המלצה קטנה ממני :
שווה ללכת לבדוק בעיניים עצומות. אין טעם לבוא אליו עם דעות קדומות, גם לא הייתי ממליץ לשאול שם - הם אנשי מכירות משובחים ביותר. תן לאוזניים, ליידים וללב שלך להיות השופטים היחידים. אם כתוב למעלה בודגוב, פנדר, גרטש, או מוזמביק אינסטרומנטס - זה לא משנה. מרגיש את גיטרה הזאת מחוברת לנשמה שלך - לך על זה. לא מרגיש, עזוב אותה וחפש את המתאימה לך. גיטרה זה כלי נגינה, הכלי שאתה מוציא את עצמך לעולם בעזרתו. החשיבות של הרציונאל כאן - היא שונה לחלוטין. ערך בשוק, שמירת ערך, איכות חומרים, מוניטין, אורך חיים... כל אלה חשובים בעיקר בדברים אחרים. למשל כשאתה קונה אוטו אתה צריך לשקול את כל המרכיבים האלה. אני הייתי מעדיף לקנות גיטרה שעתידה להתפרק בעוד שנה, פי כמה על גיטרה בעלת מוניטין עצום - ורק בגלל הסיבה שהיא מרגישה לי נכון בלב. יש ברשותי לס פול של גיבסון. כשהלכתי לקנות אותה - הייתה במקום גיטרה נחשבת יותר, שבשבילה באתי את כל הדרך. אחרי שניגנתי על שתיהן - לא היה ספק בליבי לגבי איזה גיטרה לקנות. לא עיניין אותי, הדגם, החברה, השנה, המצב - כלום. זאת הייתה הבחירה ולא משנה מה הרציו' היה מנסה לשכנע אותי. אני רואה את הניק ניים שלך פה כבר כמה זמן, ואני יודע שזאת לא הגיטרה הראשונה שלך. אם זאת הייתה גיטרה ראשונה אז יש הרבה יותר חשיבות למידע טכני, בגלל שכבר גידלת אופי וצמחה לך עצם המוזיקאליות טיפה - אתה יכול לסמוך על עצמך. לך תנסה ותגלה.