טעות לקחת הפסקה??!!

I C E M A N 7

New member
עכשיו בכלל הולך להישבר לך

גברים הם כמו מקומות חניה.
הטובים כבר נתפסו, והיחידים שנשארו הם נכים וקטנים מדי.

אייבורי

New member
שום דבר לא היה מצחיק פה

בפעם הבאה אתן לך סימנים ידועים מראש לבדיחות דעתי.

הבחור לגמרי לגמרי לא רוצה אותך, אולי לאיזה קוויקי בגינה מבלי שאף אחד שהוא מכיר יראה אותכם יחד.

ספיר282

New member
מי זה אותך?

תבין קצת על מה מדובר לפני שאתה זורק משפטים...הבנת הנקרא מותק....ולעצות שלך אנחנו ממש לא זקוקות תודה וביי.......עצות של ילד בן 12 לאן הגענו???!!

קארניו

New member
ההתנהגות שלך רצופה טעויות

"ואז קבענו שאני אבוא אליו וביטלתי (כי קיבלתי) וגם על זה הוא התעצבן ולא רצה שאני אבוא ושנדחה את זה לשבוע הבא!!!!! "

ביטלת את הפגישה שלכם בגלל שקיבלת ? ! ולך יש טענות כלפיו ? המסר שאת נתת לו הוא ברור : אם מקבלים אז לא נפגשים. אז אם את לא מכבדת את עצמך אז למה שהוא יתייחס אלייך ברצינות ויכבד אותך ?

linoy202

New member
לא סליחה...הוא ביטל את זה..

הוא התעצבן שלא אמרתי לו את זה ואז הוא ביטל
ואמר נקבע לשבוע הבא....(בעצבים כן) נראה לך שאני אבטל בגלל זה?

linoy202

New member
לא המשכתי לרדוף אחריו

חשבתי אז שבאמת טעיתי שלא אמרתי לו שזה התאריך שאני צריכה לקבל...אבל בדיעבד מסתבר שטעיתי-/ ואז הוא אמר שהקשר רדום ועייף ובוא נח הפסקה של יומיים לחשוב מה יהיה....מה יש לחשוב!! זה מה שממש תיסכל אותי....אבל לא משנה הסקתי מסקנות ממה שקרה וממה שייעצו לי.....תודה..

chenby

New member
את לא צריכה לתת

תאריכים של מתי את אמורה לקבל נשמה..
מסתכל יותר שאת חושבת שאת טעית בזה..
הוא יצא מאפן, נקסט..

ספיר282

New member
סליחה?!!! ההתנהגות שלה?

מאמי אתם חיים בסרט גם אם היא ביטלה וגם אם יש לה חוסר בטחון הוא היה צריך להגיד לה לא מעניין אותי מה תבואי אליי והעיקר שנהיה ביחד!!! הם כבר לא ילדים....אם זה קשר שהיה מצליח זה היה כבר מוביל לחתונה מה זה השטויות האלה!!!
הגבר שלה צריך להביא לה ביטחון!!! למה איזה טעויות היא עשתה?????? בחודשיים איזה טעויות אפשר לעשות....זה הוא שלא בטוח בעצמו!! וחי בסרט!! שומר אותה על אש קטנה כי הוא רואה שהיא מבולבלת....דיי הייתי שם עברתי את זה!!

קארניו

New member
קודם כל ,

הסיפור שלך אינו דומה לסיפור שלה גם אם את חושבת שהוא כן .
שנית,
אף אחד לא צריך לתת בטחון לאף אחת . בטחון זה משהו ששייך לך ואבוי למישהי אם היא תחכה לקבל אותו ממישהו אחר.
שלישית,
הוא לא צריך לטפל בבילבול שלה אלא רק היא עצמה ושוב זה קשור לבטחון ושאר תבלינים ששייכים להערכה עצמית שלצערי זה לוקה אצלה בחסר.
בקיצור,
ההיצמדות והתלות שלה בו גורמים לה נזק ואת רק מוסיפה עליו.

ספיר282

New member
אוקיי אז לפי מה שאתה אומר...

הגבר לא צריך להביא ביטחון לאישה,וההיפך
הגבר או האישה לא צריכים לעזור ולטפל בבילבול אחד של השני אז לפי מה שאתה אומר,כל אחד יחיה את החיים שלו לבד,
אבל כן נהיה זוג להיות עם ולהרגיש בלי....אז מה זה שווה שהגבר שלי לא נותן לי את הבטחון שהכל טוב, שאנחנו ביחד ויאללה בוא נזרום,שאני הכי טובה בעולם?? למה הוא הבן זוג שלי? ליופי?אולי אין לה הערכה עצמית גבוהה יכול להיות...אבל בשבל זה יש בני זוג!!! שנדע שמה שלא יהיה יש לי גב!!יש לי על מי להשען,וכן גם לחזק את הבטחון העצמי!! אין מה לעשות שיש מערכת יחסים בריאה יש יותר בטחון!!

קארניו

New member
מה שאני אומרת הוא

שתפתחו שתיכן את העיניים !!! ותפנימו שכאן לא הייתה זוגיות נורמלית וכשאין זוגיות אז גם לא צריכה להיות תמיכה , טיפול ועזרה .
היחסים שלהם היו כושלים מהתחלה והיו מבוססים בעיקר (אם לא רק) על סקס בלי כבוד ובלי התחשבות אז תפסיקי לפנטז ולעורר בה אשליות לגבי הזוגיות הכושלת והלא בריאה הזו .

linoy202

New member
נכון צודקת!!! אי אפשר לסכם את זה יותר טוב!

תודה קארניו!!!! זוגיות כושלת מההתחלה!! שיש ספק אז אין ספק!!!

קארניו

New member

בהצלחה בהמשך ותשתדלי לא ליפול לבור הזה שוב ותוציאי לך מהראש שהמבחר של גברים איכותיים הוא מצומצם .
ברגע שתלמדי להעריך את עצמך אז גם תפסיקי לבחור בגבר שמזלזל בך ולתלות את בטחונך ואת הקיום שלך בו .

ספיר282

New member
ואפילו לדעתי אל תתקשרי אליו

פשוט תני לו להתקשר אלייך ואל תעני לו חחחחחח שיראה מה הוא הפסיד!!!!

linoy202

New member
זה בכלל לא קשור

להערכה עצמית!!! מה הקשר??כן אני צריכה בטחון מהגבר שלי!! חייב כל אישה חייבת בטחון ואם לא אז זה לא שווה...וחוץ מזה מהתחלה הוא לא היה סגור על עצמו ואולי גם אני לא...."חכי שאני אתאהב, חכי שאני אתאהב" מה אני צריכה לחכות?????? ומי אומר את זה בכלל?!!ושהוא אומר לי אם באתי עד אלייך סימן שאני רוצה את זה, מי שיישמע זה רק 20 דקות נסיעה!!!! ומה אתה אומר את זה בכלל?? מי אומר דברים כאלו?!!

לירוי14

New member
את מדברת עליו???

ולא קליל תסתכלי על עצמך קצת!! תראי איך את נתקעת על קשר שלא סוחב!!כלום ושום דבר!! אולי את הלא קלילה פה והלא זורמת....יאללה ניסית לא הלך יבוא אחר אל תפחדי שאת מתקדמת לאט,תפחדי שאת תקועה במקום!! מי שישמע כמה זמן יצאתם...הלאה תדפדפי,יש עוד הרבה דגיגים בים!! כמו שאמרו לך פה תהיי עם בטחון!!!!! ותעבדי על עצמך!!

למעלה