טלקסטר של בודגוב

טלקסטר של בודגוב

היי לכולם, למישהו יש ניסיון עם הטלה-וינטג' שלו? שמע אותה, ניגן עליה, יכול לתת קצת חוות דעת לגבי האיכות שלה ואיפה היא בדיוק מתמקמת בעיניין הזה? אגב המחיר שלה הוא 2700.
 

eran377

New member
אני אישית ממש אהבתי אותה...

אין ספק שהיא משתלמת במחיר הזה!
 

Kfitzi

New member
המלצה קטנה ממני :

שווה ללכת לבדוק בעיניים עצומות. אין טעם לבוא אליו עם דעות קדומות, גם לא הייתי ממליץ לשאול שם - הם אנשי מכירות משובחים ביותר. תן לאוזניים, ליידים וללב שלך להיות השופטים היחידים. אם כתוב למעלה בודגוב, פנדר, גרטש, או מוזמביק אינסטרומנטס - זה לא משנה. מרגיש את גיטרה הזאת מחוברת לנשמה שלך - לך על זה. לא מרגיש, עזוב אותה וחפש את המתאימה לך. גיטרה זה כלי נגינה, הכלי שאתה מוציא את עצמך לעולם בעזרתו. החשיבות של הרציונאל כאן - היא שונה לחלוטין. ערך בשוק, שמירת ערך, איכות חומרים, מוניטין, אורך חיים... כל אלה חשובים בעיקר בדברים אחרים. למשל כשאתה קונה אוטו אתה צריך לשקול את כל המרכיבים האלה. אני הייתי מעדיף לקנות גיטרה שעתידה להתפרק בעוד שנה, פי כמה על גיטרה בעלת מוניטין עצום - ורק בגלל הסיבה שהיא מרגישה לי נכון בלב. יש ברשותי לס פול של גיבסון. כשהלכתי לקנות אותה - הייתה במקום גיטרה נחשבת יותר, שבשבילה באתי את כל הדרך. אחרי שניגנתי על שתיהן - לא היה ספק בליבי לגבי איזה גיטרה לקנות. לא עיניין אותי, הדגם, החברה, השנה, המצב - כלום. זאת הייתה הבחירה ולא משנה מה הרציו' היה מנסה לשכנע אותי. אני רואה את הניק ניים שלך פה כבר כמה זמן, ואני יודע שזאת לא הגיטרה הראשונה שלך. אם זאת הייתה גיטרה ראשונה אז יש הרבה יותר חשיבות למידע טכני, בגלל שכבר גידלת אופי וצמחה לך עצם המוזיקאליות טיפה - אתה יכול לסמוך על עצמך. לך תנסה ותגלה.
 

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif צודק בכל מילה

וסוף סוף רואים אותך
מה עם הלהקה? התקדמתם?
 

mishel6

New member
אם הוא התקדם?

אנג'לה גוסו מארכ אנמי שרה בפרוייקט שלו - הייתי אומר שזה די התקדמות...
 

נוןעומר

New member
אוקיי, אז הנה קצת מושג

arch enemy זאת להקת דת' מלודי (עד כמה שידוע לי) ידועה ונחשבת, והסולנית שלה היא התגובה האוטומטית לטענה "אין כוסיות במטאל".
 
היא גם התגובה האוטומטית לטענה

"אין לבנות ביצים" קיבינימאט, אם שומעים את הלהקה בלי רקע מוקדם, חושבים שזה גבר.
 

eran377

New member
../images/Emo45.gifתענוג לראות אותך פה.

אפשר לקלל אותך על שובך?
 

Kfitzi

New member
אהה ו...

זה לא פורום עליי , מדברים כאן על מוזיקה ודברים אישיים אין טעם שבזבזו מקום בפורום לכולם... ככה שאם למישהו יש שאלות אליי או משהו אישי שהוא רוצה להתייעץ איתי באופן אישי או משהו שלא מעניין את כולם - מוזמן לשאול אותי באופן פחות ציבורי
 

oneman2

New member
נצל"ש- שאלה קשורה

אני כנראה נוסע מחרתיים לקנות את הפנדר טלקאסטר היפנית שאני מדבר עליה כבר כמה זמן. מתברר שההנחה של 600 שקל שהם הציאו היא על הגיטרה מהתצוגה. לא זכור לי שהיו איתה בעיות מיוחדות או פגיעה כלשהי, ככה שאני מניח שזה בסדר. גם המורה שלי אמר לי שזה אמור להיות בסדר. רק בשביל להיות בטוח- זה בסדר? (אני מרגיש כמו אמא פולניה או משהו...)
 

Kfitzi

New member
זה בסדר.

תבדוק אותה, תשחק עם הכפתורים, תוודא שהם לא עושים רעשים, תבדוק שהמפתחות יושבים טוב, שהמחזיקים של הרצועה מוברגים טוב, שכל הברגים של הפיקגארד במקום, שאין דפיקות, שהמיתרים לא מזמזמים. על כל פיפס אתה יכול לעשות רעש. אתה אמור לקבל גיטרה סופר חדשה ומבריקה - מורידים את המחיר של הגיטרה בגלל שהיא הייתה בחוץ ושהיא לא חדשה ושאחרים נגינו עלייה. אם יש לה כל פגם נוסף אתה יכול לדרוש הורדה נוספת במחיר. אל תעלים עין מדברים שאח"כ תתחרט עליהם. עדיף לא לקנות, מאשר לקנות גיטרה שתבאס אותך.
 

oneman2

New member
תודה!

האמת היא שממש התאהבתי בצליל שלה ובהרגשה כשניגנתי עליה, אני רק לא רוצה לקנות משהו שיפסיק לעבוד כמו שצריך.
 

RoieL

New member
ובקשר למפתחות

תנסה לסובב אותם במקום וגם למשוך אותם החוצה. גם אם משהו זז בקטנה תתלונן- אחרי כמה שימושים זה יזוז יותר.
 
למעלה