טסטרים..............

Daemonlior

New member
פשש עושים כסף טוב =)

זה לא כולל את כל השוחד, נכון? (איך אומרים שוחד ברבים? חח)

be_roo

New member
עד כמה שידוע לי הנתונים הללו אמורים

להיות נגישים לכל דורש היות והבוחן הוא עובד מדינה. כמובן שאין זה אומר שבוחן כזה או אחר חייב לענות לשאלה אישית בפורום, אבל אם אי אפשר למצוא את המידע באינטרנט, אפשר בהחלט להגיש בקשה לקבל את הנתונים ממשרד התחבורה תחת חוק חופש המידע.

learndriving

New member
אני מבין אותך אבל עדין אני לא מסכים

איתך שאמרת את כל שאר הכסף (מחירי השיעורים ומחירי העמדת הרכב לטסט) אתם משלמים ישר למורה. הוא זה שקובע איזה סכום כסף לקחת. מדובר בשוק חופשי, מדובר במחירי השיעורים שמשלמים ישר למורה. זה בסדר והגיון. אבל מדובר במחיר העמדת הרכב לטסט, זה מוגזם. אני בטוח כשהיית צעיר וניגשת לטסט אני בטוח שהיית גם אומר אותו דבר מה שאנחנו מתלוננים. השאלה השניה, כבר שאלתי את החברים שהשיגו רשיון לנהיגה בארהב כשהם שהו שם לתקופה הארוכה. הם אמרו שבארהב תלמידים לא משלמים על הטסט בכלל. אם הם עוברים הטסט ועליהם לשלם אגרה. אם הם נכשלו בטסט והם לא שלמו כלום. ובנוסף הם לא שלמו עבור העמדת הרכב לטסט. כי אפשר להשתמש ברכב של הורים שלהם או הרכב של משרד רישוי תחבורה. בקיצור, פה בארץ רב ישראלים אוהבים למשוך עוד עוד עוד כסף מתלמידים.!!! אין ויכוח כי בטוחני גם הרגשת אותו דבר כשהיית תלמיד לנהיגה!

NewUser4

New member
נעים מאוד

מדינת ישראל לרשותך. ככה זה פה במדינה. ולא רק בתחום הזה. אנחנו לא ארה"ב. מה שהייתה כוונתי בהודעה זה שאת האחוז העיקרי של הכסף שאתם מוציאים על תהליך הנהיגה אתם נותנים למורה. הכסף למשרד הרישוי יחסית זניח. אולי אם תפעילו לחץ על מורים לנהיגה בצורה זו או אחרת, ירדו מחירי השיעורים ומחירי העמדות הרכב לטסטים. לגבי אגרות רישוי, אגרות רכב, וכד'. הלוואי ותוכלו לשנות את זה. סתם לדוגמה, המס פה על הרכב הוא גבוה בצורה מטורפת.

learndriving

New member
אני תוהה אם פה עושים שיטה כמו

ארהב וירדו מחירי העמדת הרכב לטסטים, לא אתפלא שרב מורי נהיגה היו מאוכזבים או יכול להיות שהם יעזבו במקצוע שלהם כמורי נהיגה?!

Daemonlior

New member
בנינו..

לא כל מורי הנהיגה מלמדים רק בישביל הכסף.. יש לא מעט שגם נהנים מהעבודה שלהם.. תשמע, לראות תלמיד שמתחיל מכלום ואחרי כמה שבועות לראות אותו נוהג לבד על רכב, המינימום שזה יכול לתת זו הרגשה טובה, לא? אני מאמין שרוב המורים אוהבים את העבודה שלהם.. מה שבטוח, המורה שלי אוהב את העבודה שלו, והרווח הכספי זה לא מה שכל כך משנה לו..

Marble Arch

New member
מה פתאום.

מורי נהיגה הם אנשים חמדנים ומגעילים שבחרו במקצוע הזה כי הם שמעו שככה קל לסחוט כספים. מי סיפר לך שיש כאלה שנהנים מהעבודה שלהם? שטויות!

blabla2a

New member
גם לי בא!!

אררררררר NEWUSER4 !!!!!!!!!!!!!!!! תאמין לי אתם הכימסוכנים אתם!!!

learndriving

New member
רציתי להבין למה כתבת

.. תחכה עוד חודשיים לתאריך חדש ? ז"א לכל תלמיד נאלץ לחכות חודשיים לתאריך טסט?

danihashamen

New member
לא בהכרח

אני לא שיחדתי ת'טסטרית שלי, והיא טסטרית ממש קשוחה.. 90% מאלה שהיו אצלה, אמרו לי שהיא הכשילה אותם על שטויות, ואני עברתי אצלה ראשון. (עופרה ממשרד הרישוי בנתניה, אם מישהו מכיר)

Daemonlior

New member
די נו, תיהיה קצת גלוי..

זה פורום פה, אל תדאג, אנחנו לא מכירים אותך.. אתה יכול להודות..

danihashamen

New member
../images/Emo10.gif

זה קשה.. אוקיי, די להלחיץ אותי! שכבתי איתה. אתם מרוצים? שכבתי עם אישה בת 50 בשביל לעבור את הטסט, ואני גאה בזה, לעזאזל !

למעלה