טריגר [ט]

As היחידה

New member
תודה לך!!!

יש חדשות.. לצערי הם רעות.. היום היה לנו יום אומניות. רבתי עם הידיד שלי.. לא ממש רבנו. הוא כעס עלי ואמר שהוא לא מתכוון לדבר איתי על זה לעולם כי הוא חושב שהוא לא עוזר לי בכלו כי אני ממשיכה לחתוך.. הוא אמר שאני אדבר עם היוצעת.. לא יודעת למה הלכתי אליה אבל ספרתי לה. שאני חותכת.. שניסיתי להתאבד וכו.. היא אמרה שאני צריכה טיפול..
טוב אולי אני צריכה טיפול.. אבל היא גם אמרה שההורים שלי חייבים לדעת.. אני לא רוצה שהם ידעו!!!!!!!! לא רוצה!!!!!!!!!!!!
עכשו הידיד שלי אומר שעשיתי טוב..(נמאס להגיד ידיד אז אנשים! יעש לו שם! חחח קוראים לו גיא) הוא אומר לי שעשיתי טוב.. שהכל יסתדר.. אני לא מאמינה שזה יסתדר..

sh53

New member
לקבל טיפול - זה תמיד טוב

בובית אני מאוד גאה בך !!! ממש כל הכבוד לך ואני מחזיקה לך ידיים. אני מסכימה עם היועצת - שההורים צריכים לדעת מזה. הם ההורים שלך וחלק מתפקידם של הורים, זה לקחת אחריות על הנעשה עם ילדיהם ולהיות מודעים למה שקורה איתם. אל תפחדי מההורים שלך, הם צריכים לדעת מזה וממה שקורה איתך. יש לך את הידיד עכשיו שתומך בך כי פנית לטיפול. יש לך אותנו בנוסף. יש לך את היועצת שתעזור לך. תראי כמה התקדמת
נשאר רק לטפל בענין עם ההורים - שהם ידעו על כך. לא צריך לפחד מהם. צריך לתת להם לעזור לנו.

As היחידה

New member
לא ר-ו-צ-ה!!!

כל כך קשה להבין?! היועצת רוצה להגיד להם רק בגלל שיש חוק כזה! ועם אני צריכה טיפול אז היא צריכה לחתום לי... רק עכשו רבתי אם אמא שלי.. אני שוב רוצה לחתוך... אין לי כוח לכלום...

sh53

New member
דקה אל תחתכי, השארי עמי ודברי איתי

מה מעיק עלייך? למה את לא רוצה שההורים ידעו? אל תחתכי, השארי איתי פה, אוקיי?

As היחידה

New member
../images/Emo7.gif

עכשיו ידיד שלי לא רוצה לדבר איתי.. עכשיו בה לי אפילו יותר לחתוך.. ואפילו להתאבד................................... עכשיו כבר אין לי סיבה לחיות.. סזתומרת יש. אבל היא כל כך קטנה.. לא יודעת מה יש לי.. הכל פשוט מתרסק לי מול הפנים.. שוב חתכתי תיד בעיקבות הריב.........

As היחידה

New member
טוב ../images/Emo143.gif

אמ.. אנחנו השלמנו... אני יודעת שהוא כועס עלי... מאוד.. אבל אין מה לעשות.. הור רצה שאני יבטיח לו שאני לא חותכת יותר ואני אמרתי שאני לא יכולה כי אני יודעת שאני יעשה את זה מתישהו... בכל מקרה הוא אמר שאני טיפשה.. אני אמרתי שאני חולת נפש.. כי רציני.. אני לא חולת נפש?! לא ככה מתנהגים חולי נפש?! עם לא הייתי פה אז כנראה שלא היו את כל הבעיות שאלה. וחבל שאני פה....

וונקי

New member
תקשבי

אני חושבת שאני מכירה את מצב שאת עוברת כרגע אז אולי אני יכולה לעזור לך אם את רוצה לדבר איתי אז תשלחי לי הודעה לאס"ק כי שם אני יותר יכולה לעזור לך. אני בשמחה ינסה לעזור לך כמה שאני רק יכולה

As היחידה

New member
תודה לך... ../images/Emo143.gif

אני לא חושבת שמישהו יוכל לעזור לי.. אני בדיכאון.... לא נראה לי שמישהו יכול להוציא אותי משם. כואבת לי היד. מתפוצץ לי הראש.. יש לי שיעורים ועבודה להגשה!

sh53

New member
טריגר [ט] ../images/Emo18.gif

טְרִיגֶר = גּוֹרֵם/גירוי להתחלת פעולה. מאחר ויש הודעות בפורום שמהווים טריגר לגולשים אחרים, שנמצאים אף הם במצוקה ועדיין מתמודדים עם אותה בעיה בדיוק, וקריאת ההודעה הטריגרית יכולה לגרום להם לעשות את אותו דבר כמו שכתבו הגולש/ת בהודעה הראשית, איגדתי בשרשור זה את כל ההודעות בפורום שמהוות טריגר לגולשים אחרים. סימון הודעה בפורומיים כטריגר, באה לסייע לגולשים מסויימים ולהזהיר אותם מפני קריאת ההודעה - שעדיף להם לא לקרוא את ההודעה, כי היא הודעה קשה, אולי יהיה קשה להם להתמודד עם ההודעה הזאת ואולי עדיף להם לא לקרוא אותה כלל, כי היא מאוד קשה מבחינתם והם בשלב בחייהם שאולי קשה להם להתמודד בדיוק עם אותו מצב. הודעה טריגרית "מדברת" כל כך שגולש/ת נמצאים כעת בזמן מצוקה ו"נופלים" או "נפלו", הם כתבו את ההודעה כדי לקבל תמיכה וסיוע בפורום, אך מצד שני זה יכול לעשות בעיות (כאן הטריגר שבהודעה) לגולשים אחרים. לדוגמא: אם גולש מסויים שם הודעה בפורום על כך שהוא פצע את עצמו, חתך את עצמו וכואב לו עכשיו והוא במצוקה, הודעה כזאת יכולה להוות טריגר (גּוֹרֵם/גירוי להתחלת פעולה) לגולש אחר. הגולש הראשון כבר חתך את עצמו ושם הודעה בפורום כדי לקבל תמיכה, ואילו הגולש השני עוד לא חתך את עצמו, אך אולי אם יקרא את ההודעה של הגולש הראשון, אולי זה ידרבן אותו לחתוך את עצמו. אני מכניסה נוהל לפורום - כדי שיהיה לנו קל יותר בפורום להתמודד עם טריגרים מכל הסוגים. כאשר גולש כותב בפורום הודעה על מצוקה ועל כך שהוא פגע בעצמו (כמו הכאה וחבלה עצמית, פציעה עצמית של הגוף, הכאה בכוונה כדי לרזות וכו') - בבקשה לשים בראש ההודעה - בכותרת 2 סימנים לטריגר: א. את המילה "טריגר" או את האות ט' בסוגרים [ט]. ב. לשים את האמוטיקון הצהוב שבכותרת הודעה זאת שמסמל זהירות, כדי שמי שמתמודד עם בעיות וחלש באופי, להזהיר אותו שאולי כדאי שלא יכנס להודעה הזאת, כי אולי הוא "ייפול" ויישבר לאחר שיקרא את ההודעה. מאחלת לכולם רפואה שלמה והחלמה מהירה, כמה שיותר מהר.

למעלה