טעות איומה כל-כך

גוד איזה כוסית

עכשיו תקשיב - נשים מסוגלות לסלוח לגברים רעים, מתעללים, בוגדים, שמנים, נמוכים, מעשנים - עצוב אבל נכון.

נשים לא מסוגלות לסלוח ולא יסלחו לעולם לגברים כוסיות - שמת לב איך ככל שאתה בוכה יותר, מתחרט ומתנצל יותר ככה היא "פגועה" יותר?

היא לא פגועה בגלל הבגידה, היא פגועה כי אין דבר מכמיר לב ופאתטי יותר מגבר כוסית - זה כמו לראות רוכב קטנוע מתרסק בכביש לפנייך - תרצה או לא תרצה, הלב מתכווץ.

אז לא היית צריך לבגוד - על זה אין ויכוח, אבל אם בגדת, לא היית צריך לספר, ואם סיפרת מספיקה היתה התנצלות קצרה ועניינית - עכשיו זה כנראה מאוחר מדי.

אז איבדת אותה, אבל לא בגלל ה"בגידה" - על זה היא היתה, כנראה, סולחת, בגלל שאתה כוסית ועל זה, כאמור, אין מחילה.

קארניו

New member
פששש

איזה גבר גבר מסתובב לו בלול וסחתיין על התרנגולות שמקרקרות סביבך

seelinewoman

New member
האם זה אומר שאנסת אותה?

אם כן - זכותה לכעוס ולטפל בכך,
אבל הגיע הזמן גם לסיים את הפרשה לכאן או לכאן.
להתברבר בשטח לא עוזר לאף אחד מכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שני טיפים

1. אל תגיד לעולם "המעשה הזה שעשיתי זה לא אני", אלא אם כן זה באמת לא אתה. אבל יש לי חדשות בשבילך: זה כנראה כן אתה. ולכן לומר "זה לא אני" זה גם מעצבן ברמות לצד השני, וגם ילדותי. כמו ילד שמכסה את עיניו ואומר "אני לא פה". [ואל תדאג - אני מבין את הסמנטיקה כביכול של "זה לא אני", בבחינת "אני לא מבין מה קרה לי. ועדיין אני טוען מה שאני טוען.

2. המדען באמת איש לא נחמד. קורא לך "כוסית" וחסר רגישות. הבעיה היא שיש הרבה מאוד במה שהוא אומר. כדאי לך לשקול את הדברים ברצינות, למרות שהם לא נאמרו בסגנון שמקובל עליך.

קארניו

New member
אם כבר השתמשת במדען אז

צריך גם לדייק ולהתייחס לסיבות המטומטמות שבהן הוא השתמש ושעומדות לפי דעתו המלומדה מאחורי הכינוי כוסית .

אם אתה מסכים עם הדעה של מדען כמות שהיא אז בסדר וזו זכותך לחשוב כמוהו , אבל אם בחרת לשלוף רק רק את "הכוסית" לצורך ההסבר ,אז אל תשתמש במדען כדי לחזק את כוונתך כי אז אתה מוציא את המילה מהקשרה ונותן לה פרשנות משלך ואז גם אין הרבה במה שהוא אומר.....

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה שהתכוונתי הוא...

שהוא מגזים בהשפלה העצמית שלו, שזה לא עוזר, ושזה מחריף את הבעיה והופך אותו לפחות אמין ופחות מושך.

אני לא קורא לבני אדם "כוסון" או "כוסית", אלא רק אם הם ממש קרובים והן יודעים שאני צוחק. מה שהתכוונתי לומר הוא שהרעיון הכללי של המדען נכון.

קארניו

New member
ההשפלה העצמית שלו לא הופכת אותו לפחות אמין

ופחות מושך ,אבל כן מחזקת אצלה את התחושה שהבגידה היא נוראית והוא ראוי לעונש חמור יותר ממה שהיא אולי התכוונה בהתחלה.
הוא עשה טעות ורץ להתוודות כדי להתנקות מרגשי האשמה שתקפו אותו ומוסיף שמן למדורה בכך שהוא לא מרפה וממשיך להתנצל ולהתרפס ולבקש את סליחתה. אני אומרת: "בגדת, התוודית , ביקשת סליחה ומחילה - מספיק! עכשיו תהיה גבר ותן לה זמן לעכל ולהחליט
ודע גם לקבל את "גזר הדין" בכבוד " .

ואילו ידידך המדען שט לו למחוזות אחרים והזויים .

לא הבנתי

הבחורה ששכבת אתה במסיבה היא החברה שאיתה אתה יוצא 3 חודשים? אם כן - מה יש לספר לה, גם היא הייתה שם אתך במיטה... ואם זו לא אותה בחורה, אז מי זו?

seelinewoman

New member
זה לא ברור מהניסוח שלך, ואם בגדת בה

היה ונגמר.
לא יעזור להתבכיין.
טעויות עושים וגם היא תצטרך להבין ולהחליט
אם אתה מנוול או אנושי וללא כוונות זדון.

אייבורי

New member
יבבני

אתה עושה את כל הטעויות ביחד

לצערי אין אפשרות להציל אותך

אני מקווה לפעם הבאה שתלמד
א. לא לעשות
ב. אם עשית, אז לשתוק
ג. בטח לא ליבב לכריות.

בצלחה

looking 4the

New member
למה עשית את זה ?

כי אתה אנושי.

עכשיו תקשיב לי,
אם אתה רוצה אותה בחזרה אז אתה צריך...
מכיר את במשחק ...מי שממצמץ ראשון מפסיק ?
אתה לא מצלצל לא מסמס לא כותב....לא רוצה לא צריך וחבל....

והיא תחזור......שהיא תבין שאתה חזק היא תחזור

אני לא יודע

אם השיטה הזאת עובדת, ומתי?
כמה זמן צריך לחכות כל עוד הדברים חמים וצריכים לחכות שיתקררו....

looking 4the

New member
זה הולך ככה.

קצת חבל לי שאני מקלקלת אותך , אבל באמת בשבילך.
נשים אוהבות גברים רגישים אך חזקים.
לא היית צריך לספר אבל גם עם עשית טעות וסיפרת.
התנצלת פעם אחת פעם שנייה פעם שלישית...די!!!
אתה לא מתנצל יותר. (תהיה חזק)
היה מה שהיה , נגמר , אתה רק בנאדם עשית טעות והתנצלת.
אתה לא הולך להתנצל עכשיו כל החיים על המקרה הזה.
אם היא רוצה טוב, לא רוצה שלום.

שאישה מבינה שעומד מולה משהו חזק היא יורדת מהעץ.
שבוע שבועיים תעלם - אם היא אוהבת היא תרד מהעץ....אם לא , אז לא.

קארניו

New member
אל תדאגי, את לא תקלקלי אותו כי במילא הוא

לא יקשיב לך ולא מכיוון שהוא מיוחד ויוצא דופן אלא בגלל שלא נתקלתי באף מאוהב שבור לב שיאזין לחוכמתם של אחרים
ללב יש את חוקי המשחק שלו והוא זה ששולט וגובר על השכל.

רגע רגע

קודם, תודה Look4the.

קארניו, אתה צודק. האימפולסיביות שלי אתמול, היתה להקדים את הטיסה ארצה, מפחד שאם אני לא אחזור, בטוח אאבד אותה. אבל אחרי שני לילות כאן, שאני מבין שמה שחשוב עבורי זה מה שאני רוצה/מחליט, העצה של Look4the נשמעת יותר הגיונית ואולי אפילו בת-ביצוע. השאלה היא אם במקרים האלה האזנה לחועמתם של אחרים כן תניב תוצאות טובות יותר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בדרך כלל לא

אבל טוב שיש את מי להאשים

דווקא במקרה הזה העצה נראית לי.
(כמובן שגם מה שאני כותב זו עוד עצה...
)

למעלה