טלקינזיס

טלקינזיס

איך אני יכול להזיז דברים בכח המחשבה תסבירו לי איך לא מה זה אני כבר יודע מה זה תאמינו לי

לפני שכולם פה מתנפלים בחוסר סבלנות

בגלל שלא חיפשת בקישורים או קראת הודעות מהזמן הממש לא רחוק על זה, אני אענה לך בקצרה שזה לוקח שנים ושעות לעשות את זה, אבל אם אתה עדיין רוצה יש מאמר על זה. אני מניחה שלפחות לקרוא לבד אתה יודע. תהנה.

pirtza

New member
תלוי

שלום זה לאתמיד....תלוי אם זה טיבעי או לא... לי זה לא לקח הרבה זמן נעמה

אני קראתי במאמרי הפורום...

וזה לא ממש עזר לי... אשמח לשמוע אם יש משהו אחר בנושא שאפשר להבין ממנו קצת יותר ולקבל יותר עזרה... (גם משהו יותר מעשי) בתודה, דנה.

fritsy

New member
ד"א, מישהו שמע על פירוקינזיס?

אני יודעת על זה מעט מאוד... מדובר בתופעה של כישרון להצתת אש
. אם מישהו יודע על זה קצת אשמח לשמוע. (על המושג שמעתי מתוך הספר המשובח "אש זרה" של סטפן קינג. ממולץ בחום.) באהבה פריצי

pirtza

New member
פירוקנזיס

אני יודעת...די הרבה... אני לא הצלחתי להבעיר אש אבל הצלחתי להגדיל ולכבות... מה את בידיוק רוצה לגעת אני יגיד לך... נעמה

Justin Angel

New member
אני ממליץ

שלפני שתנסי דברים מסובכים ומורכבים כמו טלקיניזיס ,תצליחי לשלוט בטכניקות הבסיסיות ביותר של מדיטציה, ריכוז, דימיון ,שליטה באנרגיתו וכדומה. אם לא עשית זאת עד עכשיו, אני רוצה להפנות אותך לספר "מקשוף - הבסיס".

SaberTooth

New member
דדדדדדדדדדדדייייייייייייייי!!!!!!!

די עם המשקוף הזה! לכל הודעה אתה מצליח לידחוף את הספר הזה! דייי!!!!!!

Justin Angel

New member
התעמתות.

יש לי שאלה, מצב היפותטי: אתה אצן מקצועי, מישהו באה עלייך ורואים עליו שהוא לא מקצוען או בכושר אפילו ושואל אותך: "אתה יכול לתת לי טיפים איך לעשות ריצת 20 ק"מ?". מה תגיד לו? איך לרוץ? ברור שלא! אתה תנסה להפנות אותו למכון כושר בסיסי כדי שתיאמן קצת, אולי לכמה מורות מידע בנושא, אבל אתה לא אומר לו איזה מסלול הכי טוב לריצה! זה מה שאני עושה. אם נשאר בדוגמה, אני מכיר מכון כושר ממש טוב ,אז למה שאני לא אפנה לשם אנשים? זה שיש לכם בעיה אם הודעה זה לא אומר שהיא לא במקום. אם ההודעה לא הייתה במקום ,הנווד היה מוחק אותה. מה שברור שהוא לא עושה ,אז אם אין לך תלונה לגיטימית אני ממליץ לך לסתום את הפה הבכייני שלך ולחזור לשבת.

SaberTooth

New member
למה רק למשקוף...?

אז למה אתה לא מפנה אותם למקורות מידע אחרים, למה רק למשקוף? אני בטוח (אני יודע) שיש ספרים און-ליין אחרים ברשת, ישנם גם אתרים בעיברית (לדוגמא MAGICK) שמהם יוכלו המתחילים לשלוף מידע בידיוק כמו מספרי המשקוף, הרי זה לא כאילו שהמשקוף הוא פיתרון לכל בעיה (כמו שציינו רבים וטובים לפני), וכן קראתי את המשקוף! בנוסף ברצוני לציין שאתה לא ממליץ על המשקוף במיקרים של מתחילים שמחפשים עזרה, אתה מצליך לימצוא דרך לידחוף את המשקוף לכל הודעה שלך...

Justin Angel

New member
אז בבקשה תאיר את ענינו...

אין עוד ספרים און-ליין בעברית באינטרנט. אין. האתר של מג´יק מוסכם על רוב חברי הפורום שהוא תת-רמה בגלל שהוא מכיל רק הוראות מצומצמות ביותר. זה שהאתר נראה בנוי בצורה יפה ויש הרבה נושאים ,לא אומר שהחומר באיכות. ואכן כך המצב, הכתוב באתר אינו מובנה או איכותי. מישהו כאן ,שלמיטב ידיעתי ומירב הסיכויים הוא מתחיל שאל שאלה מאו מתקדמת. מה אתה רוצה שעשה? אתן לו פשוט את האקדח ואגדי שבסוף זה לא אשמאתי שהתינוק לחץ על ההדק? אני פשוט לא מבין למה אני צריך לפתוח בהרצאה בת שלוש עמודים על למה ואיך השאלה לא טובה כמו שעשיתי לפני שהספר הראשון פורסם. יש לך אתר טוב להמליץ שהוא מובנה? ספר טוב? תמליץ חופשי - זה פורום חופשי.

L e s t a t

New member
אני מסכים עם ג´סטין..

ואני אגיד לך גם למה, באמת אין עוד ספרי מאגיה אונליין בעברית חוץ מהמקשוף והאתר של וויקה-ספיר הוא אכן תת-רמה: לא רק שטקסטים באתר מבולגנים בצורה בלתי-ידידותית לגולש ברמה מעצבנת אלא גם שכל הידע מצומצם ומחבר האתר לא טרח להזכיר מאיפה המקורות שלו במקרים כמו במאמרון שלו על נקרומנטיקה (דרישה אל-המתים), מה שמקשה על הגולש הממוצע הצמא לידע למצוא עוד מקורות ואף מקור שיתן לו חומר יותר מורחב מזה. חוץ מזה, אחרי הכל, המקשוף הוא לא ספר כזה גרוע - הוא נותן לך את הרעיון הכללי של הבסיס ונחש מה? לא כמו כל מתלהב שלישי שרץ להכריז "אני וויקאני!" ובונה אתר על מאגיה - מי שכתב את המקשוף לא זורק את המדע בחוסר-רציונליות מובהק וטוען שיש לחזור לימי המערות, להפך ולכן אני יכול רק להמליץ על הספר הזה. אז נכון, גם המקשוף לא מרחיב מי יודע מה, אבל יותר מאתרים זולים שנבנו ע"י אנשים שרוצים להרגיש טוב עם עצמם ולא יכולים לעשות זאת מבלי ללבוש את מסיכת האינטרנט - שבזמן שהם לובשים אותה, הם יכולים להיות מי ומה שהם רק רוצים וזה כולל מכשפים רבי עוצמה. ולבסוף, כשמתחילן רוצה מידע ממני, לרוב בשמחה אני מפנה אותו לספרים טובים שאני מכיר (אם הוא יודע אנגלית, כמובן..) או לאתרים שייתנו לו את המושג הכללי של הבסיס ומשם הוא יוכל להמשיך הלאה למקומות אחרים. משום שהמקשוף הוא הספר המאגי האונליין העברי היחיד - בינתיים - הוא התשובה למתחילנים שצריכים קודם כל חימום ומתיחות לפני שמתחילים ללמד אותם איך עושים כך או כך.

Justin Angel

New member
תודה :)

אני רק רוצה לציין שהספר "מקשוף - הבסיס" הוא הספר הראשון בסדרת ספרי "המקשוף". בין 2-4 ספרים נוספים בסדרה יצאו מתישהו בחודשי הקיץ. הראשון מביניהם שייצא הוא ספר "מקשוף - מאגיה". והנה גילוי ראשון: התוכן של הספר "מקשוף - מאגיה" אומנם עדיין נשאר בחומר הבסיסי בעיסוק במאגיה, אבל גם יחדש אפילו ליודעי דבר וותיקים דבר או שתיים. הוא יסביר אחת ולתמיד דברים שכולנו יודעים ומסתמכים עלים בצורה ברורה ובעברית יחסית פשוטה.

RainBird

New member
האמת שמנסיוני שלי השיטה המערבית לטלקנזיס לא עובדת טוב כלכך השיטה הטאואיסטית עובדת הרבה יותר טוב.

למעלה