טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

../images/Emo20.gifסבבה | : ,,, ככה זה היה ניראה !

כמה שזהה ניראה שזה קרווב , זה יגיע מתישהו כולם צריכים להיות מוכנים לזהה .... ושירה לא להיות חכמה גדוולה!!!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאת חושבת באמת שזה מעניין אותי ?!?!

"חכמה גדולה" יאאאלה יותר גרוע ממה שיש עכשיו לא יכול להית טוב , ויש דברים שלא את ולא אף אחת מהפורום יודעת. בסדר ? | : תפסיקו לומר דברים . אני ידועת מה אני מדברת \: ובאאאאאא לי לצחוק , החיים מצחיקים אותי , המלחמה מצחיקה אותי, אז אני צוחקת. עעעעעעעם כל הדאגה שלך אליי, אני מעדיפה לצחוק מאשר לשבת בפחד . זהו.

../images/Emo20.gifסבבה אני אמרתי תדעעה שלי שיירהה

ולא שדום דבר אחחחר ,, אני אמרתי מה שאנייי חושבתת ,,,,, לאא נכון שירהה עכשיו זהלא הכייי גרועע את באמת לא יודעת מה זה גרועע אמיתי? תמייד יכול להיות יותר גרוע נכוון תמייד צריכים להיות שמחיים ולחייך אבל זהה עיניין של חיים או מוות ואת תישביי במקלט כי ככה צריך ואם את לא רוצצצה זה בחיירה שלך תאמיני לי ,,, אבל אני רק מנננסה להסבייר לך שאנשים לא סתם פוחדיים יש מימה לפחחחד שיירה ...|;; אז אם להורים שלך לא משנה אם את במקלט או בחדר שלך ומסכנת כככה תחיים שלך , אין לי בעיה עם זה אני רק יכולה להביע את הדעה שלי !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אוייש תנוחו :\

היא לא חזרה. היא תחזור אין לכן מה לפחד.אם אתן מוגנות אין לכן ממה לפחד ! אני לא מבינה את מי שפוחד דוגרי יש ממה לפחד אבל אני לא יודעת אם אתה מוגן אז ממה יש לך לפחד ? מהאזעקה היא הכי מפחידה תכלסס היא עוד ליד הבית שלי O: למות רק מממנהה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני יודעת. חזרה המלחמה,ובענק !

זהו, חזרו תקופות הבית מלון היפות [ :

../images/Emo141.gifכה אהההה תקופה יפההה חחחחחח

הפעםם מקווה שנתראהההה שירה חחח אבל מתוכנן חחחחח הכל בזכות אחים שלנוו חחח
סתםםםםםם חיחיח=]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifסמכו עליי,

אני משנה שעברה אמרתי שתהיה מלחמה . אני יודעת מה שאני אומרת . רב הדברים שאני אומרת קורים D; יש לי מלא טלפתיות XD לפעמים אני גם חולמת חלומות שמתגשמות אחרי כמה שנים . ניראה לי אני נביאה או משהו בסגנון D; אז מי רוצה אגלה את עתידה?

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אני אני :) :)

חחחח בת דודה שלי חלמה בלילה של יום שישי , על כל הנכדים באים לבית סבתא שלנטו , ולכולם יש ילדיםם אזז אני כזהה יובל יובל ראית מי בעלי ראית ? הכי מצחיק שהיא חלמה אותו חלום שבוע אחרי זה .. מוזר |: אבל את מוזמנת לגלות את עתידי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאוקיי,אני רואההההה אני רואההההה

אני רואה שאת רודפת בהפסקות אחרי מישהו .. ם= לין ?

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אני? [ מכחישה ] ../images/Emo6.gif

יכול להיות... אבל לא נראה לי , אני פשוטט מסתכלל והוא לאא זז , ומסתכלל זה כן

../images/Emo141.gifשירה יאהבילהה:D

עם כול מה שהיההה כיףףף אבללאל תחזי חלומות כאלההההה כי אני לא רוצה מלחמה מה את רוצה שוב מלחמה טפשה???חחחחחחחח הפעם עם היהיה מלחמהההה זה בכול הארץץץ אז אל תשמחי כול כךךךךך אני מקוהוההה שלא יהיהיההה אה ותחזי לי תעתידד נראה חחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני רואהההה ..

חתונה ?
מישהו עומד להתחתן אצלכם ספיר?

../images/Emo175.gifחח לא יא סתומה . D;

זה לא שאת רואה את העתיד ,,, D: את פשוט פותחת עין . xD חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה