זהה לא מצצחייק כל העיניין הזה ,,,!! אתם באשקלוווןןן פחות סבלתתםם ואנחנו סבלנו ואני יותר מידי ,, ישלי מללא טראומות מיזה חללאס לעשות צחוווק זה הדבר האחרון שמצחייק
אנחנו סבלנו גם |: גםם פהה נפלו - נופלים , אבל אפחדד לא מדווח על זה, אנחנו פשוט שותקים עם זה |: מעניין מה יהיה בהמשךךך יאלהה כבר החיזבללהה אני יפוצצץ אותם בסוףף וואייי!!!!!!!! \:
חחחחח אהבתי תמשפטטטט שירה חחחחחחחחחחחחחח איזה כיף היה שנה שעברה וואי כול המלחמה עברתי בבתי מלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והכרתי ילדיםםםםם כמו ....אחממממ אחממ חחחחחחחחחחח ראיתייי את שירה חחחחח יאאא איזה כיףףף היההה הלואי גם השנההההה חחחח סתם אני לא רוצההה מלחמההה למרות שהיה כייףף
להיות מדוכאת ולהגיד "איזה באסה מלחמה מחר אני אמות" ? | = ללללא , יאלה הכל משמיים אם אלוהים ירצה שאני אמות מחר אני אמות . אני יהנה החופש הזה בין אם זה יהיה פה בקרייה בין כל הקטיושות ובין עיר אחרת . תחיי 16 שנה בקרית שמונה תביני . תאמיני לי מה את חושבת שמכל הקטיושות האלו יצא לי משהו טוב ? ההפך. יצא משהו רע מאד. כל הזמן אומרים לי "מה אם זה יפגע באחד מהמשפחה שלך עדיין תהיי שמחה " אז זה כבר פגע. זהו. נימאס לי לתת דין וחשבון לכל אחד.
חלאס כבר אתןן עושות מיזה צחוקקק המלחמה חזרה!! המלחמה חזרה ואת צריכהה להבין את זה שזה לא הבתי מלוןן זה משפחות , שיכולים לאבד אנשים מהמשפחה שלהם חיילים ניפגעים נהרגים חללאס אפילו בצחוק לא אז את חכמה גדולה לא הולכת למקלט ואז ההורים שלך כל החיים שלהם לא יסלחו לעצמם שהם לא משכו אותך בכוח למקלט נכון הלכ בידיי ה' ואנחנו מאמינות בו וכולם ממאינים בו , נכווון אבל המוות , זה המוות לך לא איכפת ? לא איכפת לךךך שחס ושלום יקרה לך משהו ? וההוארים שלךך יהיו בעבל כל החיים שלהם חס וחלילה? לא איכפת לך? כי את ממש מתנגת כאילוו לא משנה לך יאללה מלחמה בתיי מלון חללאס זה ממש לא מצחחייייק אנשים מתייים במלחמות!!! תפסייקו להגייד את זה ולהיות חכמות גדולוץת!
../images/Emo141.gifנופר עם את מתכוונת גם עלי אז.....
רק שתדעי לךך שאני מזה מפחדתתת מזה מלחמהההה וגם עם יגידווו לייי לטוס לחווץ לארץץץ לחודשייםםםם בשביל מלחמהה אני בחיים לא יסכייםםם כי כל חיייל שהולךךךךך זה כמו אח שלי הם חילים הם נלחמים בשביל החיים שלנוווו ואני רק רוצה להבהיר לך משווווו שאני לא צחקתי על זה שיש מלחמה יש איזה כיף הולכים שוב לבית מלון ממש לא!!!!!! ואני גם דברתי עם שירה באיסי ואמרתי לההההה זה לא הכי כיף כי לא תמיד יש לאן לברוח!!!ככה אמרתי להההה ואני צודקתתתתת וזה גם יכול להיות בלכ הארץ ולא תמיד יש אפשרות לברוח ולבתי מלוןןןן ואני ממש לא רוצה שיהיי אנחנו רק נזכרנווו בתקופהה של שנה שעברהה שהיה כיףף בבתי מלוןןןןן שנההננו ולא סבלנו את כל הקטיושות רק נזכרנו בתקופה הזאתתת אבל אני בחיים לא אמרתי שאני רוצהה לחחזור לזההה שובב כי תאמינייי לי היתי שם חודש כול המלחמהה וזה בסופו של דבר גם נמאס!!!! אז היתי נותת הכל שלא יההה מלחמה שובב זהו