טעות איומה כל-כך

looking 4the

New member
העיניין הוא שבד"כ מאד קשה

להלחם במי שאנחנו.
בטבע שלנו.
אתה למשל טיפוס אובססיבי , חלש מול אישה, ואני מנסה ללמד אותך להיות גבר גבר . ערס אינטליגנט , לעמוד על שלך.
וזה לא יבוא לך טבעי...והיא , יודעת מי עומד מולה ומנצלת את זה.
כולנו כאלה.
מול חזקים מוותרים , מול חלשים אבו עלי.
תגיד לה - סליחה אבל מספיק - אל תשתי לי ת'דם. מה שהיה היה ואין מה לעשות ביקשתי סליחה פעם אחת אני לא מתכוון להתנצל על כך כל החיים ודי.
עכשיו זה משחק כוחות.
למי יש יותר כוח ?

תודה לכולכם על השיחה הפעילה

היא כתבה אתמול שהיא אינה מסוגלת לסלוח לי. היא תפחד שאעשה זאת שוב, שחבריה הטובים ומשפחתה יתקשו לאהוב אותי. שאם ארדוף אחריה, היא תרגיש שאני רק מנסה לזכות במחילה ושהיא לא מתאכזרת אליי כדי שאתאמץ להשיג אותה, אלא כי היא עושה מה שטוב לה.

אתם חושבים שכמו שדיוויד דיידה אומר, היא פשוט מבטאת את מה שהיא מרגישה כאן ועכשיו? דברים יכולים להשתנות?

chenby

New member
אי אפשר לדעת

כרגע היא החליטה, תקבל את ההחלטה שלה, תפנים שזה נגמר ותתגבר ותמשיך הלאה.
וכמובן, תלמד לשים גבול גם לאלכוהול וגם לנשים עם אלכוהול - בטח בזמן שיש לך חברה.
אתה יפה מאוד יכול לשלוט במעשים שלך, אז פשוט תשלוט בהם.
תלמד מזה, זה יופי של שיעור. באמת.
ועכשיו תתחיל לתקן - לעצמך. אתה זה נגמר, עצוב, בוכים, ממשיכים.
אני אתך באותה סירה, אמנם בלי בגידות ברקע, אבל כל פרידה היא באסה ומכל פרידה או הזוגיות שהיתה לפני, יש מה ללמוד.

looking 4the

New member
דברים תמיד יכולים להשתנות

ויכולים גם לא.

תקשיב,
לפני קצת יותר מ-20 שנה בעלי שאז היה חבר שלי עשה לי תרגיל דומה.
הוא היה מעט יותר מתוחכם.
עזב אותי כדי להיות עם מישהי שהוא רצה....ואחרי שהוא חזרה לחו"ל , חזר אליי.
לא סיפר לי את זה ואני גיליתי ממקור שלישי.
בכיתי נפרדתי ממנו עשיתי לו את המוות וחזרתי אליו - כי אהבתי אותו.
(ואפילו התחתנתי איתו :)

אז עכשיו - תקשיב לי ותקשיב לי טוב.
תגיד לה :
בסדר יקירתי , ההחלטה שלך מצערת אותי מאד אבל אני מכבד אותך ואותה....שלום ושיהיה לך רק טוב.....ו ת ל ך .
לא לצלצל לא לכתוב ולא למצמץ. חזק חזק חזק
אם היא אוהבת היא תחזור
אם לא - לא.
ימים יגידו.

בהצלחה וחיבוק גדול

קארניו

New member
קודם כל אני "את " ולא "אתה&quo

ושנית, אני הראשונה שהצעתי לך לנהוג באיפוק , לכתוב לה על ההרגשות שלך ממקום אמיתי לא מתבכיין ומתרפס וזהו!!!להפסיק להציף ולהתבכיין ולתת לה ספייס וזמן כדי שהיא תעכל ותחליט !!!!

אבל מאחר שאני מכירה קצת את נפש האדם ודרך פעולתו , הנחתי שאתה עלול להיכנע לדחפים הנובעים מלב השבור .

ועשה לי טובה ואל תתבלבל ותחשוב שמה שחשוב לך זה מה שאתה רוצה/מחליט כי זה ממש לא נכון. לפי סערת הרגשות והאהבה שאתה חש אליה אז אין לך שום יתרון של חוזק עליה ומה שאתה בעצם עושה זה מחכה לגזר דינה . כלומר, ההחלטה על המשך הקשר תלוי בה ואתה סתם משלה את עצמך שזה תלוי גם בך .

קארניו

סלחי לי על הטעות.
ראיתי ואני מנסה להפנים את עצתך מתחילת הדיון.ודווקא כשעצות בסוגיות כאלו מגיעות מנשים, הן יותר אמינות.
לא התכוונתי לכך שההחלטה תלויה בי ולא בה. כוונתי היתה שמן הסתם אני מהווה כח במשוואה וגם הפעולות שלי עשויות להשפיע, גם עכשיו לאחר מעשה, על התוצאה.

קארניו

New member
שמע

הבנתי שהיא כבר הגיעה להחלטה ומבחינתך היא אכזרית. אני יודעת ששום מילה לא תנחם אותך כי לאהבה חוקים משלה
והשכל יכול להבין עד מחר אבל כשהלב בוכה הרציונל לא נשמע .
אבל ,
בכל זאת אל תתפתה לעשות צעד נוסף כדי להתקרב אליה. ומה שיהיה יהיה!. אולי היא תתחרט ואולי לא וזה צריך להילקח אצלך בחשבון .
הדבר היחידי שיכול אולי לעזור לך במצב הזה היא המחשבה שיכול להיות שהיא בכלל לא מתאימה לך עם חוסר ההבנה העקשות וחוסר הגמישות שלה ואי יכולתה לסלוח לך למרות הנסיונות הכנים שניסית .

וכן, הזמן מרפא פצעים ....

Amazona

New member

הגוף שלנו והנפש שלנו יכולה לגרום לנו לחלות - והם אלו שיכולים לרפא אותנו.

אתה: כדי לתקן את הטעות (במקרה הזה או להבא) צריך להודות בה. אתה ידידי, זיינת מישהי אחרת!
הלקאה עצמית ובו-הו בכרית לא יעזרו. לא לך, ולא לה.
עשית, הודית, סיפרת, הצטערת, התנצלת, הצטערת, התנצלת, הצטערת בקיצור עשית מעל ומעבר!
עכשיו, תן לה להתבשל עם זה... ולבדוק אם זה מתאים לה (זה שזה מתאים לך כבר שמענו).
בינתיים תתרכז בדברים שסביבך - להלן, הכנס שבו אתה נמצא, המפגשים שקשורים לעבודה והקריירה כמובן.
הבחורה או תהיה איתך או שלא תהיה איתך - זה לא תלוי בך.
מה שכן תלוי בך זה הקריירה שלך, והרושם שאתה עושה.
אני מבינה שזה קשה, אבל אתה לא ילדה בת 6 עם קוקיות. תנסה לנתק רגש לפחות לשעות הקריטיות שבהן אתה בכנסים ומוקף באנשים ותנסה לשדר להם עסקים כרגיל.
לוותר על הקריירה עבור הבחורה ולחזור לארץ לפני הזמן - זה מאוד הרואי אבל לא בהכרח תשיג עם זה מה שאתה רוצה.

היא: היא צריכה לרפא את עצמה מהמכה שאתה הנחתת עליה! רק ככה זה יהיה נכון.
שוב אני חוזרת, מה שהיא תחליט לא קשור להתנהגות שלך עכשיו! בסופו של דבר אתה תצטרך לחיות עם ה"כן" או תצטרך לנסות לחיות עם ה"לא".

הכל צריך לבוא ולהיות בלב שלם. כל מיני מניפולציות רגשיות או מחוות גדולות, מגרות לנו את האגו, או את היצר החומרי, אבל מרחיקות אותנו או מטשטשות לנו את האמת הפנימית. ולכן מהרבה רעש וצילצולים שאתה עושה - יכולה להתקבל החלטה לא נכונה. היא בטח תשמח אותך, כי זה מה שאתה רוצה. אבל לא תהיה נכונה לעתיד המשותף.

- אם תתקבל החלטה לא נכונה רק בגלל שלחצת, העתיד המשותף מלכתחילה יתחיל להבנות על מצע רעוע - זה מקור לבעיות בהמשך.

אני בסביבות הגיל של חברה שלך, היו לי מקרים בעבר שעל משהו משמעותי בלי הרבה לחץ מצד השני - סלחתי.
והיו מקרים שעל מילה לא נכונה - עם הרבה לחץ ומניפולציות מהצד השני - לא רק שלא סלחתי, אלא זה גם סתם הרגיז והגעיל אותי.

למעלה