טלכו התותח

מצדה74

New member
או שאתה משקר ביודעין

או שאתה לא זוכר כלום, או שלא ראית את התכנית. לך לפרק 10 ותראה איך ליאורה מבשלת את ההדחה של אינה. (וזיו בכלל לא היה בשבט קאראו באותו זמן) לך לפרק 12 ותראה את השם "טל כהן" מופיע 4 פעמים על פתקי ההצבעה במועצת השבט. אם אתה ממציא שטויות, לפחות אל תמציא כאלה שאפשר להפריכן כל כך בקלות.

Matsman

New member
ראית עכשיו את הלקט ?

ליאורה לא בישלה כלום ושום דבר. הייתה טפילה לאורך כל המשחק, כל פעם על גבו של מישהו אחר. ההדחה היחידה שבישלה הייתה יחד עם טומי, של זיו. את הפתקים אני לא זוכר אבל גם אם זה נכון, זו פעם אחת, לעומת כל הפעמים שליאורה הייתה מסומנת עם מטרה בין העיניים, עם רוב של בנות שלא סובל אותה שם וכמה בנים שמשאירים אותה במשחק רק מרחמים, ומפאת העובדה שכשראתה שעם הבנות אין לה סיכוי החלה ללקק לבנים בשבט בלי הפסקה כדי שיקבלו אותה אליהם.

מצדה74

New member
ותראה גם את מהדורת השבט

ששודרה היום. זיו עצמו אישר שההדחה שלו רשומה בטאבו על שם ליאורה. וגם הוסיף שהיא מלכה.

טלכו היה שותף לכל ההחלטות? הגולשת טועה?

אתה טוען שטלכו היה מאוחרי ההדחות של ליעד וזיו? לא כזה חכם מצידו לדעתי. וכנראה שיש לו כישורי משחק מצויינים כי אני מודה, הוא לגמרי עבד עליי כשהיה מופתע מההדחות שלטענתך היה שותף אליהן של בעלי בריתיו הקרובים... מסכנה ליעד, לא ידעה שטלכו יבגוד בה בסוף. ליאורה תמיד הייתה היד המבצעת בכל הנוגע להדחות של כל המתמודדים למעט אוהד. לא יודע אם טלכו "גרם והפנט" את ליאורה להצביע ככה ו"שיחק בה כמו בכלי בשחמט" (מה שטלכו טוען בצילומי ההשלמה...), אני רק יודע שהיא המתמודדת שלכלכה את הידיים שלה בכל ההדחות ועל כך אני מעריך אותה ולא, לא משנה מה היו הסיבות לכך, אם זה נקבה שהיא הדיחה או זכר; אם זה נבע ממניעים רגשיים ואימפולסיביים או מסיבות תועלתיות - העובדה בשטח זה שהיא יזמה את כל ההדחות הללו והן בסופו של דבר מה שהביאו אותה לגמר. לראיה, כל ההתנחנפויות של טלכו ושי במועצות האחרונים לליאורה (כולל ההשפלה העצמית של הריצה למים של טלכו). אתה, כמו טלכו, יכולים לטעון עד מחר בצילומי ההשלמה שהוא היה "המוח" מאוחרי כל ההדחות. חבל שהמציאות בשטח ובשבט מוכיחה אחרת. המושבעים יודעים את זה ולא פעם הם אמרו זאת במהדורת השבט. כולל זיו וליעד שאמרו שליאורה כֵלה.

אאא109

New member
בוא כנס

טלכו הוא זה שעבד על ההדחות גם בשטח... למשל בהדחה של אביגיל הוא הלך לאביגיל והסביר לה למה כדי להדיח את טומי,כן צילמו את טלכו עושה את זה וזאת לא הייתה ליאורה שעשתה זאת אלא טלכו! אז העובודת חולקות עלייך,טלכו היה זה שהלך לשכנע את ליאורה שהיציאה של אביגיל (שהייתה בגללו) לא הייתה מעידה חד פעמית ושהיא פשוט זגזגנית. טלכו היה זה ששיכנע את זיו להישאר איתו ולא ללכת לשי והוא זה שהלך והקשיב לכסעים של ליאורה על טל.א ונתן לה פתח לתוך הברית שלו... טלכו היה אחראי להדחות,טלכו היה אחראי לכך שטינאגו נשארו בכלל בתמונה כאחרת שבט קאראו היה מדיח את כל טינאגו בלי למצמץ,רק בגלל שזיו כל כך הצחבר אליו הוא לא הלך יחד עם שי. טלכו וזיו אני זוכר היו אלו ששי בא ללקק להם ואז עזר להם להדיח את חנוך. אז כן לטלכו גם יש עובדות בשטח ולא רק דיבורים.

עדיין אשמח לשמוע מה ליאורה עשתה בהדחה של אביג

יל. כשטלכו שכנע אותה לעשות את זה כבר היה רוב שהוא התארגן עליו יחד עם שי עוד מועצה קודם, פשוט בגלל הווטו זה לא הלך- טלכו, שי, הדס, ליעד. בשבט יש שמונה אנשים, חסר עוד איש להדחה. טלכו משכנע את ליאורה. כל מה שליאורה עשתה מהרגע הזה והלאה זה להסתובב ברחבי השבט כמו תרנגולת ערופת ראש בלי לדעת שהרוב כבר מאורגן בעקבות ברית שאורגנה מאחורי הגב שלה מועצה קודמת. ברית שהייתה באה לידי ביטוי בלי הווטו של אוהד.

מצדה74

New member
מה זה הדיבור הזה?

"תרנגולת ערופת ראש"? ליאורה ידעה בדיוק מה מצב הבריתות, כי שי בא אליה בלילה שלפני ומנה באוזניה באופן מדוייק את החברים בכל ברית, וניסה לשכנע אותה לחבור לברית שלו. אם אתה לא זוכר, אז תבדוק שוב בפרק.

זה רק ביטוי ../images/Emo3.gif

ואת צודקת, היא ידעה את מצב הבריתות אחרי ששי אמר לה, טעות שלי. אבל זה לא סותר את מה שאני אומר- כבר היה רוב להדחה, למה להתחיל לעשות כזאת דרמה ברחבי האי ולצעוק בקול גדול "מעיפים את אביגיילללל" לכל מי שרק רוצה לשמוע? למה להגיד את זה לאוהד? זה לא ברור שהוא יספר לטומי? זה לא ברור שטומי יודע= אביגיל יודעת? היא הרסה בליינדסייד יפה, אבל מעבר לזה, היא סיכנה אותו. כי כשהמודח יודע שהוא הולך הוא יכול לשנות את פני הדברים. זה שאביגיל הייתה עסוקה בעיקר בלבכות על מר גורלה זה עניין אחר.

מצדה74

New member
היא דיברה רק עם אוהד

כיוון שלא היתה בטוחה שהדס, חברתה הטובה והנאמנה של אביגיל, תצביע נגדה. לא חושבת שהיה שם סיכון. מה שכן, בליינדסייד היה חוסך לנו את מפגן הדמעות במועצה.

mmeny

New member
והסיבה האמיתית-2 שרשראות חסינות

במצב של 6 או 5,בעל שרשראות החסינות הוא מלך,וברור שכולם מלקקים לו,ורוצים שיצטרף למחנה שלהם. בלי השרשראות,סביר להניח שגברת ליאורה הייתה בבית

מצדה74

New member
אין שום קשר

בין שרשראות חסינות לבין אחריות להדחות. לטומי היו אין ספור שרשראות חסינות והוא לא היה אחראי לשום הדחה. ואגב להזכירך, שלליאורה היתה שרשרת חסינות אחת במועצת השבט האחרונה, והחסינות השניה שלה היא חסינות הגמר.

Matsman

New member
היא יותר גרועה מטומי

כי הוא לפחות היה ברוב המשחק בחור נעים ונחמד. היא גם הייתה מגעילה, וגם בדיוק כמוהו- סללה את דרכה לגמר ע"י הצלות של חסינויות, ועלתה אל הגמר אך ורק בגלל התערבות של ההפקה שהעניקה לה את החסינות החשובה מכל, שהרי בלעדיה לעולם לא היו בוחרים בה באסאמסים.

yellow38

New member
../images/Emo45.gif ליאורה ליכלכה בווידויים באופן מרגיז

וגם הביעה חוסר רגישות הדבר הכי גרוע שיכולים לצטט את טלכו זה על הפרוסה והשניצל ביג דיל מה זה לעומת הביטויים חסרי הכבוד של אריק אלפר וליאורה ?

X יו יו S

New member
הייי

תכתוב גם הדחות שאריק עשה אם אני לא טועה הוא אף פעם לא היה מופתע

למעלה