טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחח D:

יחתיכת שרמוטה תראי איך את נראית היית מתה שמי שמדבר איתי יירק לכיוון שלך D: יזונה אל תגיבי לי בגלל יבת זונה מה קרה נפתחנו הא ?את פשוט ילדה נגרררת וחסרת חיים וחברים רחמים עלייך ימכוערת דומה לקופיף

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמה קרה אין לך מה להגיד לי ???

יחתיכת מטומטמת. אאאין תחיי עם העובדה הזאת שאת שמנה מגעילללה , יאלה לכי תרזי כבר חלאס עם דיבורים כל היום ! ביי קופה .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifיופי ,

גם לי יש פנים מ-ה-מ-מ-ו-ת . יאלה חלאס תראי איך היא מדברת היא מערבת הורים שלא תעצבן אותי,בסדר?! שתקלל אותי אבל שלא תגיד על אמא שלי שהיא זונה ! למה גם אני יכולה לפתוח עליה בקללות על אמא שלה מפה עד להודעה חדשה. זהו , בזזז.

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחח אעלק פנים מהממות D:

כפרה עלייך אני מתמודדת עם זה אני מ ר ז ה אלוהים הרביץ לך בפרצוף תראי איך את נראית בפנים הייתי פה ואני לא יחזור ימכוערת לא יירד לרמה שלך ביי מאמי :]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחח אוי ,

את לא מבינה שאת שמנה שלא מרזה? אפילו חברה שלך רשמה "להרזות זה לא בעיה" אפילו היא מודעת לזה שאת שמנה ! בטטה , כל רגל שלי שלך זה כפול 80 !!!! זוועות . יאלה כל שנייה את אומרת שאת הולכת , לכי כבר !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחח D: ועל הדרך כנסו כולם

אני מרזה מאיפה את יודעת שלא ? הכל מקנאה חמודה את פשוט ילדה שצריכה רק רחמים ואת נגררת אחרי ילדה אחת פה לכי כבר תגידי לאמא שלך בבית לא לי [: עכשיו את באמת יכוולה לדבר לקיר ! . ועוד פעם את מגיבה לי ישרלילה את לא מבינה שאת מכוערת ואני לא יירק לכיוון שלך אפילו עכשיו ביי מה ביי לתמיד ואת יכולה לדבר לקיר ווללכת להזדיין כי אני יודעת שאת סתם ילדה מגעילה ונגררת וממש אבל ממש ממש ממש מכוערת קודם כל אני עוזבת ת'פורום [: ( לא לתמיד ! ) ואני הכי מאושרת בעולם ! ולא בגל השרמוטה של שירה אני עוזבת סתם כי יש פה ילדות מגעילות שזה מפחיד ! הפורום הולך ונהרס והכל בגלל כמה בנות שלא יודעות להתייחס וחושבות שכולן מפחדות מהן , , אבל הם בסה"כ הן סתם מראות כמה שהם מסכנות אז ביי [: מי שרוצה אותי באייסיקיו [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifביי , ואל תטרחי לחזור [ :

קנאה עלאק חחחחחחחחחחחחחחחחחח די די יטיפשה תביני כבר שאת דוחה . אני אוהבת את עצמי , וכל מה שאת אומרת לי לא מזיז לי כלום (((:) משחקת לי אותה עבריינית מקלדת . ילדה פשוט עלובה .

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואנה יחיכת שרמוטה מכוערת למה מי את חושבת שאת הא? אני עבריינית מקלדת ימסכנה אני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די די את פשוט קורעת אותי גם חושבת שאת יפה גם אומרת שאני עבריינית מקלדת כמה אפשר להיות מטומטמת כמהה ?! ?!? לכי יזונה את לא מבינה מה זה לא להגיב לי ? וואי להעיף לך כאפהה ימסככנהה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifביי ביי חומד אל תחזרי../images/Emo6.gif

פחות אחד יותר נחמד . :)

../images/Emo210.gifאויש שירה מתי ראית את הרגל

שלה בכלל? אה? היא העלתה לפה רק תמונות של הפנים שלה ! אז אל תמציאי ותנסי לפגוע. היא אמרה לך מסכנה ואת התחלת עם הירידות! ובכלל עם כל הריב הזה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאת רואה דילב ??

היא התחילה עם המסכנה , ואני אחת כזאת שאם רושמים לי משהו אני לא מתעלמת,בסדר ? |= ואת ראית שאת לא התחלת וקללת את המשפחה שלי ולא אותי ולכן אני לא קיללתי אותך . וזה נגמר עוד יותר נורמלי. אבל תראי איך היא כל שנייה מקללת ?? למה שאני אשתוק לה שהיא מערבת הורים?!

../images/Emo210.gifהיא מערבת הורים אז תערבי גם הורים

אבל למה להגיד לה שמנה? היא ירדה עליך? לא היא לא ירדה על המראה שלך

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifפחחחח..

רק חבל שאת לא יודעת את כמות האנשים שבאים אליי ואומרים לי שהם שונאייים אותך. והם לא מהפורום, כאילו - יש גם מהפורום,
אבל למי שאני מתכוונת ? הם לא מהפורוםםם.. ואני גם לא יגיד לך , סאלמת .

../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא מהפורום אז מאיפה י'מפגרת? מעזה? D: ואם אותי שונאים הלוואי שזה מה שאומרים עלייך יותר גרוע D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאמרתי לך ,

אני ממש לא אגיד לך . הם לא מהפורום , נקודה.

למעלה