rihana - umbrella ft jay-z שיר ל י ג ה
L lililulu New member 17/6/07 #75 מחר יש לנו הופעה שללללל...... שייגעצ בבצפררר :][: המועצת תלמידים מנהלים את הבצפר המנהל שלנו שפוט שלהם הם אומרים לו שמביאים את שייגעצ הוא מביא את שייגעצ הם אומרים לו שעושים יום חופש הוא עושה יום חופשD;
מחר יש לנו הופעה שללללל...... שייגעצ בבצפררר :][: המועצת תלמידים מנהלים את הבצפר המנהל שלנו שפוט שלהם הם אומרים לו שמביאים את שייגעצ הוא מביא את שייגעצ הם אומרים לו שעושים יום חופש הוא עושה יום חופשD;
ר רווותמיי New member 17/6/07 #76 ../images/Emo12.gifכן, ולנו הביאו את מה קשור :[ איזה כיף לכם \: כזה שווה.. תצלמי הרבה ,כן?D:
נ נופר בוסקילה New member 17/6/07 #177 ../images/Emo20.gifאיזה כייף לכם הביצפר לקח אותם לבריכה../images/Emo6.gif
י ירדנושששששש New member 17/6/07 #80 ../images/Emo42.gif זכיתי ב-24.. דילבווש תוודה... ../images/Emo3.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/6/07 #83 ../images/Emo141.gifשמחה בשבילך ירדנוש?!?!?!??!?! חחימשליי כנסייי לאיסיי דחוףףףף!!!!! מחכה חיי=]
י ירדנושששששש New member 17/6/07 #90 ../images/Emo42.gif כבר נכנסת.. ואםם בא לך לדבר איתי, אני תמייד מחוברת במסןן..
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/6/07 #93 ../images/Emo141.gifאני לא אוהבת הרבה במסןן=\\ וגם אח שלי מוחק לי משם תאנשים תמידד עזבי תחברי לאיסיק יפשלי=]]]
../images/Emo141.gifאני לא אוהבת הרבה במסןן=\\ וגם אח שלי מוחק לי משם תאנשים תמידד עזבי תחברי לאיסיק יפשלי=]]]