טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחח את מוזמנת להגיד [ :

אין לי שום התנגדות . כי אני יודעת הרבה דברים דילב .. כ"כ הרבה . שאת תהיי בשוק מזה. פ'ח.

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מה הולך לה מאחורי הגב?

תבדקי מה הולך לך מאחורי הגב :] אני מציעה לך ;)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחח חן חמודה,

הפורום ? ממש לא מעניין אותי . שירכלו בכייף [[[[ : כי זה באמת באמת לא מעניין אותי . :)

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחח D:

חמודה, את לא יודעת מה הולך לך מאחורי הגב. אז אל תגידי לדילב שהיא לא יודעת כלום מי שמרכל עליה הכל מ-ק-נ-א-ה ! אם מרכלים עלייה זה אומר שהיא מעניינת :] אל תגיבי לי יאללה יום טוב סאלמאת

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חן עדיף שתשתקי ואל תתערבי , אני מציעה לך בחום ! באמת . וזה שאת ודילב מרכלות עליי בשושו מעניין לי ת'עכוזון . (=

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אני ייתערב כמה שבא לי חמודה :]

חחחחחחחחחח את לא מספיק חשושבה בשביל שאני יבזבז חמצן על השם שלך וכדי לרכל עלייך :] אל תגיבי לי אפילו אני לא יירד לרמה שלך [: יום טוב :]

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחחחחחחח D:

כאילו את התבגרת .... אל תגיבי לי חמודה את לא מבינה לא להגיב לי יאללה סעי לי מהחיים ימסכנה:] וואם את מגיבה לי דברי לקיר :] יום טוב:] ביי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifפחחחחחח מי שמדבר על מסכנות ..

תראי איך את ניראתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח

חן XD

New member
../images/Emo221.gif בואנה שירה תתחילי להרגע

ט'''''''חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ימכוערת היית מתה להראות כמוני D: את ממש מסכנה .. . מי אומר לך עלינו משהו ? הא תגידי? את לא יודעת כלום , , את פשוט ילדה שצריכה רחמים זה הכל ימסכנה תתבגרי קצת ! מי שונא את דילב?תגידי את פשוט מקנא , זה טבעי חמודה תראי איך את נראית ותראי איך דילב נראת ,,, לא נורא יעבור חמודה יעבור לך :] אל תגיבי לי את לא יודעת לקרוא הא... מסכנהה יאללה לילה טוב שיהיה לך
דילב את הכי יפה בעולם ושיצאו לכולםם העיניים :] הכל מק-נ-א-ה :]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifברוך השם לא חסר לי יופי.

להראות כמוך ? אוי ואבוי .
אפילו לא בחלומות . וחן מתוקה , אם לא אמרתי לדילב , למה ניראה לך שאגיד לך ? שתחררי . ><

חן XD

New member
../images/Emo221.gif באמת בחלומות שלך להראות כמוני

היית מתה להראות כמוני להגיע לקרסוליים שלי ימכוערת נראת כמו זבוב מת יטיפשה כי אין לך מה להגיד אז את לא אומרת :] עכשיו זדייני לי מהצורה כי את לא באה לי בטוב [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אוי , עדיף שתסתכלי במראה ישמנה מגעיללללה ! מרב שאת מכוערת אצל נופר התחבאתת מרב הבושה ! פחחחחחחחחחח !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחח לא כפרה

עדיף לי להיות שמנה יפה מאשר כמוך מכוערת פחד את יפה רק בחושך ;) אז זה הקטע נופר אומרת לך הכל יפה לך נופר [: תמשיכו כך [: לילה טוב שירה :] איתך אני לא ידבר פה ימכוערת [:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif לפחות אני מטפלת בעצמי

אני יכולה להרזות ומרזה ימכוערת D: למי שלא נאה לו לראות אותי שלא יראה כי את האחרונה שאני רואה ממטר ימכוערת את לא יכולה לשנות אפילו ניתוח פלסטי לא יעזור לך את ממש מכוערת [: המנתח יראה אותך י ב ר ח [: עוד מילה אחת תדברי עליי יבת זונה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifפחחחחחחחחחחחח

את מכוערת שמנה ומגעילה ! אין מה לעשות שאני יפה ולא צריכה שום ניתוח פלסטי [ : את פשוט ז = ו = ו = ע = ה ! מי ירק לעברך בכלל ? שרלילה מסריחה.

למעלה