש בריאה בגוף בריא . כמו כן הפניית המשאבים הנפשיים והפיזיים לעיסוק פיזי יומיומי יגרמו לך לצאת לכמה שעות מכל ה"תסבוכות" הפנימיות שלך בחיים כמו :מריבות עם החברים או הידידים , אלא להתרכז רק בכושר הגופני . לדעתי כאשר תנקי את הראש שלך מכל ההטרדות שלך , רק אז תוכלי להיות אובייקטיבית ולהבין איזה קשרים עם אילו ידידים הם טובים ובריאים לך לעומת קשרים עם ידידים שהם קשרים הרסניים ופוגעים בך . בהצלחה , קרן .

As היחידה

New member
תודה לך.. מאוד! ../images/Emo143.gif

אמ.. האמתי אני התחלתי לחתוך כי להתאבד לא רציתי וראיתי כמה לדים שחותכים.. אז ניסיתי.. אהבתי. אין לי מושג אין להסביר את זה... אבל התרגלתי .... כולם מבינים אותי חוץ מאחד.. אבל לא משנה.. תודה לך.. אני עדין חושבת שאני אמשיך לחתוך. אני לא ממש חותכת חזק אני עושה קטנים שלא ישימו לב אחר כך.. אבל זה עוזר, להרגיש יותר טוב... תודה..

As היחידה

New member
אני לא בדיוק הבנתי../images/Emo143.gif

את מנסה להגיד לי שאני כאילו צריכה להתמקד על משהו אחר.? כי כל מה שקשור לספורט אין לי כוח.. אני עצלנית לאחרונה..

כן אני חושבת שאולי

כדאי לך להעסיק את עצמך במשך היום ולא להיות תקועה מול המחשב כל הזמן , זה לפעמים מאוד מדכא כי זה משעמם יחסית . ניסית להתנדב באיזה גן ? סתם לבוא לשחק עם הילדים ? הגננות מאוד אוהבות את זה ...

As היחידה

New member
חחח.. לא לא ניסיתי.../images/Emo143.gif

אין לי כוח לכלום.. אני לפעמיים תפשוט תקועה מול המחשב... שומעת מוזיקה ונרגעת.. זה מה שמרגיע אותי חוץ מלחתוך. רק כשאני שומעת מוזיקה אין מצב שאני לא בוכה.\ אני לא חושבת להתנדב .. אין לי כוח לאף אחד. אנ חושבת שקוםד אני צריכה לשנות תמצב שלי כדי ללכת לאנשהו...

sh53

New member
לא צריך לשנות כלום ולא צריך לחכות

כי אם מחכים עד שיחול בנו שינוי, אנו דוחים את הטיפול בעצמנו למעשה, מהיום למחר וממחר למחרתים. אני חושבת שהרעיון שקרן הציעה מאוד טוב בשבילך. ילדים זה אחלה ואני בטוחה שתוכלי לעזור עם הילדים, ואפילו זה יעשה לך טוב אני מאמינה. את צריכה לצאת קצת מהבית ולשאוף אוויר. ישנת קצת מאז הצהריים? אולי הגוף שלך לא עומד בלחץ? אולי גם יש לך לחצים נפשיים שגם לא תורמים למצב? אולי כדאי לך לנוח קצת בצהריים כל יום איזה שעה או שעתיים?

למעלה