טעות לקחת הפסקה??!!

linoy202

New member
טעות לקחת הפסקה??!!

זה הסיפור בקצרה,
אני בת 27 הכרתי מישהו לפני חודשיים וחצי בהתחלה היה קליק והכל זרם בכיף.....אח"כ הקשר התחיל לצלוע בהתחלה זה היה על ריב קטנוני,(אמרתי לו על דברים שמפריעים לי ביחס שלו כלפיי) והוא אמר שהוא ישתנה ושאני צודקת,אחרי כמה ימים הוא גם התחיל להגיד לי מה הוא רוצה מהקשר הזה ואי אפשר שרק צד אחד יביא תנאים!??....אח"כ לקחנו הפסקה של כמה ימים לחשוב למה הקשר לא זורם ולא מתרומם,וכבד ורדום!!אח"כ אמרנו טוב בוא ננסה להמשיך ונראה מה יהיה
ואז קבענו שאני אבוא אליו וביטלתי (כי קיבלתי) וגם על זה הוא התעצבן ולא רצה שאני אבוא ושנדחה את זה לשבוע הבא!!!!!
מה זה? זה הגיוני??????!!!!לדעתי זה חוצפה ואני כהרגלי לא אמרתי את דעתי בנושא!! אמרתי לו ששכחתי מזה...והוא אמר לי שאני חושבת רק על עצמי ושוכחת שיש עוד מישהו פה....וזאת לא הפעם הראשונה שלי...אחרי שבוע בערך ראינו שהקשר שוב לא זורם(לי נראה שכבר ירד לו מהקשר הזה) ואז הוא הציע שפשוט לא נדבר כל יום שנרגיש צורך לדבר אז נרים טלפון חופשי אחד לשני,ונראה איך זה יתקדם משם.....מצטטת"או שנתרומם ביחד או שנתרומם כל אחד לבד"וואפשר גם להתחיל הכל המתחלה!! כך הוא אומר.......
הסכמתי לזה.....מה אני אמורה להבין מזה???????לחתוך ממנו לזרום עם ההפסקה ההזויה הזאת...מה אתם הבנתם מזה?????הוא רוצה את הקשר ?? הוא לא רוצה????? אולי אני בכלל סוג של ברירת מיחדל בשבילו????? איך אני אדע???? אוף אני בסרטים כל היום על זה!!!תעזרו לי למצוא טיפת היגיון פה!!!וזה רק חודשיים וחצי!!!!???

טיפת הגיון

זה לא ממש משנה מה הוא רוצה. קשר טוב שמתאים לשני הצדדים לא חורק בזינוק בעליה.
אם כבר אחרי חודשיים וחצי הראשונים יש כל כך הרבה דיונים וכל כך קשה - אז נכנעים
.

קצת קשה

אז נשברים?
מה כבר יש לך לסבול כל כך? צריך למכור בית יפה שאת אוהבת? ילדים לא יחיו במשפחה שלמה? החסכונות יעשו עלייה לכיסם של עורכי דין?
אז רצית ולא הלך. רצית באופן מסוים והוא במקום פשוט אחר. משא ומתן קשוח מראה שהוא לא בעניין של לטפח זוגיות, הוא בעניין של לאלף אותך לצרכיו.
במקום לחשוב על כמה היית רוצה את הזוגיות איתו ולהתענות על למה זה לא הלך, ואיך לא הצלחת לקבל את מה שרצית, תתמקדי במה שהיה שם בפועל ובעד כמה זה היה פשוט רחוק ממה שאת חפצה. על עצמך חישבי. לא עליו ועל רצונותיו. זה כבר יתן לך מרווח נשימה.

linoy202

New member
זה בדיוק מה שאני הרגשתי....

שהוא רוצה את מה שנוח לו!! אבל הסיבה היחידה שאני רוצה לנסות להמשיך היא גם בגלל שאני כבר בת 27,והשוק בחוץ ממש לא להיט!!!וגם בגלל שלפחות בשבועיים הראשונם היה ממש סבבה!!ואגב תודה רבה לך שאת מייעצת:) אני ממש חייבת כיוון של דעות שונה קצת!!תודה!! אז מה פשוט כך לסיים הכל......אני צריכה לחשוב טוב טוב!! אני רואה שגם מצידו הוא לא רוצה לחתוך כי אם כבר הוא היה חותך! בגלל זה זה יותר מתסבך!!

looking 4the

New member
אל תתפשרי

השוק בחוץ לא להיט
אני כבר בת 27

לא בוחרים בן זוג בגלל לחץ של חתונה וילדים.
מתחתנים עם גבר שאוהבים...לא מתפשרים.

יהיו לך עוד המון הזדמנויות להתפשר בחיים ...כי החיים הם פשרה אחת גדולה אבל תתחתני מ א ה ב ה .
רק מאהבה.
אהבה הדדית.

ספיר282

New member
לא כל כך מסכימה...

חייב קצת להתפשר כבר לא תהיה אהבה של בני 16!!
אין מה לעשות זה המצב הקיים.....אחרי כמה שנים כבר יורדת האהבה לא???ואז מה נשאר הכבוד ההדדי,תקשורת טובה,כבוד,וכימיה מאוהבים זה לא לנצח נראה לי.....!! לא?

looking 4the

New member
אז לפחות להתחיל גבוה כי במשך הזמן זה רק יורד

:)
ולאהבה אין גיל.
יש אהבה של בני 16 ויש אהבה בת 30 ו-40 ו-70...ובבית גיל הזהב גם של 80 ו-90.

וזה נכון שאין מושלם ובחיים צריכים להתפשר אבל לא על אהבה.
מתחתנים גם גבר/אישה שאוהבים. נקודה .

linoy202

New member
נכון......צריך להתחתן שיש אהבה הדדית...

לא מדברת על הערצה...אבל אהבה מה אני רוצה שהגבר שלי יאהב אותי...ואני אותו...חייב אהבה...ומשיכה....זה הרבה יותר קל!!!!

לדעתי חבל על הזמן שלך. אם אחרי חודשים

הקשר צולע, חבל למשוך. כמו שכתבת שנראה לך שכבר ירד מהקשר הזה, הוא ימשיך לשחק ברגשותיך, (כן רוצה, לא רוצה, כן מתאים לו, לא מתאים לו) נראה לי שהוא יחפש תירוצים כדי למצוא מה לא מוצא חן בעיניו, מוטב שתסבלי קצת עכשיו, אחרי תקופה קצרה, משברון לב
מאשר שתמשכו את המערכת עד שיהיה לך קשה יותר להפרד ממנו. הוא לא עושה רושם שהפרדה קשה לו.

ספיר282

New member
אני יודעת על מה את מדברת....

נכון המצב בשוק של הפנויים בחוץ לא מזהיר.....וזה קצת קשה....גם אני הייתי שם....גם אני בגילך מבינה אותך
וזה בסדר אבל מה יותר עדיף לך לשבת וכל הזמן לחשוב?
זה התקופה הכי יפה בקשר ההתחלה את אמורה להיות מאוהבת,ולהרגיש מחוזרת...ולא לשבת ולחשוב למה ככה ולמה זה לא מצליח! ומה זה למה לא הודעת שלא קיבלת?? ואל תבואי....חמוד אם הוא רואה בכם קשר רציני זה לא אמור להזיז לו.....הוא היה צריך להגיד לא נורא מאמי תבואי אליי העיקר שנתראה...וכן אני לא חיה בסרט זה נורמלי לחלוטין!!מה אתה ילד בגן?.
אני כל כך מבינה אותך....הייתי שם!! אם הוא היה רוצה הוא גם היה חותך מזמזן למה הוא לא חתך????
הוא שומר אותך על אש קטנה.....כמו שמפלצת או ילדה אמרה שהוא רוצה לאלף אותך לפי רצונותיו!!אי אפשר לומר את זה אחרת...
יאללה תחתכי את...למרות שזה קשה....אין מה לעשות...הוא רואה שאת בחורה טובה והוא כנראה יודע את הנקודות חולשה שלך אז הוא מנצל את זה...עד שהוא יחליט מה לעשות!! אני מכירה את זה מקרוב!!!ומה עכשיו אתם מדברים או לא???

linoy202

New member
ספירר תודה....

אבל כשדיברנו אמרתי לו שאני מתגעגעת אז הוא החזיר לי פרצוף שמח!! מה זה השטויות האלה?? אפילו להתגעגע הוא לא אומר!!!!!!!נראה לי שפשוט חיזקתם את מחשבותיי ומחשבות אחיותי שכבר אמרו לי לחתוך עכשיו!! כח מי ששומע את הסיפור אומר לי ישר לחתוך!! אז למה אני פשוט לא חותכת?? זה מה שהזוי לי מי שישמע איזה מציאה אני מפספסת....אפילו משהו הוא לא קנה לי אחריי חודשיים!!!! וגם יצאנו לפאב רק איזה 3 פעמים בכל החודשיים האלה ובשאר הזמן נפגשנו בבית שלי!! (אולי כי אני גם לא הצעתי שנצא???? יכולן להיות???))!!! אוף!! כל הדרכים מובילות לחתוך ורק אני לא חותכת!!!! פשוט טירוף!!!!!!! תודה לכם על ההקשבה וההתייעצות!!!!!:)

אלעל5

New member
לינוי

לינוי הי.
אמנם 27,,,אבל שיקולים,של 17,,
מה קרה? אתם לא מדברים בינכם בגובה העניים בפתיחות ,מניחים על השולחן את הבעיות?
רק טלפונים,סמסים?
קבעי איתו פגישה בבית קפה,ופתחי את הנושא,כן בדיוק מה שהעלת כאן,
תיראי מה מתפתח [באסטרטביות] ותחליטי במקום,משלמים ת'חשבון, ומתפזרים כל אחד לדרכו, או ממשיכים,

linoy202

New member
אין לך מושג כמה פעמים עשינו את השיחות האלו

לפחות אני לא מגזימה 3 פעמים ותביני זה במשך חודשיים!!! ולא הגענו לשום החלטה!!! לא לפה ולא לפה.......בגלל זה זה מתסכל!!! הוא לא החליט ואני לא החלטתי!!!ושתבין שאנחנו כבר לא ילדים!!! אתם יודעים מה זה בגיל הזה מספיק שיש לך תקשורת עם הבן זוג וכימיה וקצת קליק אז אתה יודע שזה זה!! וזה מה שהיה בהתחלה!! אח"כ זה דעך והתחיל להיות כבד!! בגלל זה כל התיסכוליםץ......|

אלעל5

New member
לינוי

מרחוק זה נראה פאלפל,,
מקרוב, אין לו ריח של פאלפל
בטעימה, אין טעם של פאלפל
והכי חשוב, לא נוזלת תחינה על החולצה כמו בפאלפל,,
זה לא זה, חפשי דוכן אחר ופאלפל אחר,,

linoy202

New member
חחחחחחח

כן....צודק....כמו שאמרתי רק חיזקתם לי את כבר מה שחשבתי בשקט לעצמי.....תודה רבה..

המממ

אחות. תרגיעי את השעון שלך, ומהר! ככה לא מוצאים זוגיות. ככה, מהנואשות, אוספים את כל מה שיש לו תחת אדום, בננה ביד ופרווה על הקודקוד <שדווקא שם מתחילה לנשור
> וחושבים שנו, ניחא, גם זה סוג של יונק.
לא כל מה שנראה כמו זכר, מדבר כמו זכר ומזיין כמו זכר הוא חיה מסוג בעל!
לפי שעה את רצית להתחתן כבר בפגישה החמישית, הוא רצה לנענע בנחת <אצלך, כדי שיהיה לו פתח הימלטות נוח> ולחזור הביתה בשלום. ככה שאין ביניכם שום דבר באמצע להתכנס עליו. אז כאן זה לגמרי לא לעניין ודי עבוד.
אבל את, קחי את עצמך בידיים. ולפני שללכוד, תתרכזי בלחשוב מה יהיה ביום שאחרי תפיסת הבעל. אני רוצה לספר לך שזה מישהו שאחרי החתונה אשכרה חיים איתו

אז כדאי לך, אבל ממש, להשקיע קצת יותר מחודשיים כדי להכיר אותו מעבר לקליק. לראות איך הוא ומה, ובעיקר מה השריטות שלו, והאם את יכולה לסבול אותן!!!!!!

linoy202

New member
מה זאת אומרת....

הוא רצה לנענע בנחת אצלי? ולחזור הביתה בשלום........?????? ברור שאני צריכה להכיר אותו יותר לעומק אין ספק אבל אני מתכוונת שאם יש תקשורת טובה,וכבוד ואם הוא בן אדם טוב מבית טוב...אז יש פוטנציאל להמשך הקשר אם הרקע שלו הוא טוב זאת הכוונה שלי....ולא סתם אחד שמשחק....

נו מה

הכל צריך להסביר לך?? רצה אותך בלי מחזור, תמיד, כדי שיבוא אליך מתי שבא לו, וילך כאילו כלום. אבל את... תקשורת טובה, כבוד, בן אדם טוב, מבית טוב. איזה כבוד ואיזה נעלים אם היחס שלו לא נראה לך, איזו תקשורת טובה אם תיכף אחרי שהערת לו הוא התחיל להתהפך? זו תקשורת טובה? שמובילה לנתק????
יש לי הצעה אופרטיבית - גשי לחנות כלות, תמדדי את השמלה. ואם לא יספיק פעם אחת - תלכי לשם פעמיים. אחרי זה ברוגע תחפשי קשר הדדי.

linoy202

New member
תודה רבה לך......

נכון!! את צודקת....אבל זה קשה...כנראה שלא סתם נכנסתי לפורום הזה!! פשוט חיזקת לי את מה שכבר ידעתי.....תודה.....
בעזרת השם מקווה לעשות את הצעד הנכון ובמהרה......ושיהיה קל.....
!!!

למעלה