יחתיכת שרמוטה תראי איך את נראית היית מתה שמי שמדבר איתי יירק לכיוון שלך D: יזונה אל תגיבי לי בגלל יבת זונה מה קרה נפתחנו הא ?את פשוט ילדה נגרררת וחסרת חיים וחברים רחמים עלייך ימכוערת דומה לקופיף
גם לי יש פנים מ-ה-מ-מ-ו-ת . יאלה חלאס תראי איך היא מדברת היא מערבת הורים שלא תעצבן אותי,בסדר?! שתקלל אותי אבל שלא תגיד על אמא שלי שהיא זונה ! למה גם אני יכולה לפתוח עליה בקללות על אמא שלה מפה עד להודעה חדשה. זהו , בזזז.
את לא מבינה שאת שמנה שלא מרזה? אפילו חברה שלך רשמה "להרזות זה לא בעיה" אפילו היא מודעת לזה שאת שמנה ! בטטה , כל רגל שלי שלך זה כפול 80 !!!! זוועות . יאלה כל שנייה את אומרת שאת הולכת , לכי כבר !
אני מרזה מאיפה את יודעת שלא ? הכל מקנאה חמודה את פשוט ילדה שצריכה רק רחמים ואת נגררת אחרי ילדה אחת פה לכי כבר תגידי לאמא שלך בבית לא לי [: עכשיו את באמת יכוולה לדבר לקיר ! . ועוד פעם את מגיבה לי ישרלילה את לא מבינה שאת מכוערת ואני לא יירק לכיוון שלך אפילו עכשיו ביי מה ביי לתמיד ואת יכולה לדבר לקיר ווללכת להזדיין כי אני יודעת שאת סתם ילדה מגעילה ונגררת וממש אבל ממש ממש ממש מכוערת קודם כל אני עוזבת ת'פורום [: ( לא לתמיד ! ) ואני הכי מאושרת בעולם ! ולא בגל השרמוטה של שירה אני עוזבת סתם כי יש פה ילדות מגעילות שזה מפחיד ! הפורום הולך ונהרס והכל בגלל כמה בנות שלא יודעות להתייחס וחושבות שכולן מפחדות מהן , , אבל הם בסה"כ הן סתם מראות כמה שהם מסכנות אז ביי [: מי שרוצה אותי באייסיקיו [:
קנאה עלאק חחחחחחחחחחחחחחחחחח די די יטיפשה תביני כבר שאת דוחה . אני אוהבת את עצמי , וכל מה שאת אומרת לי לא מזיז לי כלום ((( משחקת לי אותה עבריינית מקלדת . ילדה פשוט עלובה .
בואנה יחיכת שרמוטה מכוערת למה מי את חושבת שאת הא? אני עבריינית מקלדת ימסכנה אני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די די את פשוט קורעת אותי גם חושבת שאת יפה גם אומרת שאני עבריינית מקלדת כמה אפשר להיות מטומטמת כמהה ?! ?!? לכי יזונה את לא מבינה מה זה לא להגיב לי ? וואי להעיף לך כאפהה ימסככנהה
היא התחילה עם המסכנה , ואני אחת כזאת שאם רושמים לי משהו אני לא מתעלמת,בסדר ? |= ואת ראית שאת לא התחלת וקללת את המשפחה שלי ולא אותי ולכן אני לא קיללתי אותך . וזה נגמר עוד יותר נורמלי. אבל תראי איך היא כל שנייה מקללת ?? למה שאני אשתוק לה שהיא מערבת הורים?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא מהפורום אז מאיפה י'מפגרת? מעזה? D: ואם אותי שונאים הלוואי שזה מה שאומרים עלייך יותר גרוע D: