טלכו התותח

MIIKLE

New member
שכחת את הפעם הכי משמעותית

כשיואב עקף אותו בדרך לגמר אם לא היו נותנים ליואב אוטו הוא היה הזוכה בוודאות.

X יו יו S

New member
זה לא מה ששאלתי

אני שאלתי מתי הדיחו מישהו ואריק לא ידע על זה כמו שקרה לטלכו עם זיו וליעד

Matsman

New member
לא זוכר אבל בטוח הייתה פעם שאריק לא היה

בטוח מי יהיה המודח. אצל טלכו זה קרה רק פעם אחת עם ליעד כששי בגד בברית שלו. טלכו כן הופתע(וגם אריק הופתע- להזכירך בפיסלון החסינות של איגור ועידן) מהדחת ליעד, אבל אם בן ברית שלו כמו שי בוגד בו ככה מרוב פחד, זה רק אומר שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאריק.

MIIKLE

New member
אריק פשוט מעורר רחמים

הקנאה מדברת מגרונו בא מישהו מדגם יותר משופר ויותר משודרג ממנו והוא מקנא פשוט מאוד ועלוב ביותר במיוחד שזה בא ממישהו שהגיע לגמר בזכות זה שנתנו למישהו אחר שעקף אותו אוטו.

X יו יו S

New member
וכן וטלכו הגיע לגמר

כי היה את אי המודחים ונטלי הדיחה את עצמה די לכל אחד יש מצבים שהוא יוכל היה לא להיות בגמר

אורישקי

New member
../images/Emo45.gif בחיאת אתם חופרים על הקטע עם אריק

והקטע הוא שלדעתי היה לאריק סיכוי טוב מאד בלי קשר.אם מירית הייתה מודחת ונטע לי הייתה מודחת ב"הצבעת העם". אז אפרת,גיא,אופיר,נטע לי הם כבר קולות בטוחים של אריק ואני גם חושב שיש סיכוי גדול מאד שעדיין איגור היה מצביע לאריק ואולי אולי אפילו מירית. אריק הוא גם המתמודד היחיד בעונות ישראל שלא היו לא טעויות שבגללן הסתכן המעמד שלו במשחק.וכן,אם נטע לי ואנסטסיה היו רוצות רק להדיח את אפרת,הן היו משתפות את עידן וחבריו או לפחות חוזרות אליו בפיינל 10.

אאא109

New member
בעונה שלו

לא היו מספיק אסטרטגים שיגרמו לו לטעות בדרך. מי היה נגדו? אופיר?הבחור ראו עליו שהוא שקרן מקילומטרים... עידן חביב" (תכ'לס בחור נחמד) אבל מיסטר ערכים בכבודו ובעצמו או איגור?שהוא לא בדיוק בן אדם של אסטרטגיות. אבל ברגע שבא נגדו פתאום יואב שהיה כל העונה כלום יואב לקח לו את החסינות ואם לא היה בוחר ברכב יכול מאוד להיות שאריק היה מודח. ולאריק יש מזל שהיו איתו ח'ברה כמו גיא ואיתי שלמרות שהוא הפסיד לשבט שלהם משימה בכוונה הם לא הדיחו אותו כי הם היו נאיביים!בעונה הזו אם מישהו היה מפסיד לשבט שלו בכוונה משימה הוא כבר היה מודח!

אורישקי

New member
ומי האסטרטגים הגאונים שהיו מול טלכו

היחידים בעונה חוץ מטלכו שעשו משהו מהפן האסטרטגי הם שי וליאורה...אז במה זה שונה?

MIIKLE

New member
אריק ועוד איך הפסיד בכוונה

במשימה האחרונה לפני האיחוד כשאנסטסיה רמזה לו שהבנות בסכנת הדחה הוא גרם להכשלת המשימה של גיא איתי ומירית ואח"כ בגלל זה מירית הודחה אין לבן אדם הזה בושה אעלק לא שיקר .פינוקיו שה תמים לעומתו.

אני מסכים לחלוטין. זו נקודה חשובה ביותר

וחבל שלא כולם מבינים זאת. כול המגיבים רבים למי מגיע לזכות שוכחים מה עושים עם הכסף. טלוכ היחידי שהציע להחזיר את הכסף לציבור. לתרום אותו לטובת טיפול רפואי חינם לילדדים נזקקים.

הוא אמר באודישנים שאם הוא יזכה אז שהם

אפילו לא יעבירו לו את הכסף והמכונית אלא שזה ילך באופן ישיר לתרומה. מי יעז לשקר בצורה מכוערת את כול המדינה ? מדובר בבנאדם שמטפל אך ורק בחינם. אתה מכיר עוד מישהו כזה ?

davidlev0255

New member
אז הוא שיקר לליעד! וחוץ מזה זה שוחד לאנשים -

כי מי יכול להוכיח / להפריח את זה? הרי אם לא יזכה - לא חייב כלום ואם יזכה, מי אמר שיעביר את הכל? אולי יתחילו המשחקים?

מצדה74

New member
זו לא נקודה רלוונטית

יופי לטלכו שהוא יכול להרשות לעצמו לוותר על מיליון שקל במידה ויזכה. המתמודדים האחרים אינם יכולים. התואר "השורד האחרון" והפרס צריכים להיות מוענקים למי ששיחק את המשחק בצורה הטובה ביותר, לא למי שהרקע הכלכלי שלו יותר טוב.

למעלה