טלקסטר של בודגוב

eran377

New member
זה ממש אבל ממש שטותי.

זה עניין של הברגה בלבד... ילד בן 3 מסוגל לסדר בעיה כזאת לבד.

yotamn9

New member
יכול להיות שזה שטותי

אבל כשאתה קונה גיטרה מחנות אתה צריך לקבל אותה כחדשה. אמנם זו בעיה קטנה, אבל זו בעיה שלא אמורה להיות, וזכותו של הצרכן לבקש הורדה במחיר על בעיה כזו.

eran377

New member
זכותו של הצרכן לבקש מהמוכר

שיחזק את הבורג. טיפה מוגזם לנסות להוריד את המחיר על כזה דבר... זה כמו לבקש להוריד את המחיר בגלל שהמיתרים לא מכוונים.

RoieL

New member
אתה גם יכול להגיד

שזה שטותי לדרוש הורדת מחיר אם נניח קנית לס פול והעיגול הזה שמסביב למתג של הצבת הפיקאפים [שעליו כתוב Treble ו- Rythem] עקום. זניח וניתן לתיקון, אבל דבר כזה לא אמור לקרות כשאתה קונה גיטרה חדשה, אפילו אם היא מתצוגה.

yotamn9

New member
זה שונה ממיתרים לא מכוונים

מיתרים לא מכוונים זה סה"כ מצב תקין בגיטרה, לא נגרם לה נזק כלשהו. אבל אם המחזיק של הרצועה קצת משוחרר, לך תדע איזו בעיה יש שם, ולך תדע אם הגיטרה לא תיפול לך באמצע הנגינה. אז יש לך שתי אפשרויות: לבקש מהמוכר שהבעיה תתוקן ולקבל מהחנות אחריות שתהיה תקפה גם במקרה שקורה נזק שקשור לבעיה הזו. והאפשרות השנייה היא לקבל הנחה.

Kfitzi

New member
לא בטוח שזה מוגזם בכלל...

יש מצב שזה מעיד על שחיקה של ההברגה. 100 איש שמו רצועה והורידו אותה - לך תדע איך בדיוק איך תלשו אותה בכוח מהמקום... יכול להיות שההברגה נאכלה. אם זה המצב - בקש מהמוכר שיחזק את הבורג - ובדוק שהוא לא משתחרר מייד מהמקום. הברגה שחוקה במקום הזה - ניתן לתיקון, אבל זה כאב ראש, ובטח לא מסוג כאבי הראש שאתה אמור להשלים איתם כשאתה קונה גיטרה חדשה.

RoieL

New member
נכון מאוד. ערן-

דמיין שקנית את גיטרת חלומותיך, הרכבת רצועה- והיא נפלה. אתה גם צריך להתעסק בתהליך של קיסם עץ שמבריגים לתוכו את הבורג, וגם הגיטרה החדשה שלך חטפה דפקט. לא חבל? והסיכוי שזה יקרה יותר גבוהה בגיטרות מתצוגה, לכן ציינתי את זה.

loomer4

New member
../images/Emo45.gif

פרנק זאפה אמר פעם: "אם אתה מרים גיטרה והיא אומרת "קח אותי, אני שלך" תדע שזו האחת בשבילך".

golani12

New member
חברה שלך מודעת לרעיונות שלך? ../images/Emo67.gif

טוב לראות אותך פה

arch23

New member
אתה תקבל את האיכות שתשלם בשבילה

ובמקרה הנ"ל אולי עוד פחות. יש גיטרות זולות יותר איכותיות.

arch23

New member
על סמך התרשמותי האישית

אין לי גיטרה של בודגוב (וגם לא תהיה כנראה). אבל ניגנתי על כמה גיטרות שלו בחנות, כולל הטלה. חומרים זולים, סט אפ לא משהו (ניתן לתיקון), סאונד בינוני. לי נראה שתג המחיר שהגיטרות מקבלות מסתמך בעיקר על השם בודגוב. כי גיטרות סיניות באיכות כזאת יש להרבה חברות, אבל כשקוראים להן SX או SkyLark כולם ישמיצו אותן. אבל בשביל נגן ישראלי מוערך החבר'ה בברנז'ה ובאינטרנט מתגייסים, כותבים ביקורות מופרזות, מצטלמים עם הכלים ויוצרים באזז תקשורתי. בכבוד, לכולם מגיע להתפרנס. בקיצור לדעתי יש חיקויים מוצלחים לא פחות של טלה.

jointstriker

New member
סלח לי שאני חולק על דעתך ואני אנסה

גם לתקן אותך. הגיטרות מיוצרות בסין , על זה אין ויכוח , בקרת האיכות? פחות טובה , נכון. אבל אם יש משהו שבהן גיטרות בודגוב מצטיינות בו זה אולי (בעצם לא אולי ...בטוח)זה הסאונד(וזה בעצם מה שאני אישית מחפש מהגיטרה-סאונד טוב , וקצת פחות על עבודת גימור) התחום החזק של הגיטרות האלו זה האלקטרוניקה(וזה לא אני אומר - זה בוחנים אובייקטיבים). הפיקאפים שלו מאוד מושקעים והעוברים הרבה שיפורים כדי להביא אותם לרמה איכותית מאוד מה שיפצה על שאר החסרונות (שקיימים , ללא ספק). הקטע הוא שגם בגיטרות הפשוטות שלו מותקנים אותם הפיקאפים (כמובן במקרה ובמדובר על אותו דגם , על לס פול פשוטה יהיו אותם פיקאפים כמו ללס פול יותר יקרה)כמו בשאר הגיטרות , השוני הוא העצים והגימור. בשביל הכסף שאתה משלם אתה מקבל אחלה גיטרה.

arch23

New member
תחלוק, בכיף

בסופו של דבר מי שקונה גיטרה צריך להיות מבסוט ממנה וזה מה שחשוב. אני גם שמעתי מנו את ההסבר על הפיק אפים. נראה שזה נכון בעיקר לגבי ההאמבקרים, אולי אני טועה, כי הסינגלים הם של וילקינסון. אתמול נכנסתי לחנות (אחרת) שבמקרה החזיקה לס פול אמריקאית. בפעם הראשונה שנגעתי במיתרים עם המפרט, קיבלתי כזה בום באוזנים - כאילו הפיקאפים אומרים: "שומע חבר, זה מה שנקרא פיק אפים אייכותים...". זה לא קרה לי אצל בודגוב, למרות שהיו גיטרות שנשמעו יותר טוב מהאחרות. בעיקר ה-LP. מעבר לזה סאונד מושפע מעוד גורמים - למשל ה-"נאט". אצל בודגוב, כל הנאטים ולא משנה מחיר הגיטרה הם מפלסטיק. אפילו בגיטרות של 2000 שקל של cort, יש נאט מגרפיט. גם האלקטרוניקה משפיעה על הסאונד. פוטנציומטר ווליום איכותי ייתן סאונד שונה, וכולי. אולי זה רק אני, אבל התרשמתי שהגיטרות מרגישות זולות, ולא נשמעות יוצא דופן. אבל שכל אחד ייבחר את הגיטרה שמתאימה לו, ושייהנה מהן. בהצלחה.

למעלה