טעות איומה כל-כך

טעות איומה כל-כך

שלום לכולכם/ן.

אנחנו יוצאים 3 חודשים. אני בן 29, עובד אוניברסיטה. היא בת 24, סטודנטית. עם הזמן הרגשנו שאנחנו יותר ויותר מאוהבים. בחורה מדהימה, חכמה, פעלתנית, יפהפיה, חושנית. אחרי הרבה זמן של תקופה עם דברים "לא רציניים", היא הפתיעה אותי בכך שגרמה לי לרצות להיות אתה. מזמן לא פגשתי מישהי כ"כ מיוחדת.

בסופ"ש האחרון עשיתי שטות כל-כך נוראית. הייתי במסיבה, ואחרי כמה משקאות, הייתי איתה בחדר. כשהבנתי מה אני עושה (קצת מאוחר) קמתי והלכתי. הרגשתי איום. לא ידעתי אם לספר לה, או לא. בבוקר שלמחרת החלטתי שאני לא יכול יותר וסיפרתי לה. בהתחלה היא אמרה שהיא פגועה אבל שהיא יכולה לנסות לקבל את זה. אגב זה היה יום אחד לפני שנסעתי ל-12 ימים בארה"ב לכנס. אמרתי לה שאני כ"כ מצטער ושזה לא אני ושזה בחיים לא קרה לי. אחרי שחזרתי הביתה אחה"צ, היא שלחה הודעה שהיא לא יכולה להתרכז בלימודים וכל הזמן חושבת על זה. בערב, לפני הטיסה שלי, באתי אליה שבור ואמרתי שאני לא מבין איך זה קרה לי ושאני רוצה להיות רק איתה ושהיא באמת הדבר הכי מיוחד שקרה לי בזמן האחרון. התנשקנו והחזקנו ידיים והיא אמרה שאחרי שאחזור נפתח דף חדש. אחרי חצי יום, שכבר הייתי בין טיסות, שלחתי לה שוב הודעה ואמרתי שכ"כ קשה לי ושאני כל הזמן חושב עליה והיא אמרה שהיא לא מאמינה שעשיתי את זה וכו'. התגובות שלה הלכו ונהיו קשות יותר.

אתמול בלילה, אני בחו"ל, רק כתבתי לה כל הזמן, והיא לא ענתה לטלפון בסקייפ, רק להודעות ואחרי כמה פעמים שהתקשרתי ישר לפלאפון שלה היא ענתה בבכי "אני לא מבינה למה עשית את זה...". אני כ"כ מתחרט על זה. אני לא מבין איך יכולתי לעשות את זה. היא אמרה שהיא צריכה זמן. אני אידיוט ומטומטם וקשה לי לתפקד עכשיו בכנס. אני רוצה לקחת מטוס ולהגיד לה כמה אני מאוהב בה ושאני רוצה שיהיה לנו עתיד כ"כ טוב ביחד

המעשה הזה שעשיתי זה לא אני. לא יודע מה נכנס בי. איך אני מחזיר אותה אליי. אתמול בלילה בחדר של המלון, בכיתי כמו ילד בתוך הכריות, כדי שלא ישמעו אותי מבחוץ. אני מוכן לעשות הכל, כי בחורה כמוה כמעט אין בנמצא. למה עשיתי את זה ...

קארניו

New member
אין לך הרבה אפשרויות

עכשיו אתה בידיים שלה והיא זו שתחליט עבורה ועבורכם על המשך הקשר.

כמובן שאין טעם להוסיף לך מלח על הפצעים כי את התשלום אתה משלם ביסורי המצפון שמייסרים אותך והפחד לאבד אותה .

אבל אני כן מציעה לכתוב לה פעם נוספת על החרטה והרגשות שלך כלפיה לאפשר לה להחליט ולהניח לה . לא להרבות בנדנודים כי הם לא יועילו אלא רק יעיקו.

ובינתיים תתפלל שהאהבה תנצח .

קארניו

New member
בבקשה

ואם בחרת לכתוב לה אז תשתדל להתבטא בצורה עניינית , עם רגש כמובן אבל בשום פנים ואופן לא ממקום נחות ומושפל.
פשוט תהייה אמיתי .

בהצלחה

אתה כזה מתוק

ובאמת קצת 'אידיוט' <כלומר, באמת בחור טוב עם הרבה תום לב, למרות גילך המופלג... טוב, החננות הם קצת לייט בלומרס, מ'לעשות
>

אבל נו, אתה בטח רוצה הערות קונסטרוקטיביות, אז:
דבר ראשון, אתה חייב להתאפס על עצמך, בן אדם! מה זו כל האמפולסיביות הזו?

מילא, שתית, התבלבלו לך המתגים במוח, נסחפת, אבל הצלחת להתייצב ואף פרשת! אז מייד לרוץ לספר לכומר?
ומילא ישר לרוץ לכומר, לעשות את זה לפני נתק פיזי של 12 יום, כשאין לך יכולת להכיל את כל פרצי הרגשות שלה שהם תגובה לניקוי המצפון האנוכי שלך?
ומילא לנסות להציל את זה, אחרי שעשית את כל הטעויות האפשריות, אז להפוך את זה לטלנובלה ממש??? בכי, מכתבי שרשרת, נזלת... יוהווווווווווווווווו

כדור הארץ למילון! איפה הראש שלך חביבי?

ראשית כל תרגע, נשמע שהיא אכן לוקחת קשה, כמצופה מבחורה שהנחיתו עליה בומבה באמצע סרט קסום, אבל עדיין לא מאבדת את העשתונות, והיא די אין טו יו, בייבי... אז לפחות עד לחזרה שלך היא כואבת וממוטטת, אבל בסטנד ביי.
שנית, יש לי הרגשה שכשתשוב יהיה מייק אפ סקס מטורף עם פורקן של כל האמוציות, ואחרי שתהיה פאפי רציני ומרצה עוד הרבה זמן, כדי לכפר על עוונותיך הטיפשיים המפורטים מעלה, המערכת תתאזן ותשוב חזרה לפסיה.
אבבבבבבל... וזה אבל מאוד משמעותי - אכן, יהיה מחיר לטעות, ומעכשיו, אם אתם חוזרים וזה מתפתח לקשר, אתה לנצח תישאר בעמדת נחיתות בגלל הקושי שלה לבטוח בך, למרות שטכנית אפילו לא הבקעת גול, ואפילו רצת מייד להתוודות
<שזה היה אמור להיות לזכותך בעולם המוסר האבסולוטי שכולו טוב>.

אבל נו, דיה צרה בשעתה

סיפור מבאס

עושה רושם שאתה אוהב מאוד ושאתה מבאמת מצטער על הטעות שלך.
אולי היא תסלח אולי לא, זה לא תלוי בך כבר, זה תלוי ביכול שלה להתמודד עם הידיעה הזו.
העיה בדברים האילו שגם אם תהיו יחד בסוף ישאר ה"כתם".
הורוד לא יחזור כבר לקשר (דעתי בלבד) חשדנות תחגוג והיא תזרוק לך את זה בפנים מדי פעם בריבים.

אני מקווה שיהיה לך טוב איתה או בלעדיה
בהצלחה

גארוטה

New member
עד לפה אפשר

להרגיש את החרטה שלך, אבל די!!! עשית טעות, הרגשת איום התחרטת וביקשת סליחה, אבל למה
להמשיך להתנהג כמו סמרטוט? כדי שהיא תוכל לסחוט עוד ועוד עד לטיפה האחרונה?
שים לב שכמה שאתה מתנצל יותר ככה היא סולחת פחות.
קצת אסרטיביות חביבי. תן לה את הזמן שהיא ביקשה, תתמקד בכנס וכשתחזור תתקשר ותן לה להחליט
מה ואיך וחלאס להתרפסות.

chenby

New member
מסכימה ולא מסכימה/

א) לא חושבת שמדובר בהתרפסות כי הוא עשה פאשלה.
ב) אפשר להיות אסרטיביים ולדעת לבקש סליחה
ג) התוצאה באמת לא שלו
ד) נכון הוא עשה טעות, זה רק טעות, אבל זו לא סתם טעות..
שלושה חודשים הם יוצאים זה לא הרבה זמן, והוא הכניס את עצמו לבור.
עכשיו אם היא תסלח לו או לא, זה שלה... בין כך ובין כך, יש לו הרבה מה ללמוד - בטח על נאמנות, כי מה שלא יהיה צריך לבנות אמון ובטחון מחדש ואחרי 3 חודשים, בדרך כלל קל לוותר. מקווה בשבילו שהיא לא תוותר ושהוא אכן יעמוד מאחורי המילים שלו.

I C E M A N 7

New member
יש לו הרבה מה ללמוד על כנות

מתי היא פרודוקטיבית ומתי היא סתם אנוכית

אייבורי

New member

לצערך, דברי חוכמה בנחת נשמעים

[אני רואה, אנוכיות וסערת רגשות, שום נחת אין פה בזמן הקרוב]

גארוטה

New member
נכון, הוא בהחלט

עשה פשלה לא קטנה, הוא התחרט והתנצל והיכה על חטא, עד כאן הכל בסדר. אבל, כשהוא
ממשיך להתנצל בלי סוף, לסמס ולטלפן ולבכות ולהתחנן על נפשו, מכאן זה הופך להתרפסות
וההתרפסות הזו לא חיננית, בעיני לפחות, מה גם שהיא נותנת לבחורה כלי לא קטן להתעלל בבחור
וכמו שזה נקרא, היא בהחלט הולכת להשתמש בכלי הזה.
כמה בחורים את מכירה שבוגדים, מתחרטים עד כאב, מתוודים ומתנצלים?
אם יש לה ראש על הכתפיים, אני מקווה בשבילה שהיא תבין מהר שמעז יצא מתוק.

I C E M A N 7

New member
מה קנדי עשתה לך?!

למה שתכיר כאלה?
המתחרטים עד כאב מתוודים ומתנצלים הם הגברים הכי בוגדניים.
אני יודע, אני בד"כ האליבי שלהם

שתכיר את המודה בשתיקה עדיף לה.
לו יש יותר סיכויים גם לעזוב.

תודה על התגובות

תודה לכולם, חוץ מלמדען טילים.

באמת אנסה למתן את הרגשות שלי, להתמקד בכאן ועכשיו ולקוות שיהיה בסדר.

תודה.

קארניו

New member
ועוד משו לגבי כנות שהוזכרה כאן

יש מקרים שהכנות חסרת תועלת ולא משתלמת וגם אם נדמה לך שהיא תנקה אותך מרגשות האשם המייסרים זה עובד בדיוק ההיפך כי הצד הנפגע בדר"כ יסרב לקבל את הכנות ולהתייחס אליה בדרך שאתה רואה אותה .

אתה צריך ללמוד לשלוט בדחפים שלך - לא להתפתות ליצר כדי שלא תצטרך אח"כ להאבק בצורך להתוודות כדי שיקל על מצפונך.

למעלה