טסטרים..............

blabla2a

New member
טסטרים................/images/Emo5.gif

בסוף את הרישיון לא מקבלים נהגים טובים רישיון קונים בכסף נקודה! ועכשיו לשאלה למשל אם היה לי טסטר שלא אהבתי וטסט הבא הוא נכנס למכונית שוב אני יכול להגיד למורה שאני לא מוכן לנסוע אם הוא הטסטר?

Daemonlior

New member
אתה מוכן להסביר לי..

את פשר ההודעה המוזרה הזאת?
אגב, איפה קונים רישיונות בכסף? יש כל מיני גנגסטרים רוסים שמוכרים? אני גם רוצה.. ולגבי שאלתך, ברור שאתה יכול לומר למורה שאתה מוכן לנסוע, אבל לא חבל על הטסט? טסטר אחר לא יביאו לך והכסף הלך.. תחכה עוד חודשיים לתאריך חדש, לא חבל?

adidas88

New member
הכסף לא הלך

יש לך רישיון-מה אתה מתלונן???(ליאור) אייל-אתה יכול, אתה אמנם תצטרך לחכות שבועיים לטסט חדש אבל אין בעיה עם זה...ואת הכסף אתה לא משלם על הטסט...

blabla2a

New member
לשיחוד טסטרים במחירי זנות צרו קשר!

בהודעות פרטיות! השירות כולל: טסט גנוב טסטר רוסי עם מבטא פרסי (נדיר) שיחוד ברמה גבוהה! וכולל רישיון נהיגה מן השורה! עוד פרטים אצלי בפרטי!

adidas88

New member
הגזמת!

יש אחלה טסטרים. זה תלוי על איזה טסטר אתה נופל. חוצמזה שאם אתה נוהג פרפקט אז גם הטסטר הכי מניאק יעביר אותך נכון יש טסטרים יותר קפדניים ויש פחות אבל טוב שלא הגזמת.

blabla2a

New member
גברת עדי היקרה!!!!!

אם כל הכבוד ויש כבוד! אני לא אלעד שאת תדברי אלי בצורה בוטא ולא מכובדת כזאת! הפעם אני מוותר! בפעם הבאה אני אצטרך לנקוט אמצעים משפטיים עד להגשת כתב אישום עקב דיבור מפולג בפורום של תפוז אני מבקש שלא תסלימי את המצב! אם כל הכבוד ויש המווווווווווווווון כבוד!!! סתם מה שבאתי לרמוז באשכול הזה שכל הקטע שלה נהיגה זה יאמבה כסף! יאמבה יאמבה! money money money can be funny in the rich man world כאילו מה קרה? מי שעובר טסט 4 רק 2000 שקל על ט סטים ועוד 4000 שקל שיעורים מה זה פה שוודיה? ושלא נדבר על האגרות כל דבר כסף למדינה פשוט בושה! מילא הטסטים היו בחינם אבל מי ישלם 113 שקל ועוד 300 שקל למורה על טסט של 20 דקות וגם אם זה היה חד פעמי מילא ואל תגידו לי ש 300 שקל זה ביטוח כי למור היש איזה 10 טסטים בחודש זה יוצא איזה 3000 שקל בחודש ובשנה זה יוצא איזה 36 אלף שקל וזה הרבה מעל ביטוח לשנה של אוטו למורה נהיגה בראסמי אני לא צודק?

adidas88

New member
כן

אבל זה לא קשור לטסטרים תשים את עצמך במקומם-אתה אמור להחליט למי לתת רישיון ולמי לא-אני, אם הייתי טסטרית אני כמעט בטוחה שהייתי מהמניאקים שמכשילים- אם מישהו לא מוכן לעבור ב100% זה לא מגיע לו, אז נכון שזה מתסכל אבל אני מבינה אותם זאת עבודה עם המון אחריות. לדעתי רוב הטסטרים ממש בסדר גמור.

adidas88

New member
אה וד"א

מה הקשר לאלעד? אני אדבר אליך איך שבא לי
ולאלעד אני מדברת יותר יפה

blabla2a

New member
אממ תשובה!

אין לי טענות לטסטרים הם עושים את עבודתם! יש לי בעיה למחיר של הנהיגה שזה מחיר אסטרונומי! מילא שיעורי נהיגה 90 שקל פסדר אבל על מה משלמים 300 שקל למורה לטסט? למה לא משלמים לו 90 כמו שיעור רגיל? ואל תגידו ביטוח ודלק כי זה בולשיט! וגם אגרה 113 שקל בשביל מה? בשביל 10 דקות שבוחן יגיד ימינה שמאלה פרסה חנייה?

learndriving

New member
לא מדובר בטסטרים טובים או לא

אלא מדובר בכסף שעלינו לשלם בין 300-350 ש"ח עבור טסט. זה מוגזם. לא?

blabla2a

New member
זה במקרה הטוב! אם זה טסט 1

אם זה טסט 2 זה 300 שקל למורה + 113 שקל אגרה! ותמיד יהיה שיעור לפני כי אי אפשר לגשת רק לטסט בלי חזרה לפני ולהתרגל לאוטו שזה עוד 87שקל נעגל את זה בדיוק ל 500 שקל!

blabla2a

New member
אין אם מי לדבר! משרד התחבורה!!

אגרות מיסים! מיליון שקל טסטים מה זה המחירים האלה מעניין למה לא עושים עם זה משו! אנימציע יום ראשוןה קרוב הפגנה של כל הפורום מולמשרד התחבורה מי בא???????? אני אתחיל! נוכח!

למעלה