טעות לקחת הפסקה??!!

ספיר282

New member
נראה לי שבנוסף להכל...

הוא קצת מקובע...ויבש...אז אולי הוא היבש פה...ולא הקשר חשבת על זה?? תחתכי כל עוד לא נקשרת אליו עם כל זאת שזה קשה ניסית וניסית ולא הצליח.....כנראה שזה פשוט לא זה!!! די להיות תמימה.....תאחלי לו בהצלחה ויאללה תזרמי....אל תפחדי מזה שתשארי לבד...תעבדי על עצמך כל יום!! ותחשבי לעצמך שהוא זה שהפסיד אותך!!! אל תרגישי לא שווה!!! ותזכרי לך שיש לך אנשים שאוהבים אותך!! ושאת בריאה ברוך השם...ואת תכירי עוד בחורים!! אני גם הייתי במצב שלך:) וכן עבדתי על עצמי!!! כל יום הכנסתי לי לראש שאני הכי שווה!!! ואת מה שמגיע לי אני אמצא.......בעזרת השם!!

linoy202

New member
זה גם מה שאני קצת חוששת!!!

זה הכי באסה......אבל אין מה לעשות.....בשביל עלייה צריכים ירידה......כנראה שזה באמת לא זה.....ולמזלי עוד לא כ"כ נקשרתי אליו!!!!! סרט!!!בעזרת השם יהיה טוב....אני תמיד מאמינה צריך לחשוב חיובי בכל דבר....אפילו שזה קשה לפעמים!!

I C E M A N 7

New member

מה בחורה כמוך עושה בפורום כזה?
אם היית שלי, הייתי מתנה איתך אהבים קונסטנטלי.
נסיכה כמוך אמורה להיות מחובקת עכשיו.
אל נא תבכי, ילדה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הערה על "מצב השוק"

הופיע פה כמה פעמים המשפט שהשוק שם בחוץ לא משהו.
אז אני רוצה לחלוק על זה. אני חושב ש"השוק" מלא בגברים ונשים נפלאים ונפלאות. נכון שיש גם אנשים לא משהו, וצריך יכולת להבחין בין בני אדם. זו תוצאה של חושים בריאים ו/או נסיון.

זה נכון אגב בכל גיל. ביקרתי ב"שוק" לא כל כך מזמן גם כקונה, וזה מעבר להיכרות הכללית שלי עם בני אדם. בכל גיל (ואני עצמי בליגה של ה 50) יש המון יופי וטוב וחוכמה.

יש גם שריטות, כמובן, אבל זה לא מבטל את מה שאמרתי.

אז מי שמסתכל החוצה ורואה רק כיעור, או יאוש או בינוניות, צריך לבדוק את המשקפיים שלו/ה.

linoy202

New member
אווי נו באמת....

כן...רוב הגברים של היום הם זבל...אין מה לעשות רובם מחפשים סטוצים...או ילדותיים...או לא יודעת מה אוליי צריך לדעת איפה לחפש...זה גם נכון...זה לא שרואים רק כיעור או בינוניות,אבל באופן כללי השוק של הפנויים במיוחד...לא מזהיר...

מיזוגן

New member
הינך חדת אבחנה

אני שומע מהמאהבות שלי ללא הרף סיפורים שונים ומשונים על צרכני שוק הפנויים, ובכל פעם מחדש אני מתמלא חלחלה. וכשאני מספר את אותם סיפורי זוועה לאשתי, היא מזדעזעת גם כן והיא אסירת תודה על ששפר מזלה ועל שזכתה בתרנגול אלפא כמוני. ללא ספק שוק התפוסים הרבה יותר איכותי, ולא בכדי נשים רבות משוק הפנויים מעדיפות לסחור בשוק שלנו. בעקבות זאת הביקוש עולה, המחזורים גדלים, וזה רק מעודד תפוסים כמוני להשקיע עוד ולהשביע רצון. בשוק התפוסים יודעים לכבד ולפנק, ומחקרים מראים שהוא אף יותר משכיל ומבוסס מצרכני שוק הפנויים הלא בשלים התקועים בשלב הינקות.

אין שום סיבה לנשים רציניות להשקיע בשוק כושל ללא עתיד.
השקיעו בשוק שלנו, ותצאו נשכרות.
וזו כל האמת

ספיר282

New member
טוב....

נשקיע באנשים נשואים.....לך תקנה משהו לאישתך ותעזוב אותנו בשקט.....הכי טוב...במקום לדבר מאחורי המקלדת....ביי גם לך....

אל לך להשלות את הציבור. מדובר עדיין באותה אוכלוסיה ממש של ילדים לא בשלים התקועים בשלב הינקות, בהבדל יחיד שהם, לעומת הרווקים הסוררים, ניצודו ביד קשה וזרוע נטויה <בתקווה שיבשילו בדרך, כמו האבוקדו
>.
ואיך שלא תסובב את זה הם שוק כושל ללא עתיד

מיזוגן

New member
את עדיין מדמיינת

שכל הגברים הם כמו האומגה שאת מחזיקה ברצועה בבית. אני מבין שנורא לח שם בבועה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית, אך גם אישה כמוך מסוגלת לפתוח חלון ולהביט החוצה, אל המציאות. שם מאות אלפי נקבות גודשות את שני השווקים המדוברים בחיפושן אחר הביטחון והמשמעות הקיומית. והצורך הנואש שלהן משמש קרקע פוריה לכל תרנגולי הלול, כולל העיוורים, ובדיוק כמו בעבר השוק אולי כושל אך חי ובועט ומשגשג.

הפסדתן את המערכה ברגע שריקוד על מוט נתפס על ידיכן כספורט.
וזו כל האמת

אייבורי

New member
אל תשאלי

שמעתי את אותן התלונות בדיוק מגברים

נשים ברמה נמוכה שבטוחות שכל הגברים זבל זבל זבל !!!!

ספיר282

New member
מאמי אם מחפשים טוב מוצאים...

יש המון גברים טובים שגם מחפשים נשים טובות!!! יש המון ותמשיכי לחפש ותמצאי בעזרת השם.......סומכת עלייך...המשועממים התחילו להתעורר...אז עדיף שפה נפסיק כבר להגיב!!!!!!!! חחחחח-)

למעלה