טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

../images/Emo210.gif"שש" אני יגיד למי שבא לללי

אם מקובל עליך ואם לא :] איכ ממש נמאסת. את והדעות שלך.. גם על הקטע של כוכב נולד וגם על הקטע שאת חושבת שאת תמיד מבינה בהכל ואני לא היחידה שחושבת ככה.

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אז תבדקי פעם הבאה

ואת עוד הגבת לשרשור שהיא פתחה אז מה את עוד פעם מגיבה " מה את שומעת עכשיו ? " :\

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהיא לא ראתה חן ... \:

למה ניראה לך שהיא תפתח שוב ? היא לא ראתה..

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מה לא ראתה? היא הגיבה לזה ! !

:\ אנלא מבינה אותכןן באמת

../images/Emo20.gifיאא את לא יודעת לשרדשר

אניי קודםם עשיתי את ההודעה ואז ראייתי שדילב פתחה ואז כתבתי להה יאא תיסתכלי על השדעוןן ואם את רואה טוב תיסתכלי שהגבתי לא לאוף אלא להבודעהה לפניי ההאופ שתפוז פתחח תילמדיי את השירשורים ואת העיגולים שבצדד ותבינייי

חן XD

New member
../images/Emo221.gif נופר ! !

את לא תגידי לי מה אני יודעת ומה לא! ! ! טעיתי לא שמתי לב אז מה קרה? ? ? ? תרביצי לי וזהו ומה את חשה מנהלת דילב הסבירה לי כבר ~! לכל אחד את אומרת את לא יודעת את לא יודעת חאלס.. זה מציק לפעמים #$^& עכשיו הבנתי זהו @!# עבר :]

../images/Emo20.gifסבבה ../images/Emo13.gif

כתבתי משהו ארוך ואז הפורום קרס
חחחחחחחחחחחחח ואין לי כוח לירשוםן שוב

../images/Emo20.gifט'חחח אני הגבתי להודעה עצמהה

ואני לא ראיתי כי לוקח לפורוום לעלותתת את קובעת לי את שמה לבב לא ראיתי מה אני יכתוב סתם שוב חן?. תחשביי בהיגיון איזה אינטרס ישלי לעשות את זה אה??? ולא הייתי בפורום ועברו כמה דקות והוא היה פתוח ולאא היה שם תהודעה של דדיללב אז כתבתי ואז ראייתי שהיא כתבה כבר לנפיי אזז הגבתיי ואמרתיי מה אני שומעת לשלה ולא לשלייי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחח לא מתוקה , אף אחד לא משתיק אותי .

ומי שמדבר על שנימאסו , תראי מה הולך לך מאוחרי הגב ... דברים שאת פשוט לא יודעת . ח - ש - ה. ומה לעשות , זו דעתי לגבי כוכב נולד . ! אף אחד לא ישנה אותה . ובמה שאני חושבת שאני מבינה אני אגיד את זה. נקודה. אל תגיבי לי.

../images/Emo210.gifבטח שאניי יגיב לך :]

אני יגיב למי שבא לי. את זאת שניסית להשתיק אותי ולא ממש הצליח לך הייתי אומרת . מה הולך לי מאחורי הגב? כואב לך משהו? לא כי אם כן תגידי :] אניי יודעת טוב מאוד מה לך קורה מאחורי הגב שלך אז פתחי ת'עיניים אני לא חשה אני פשוט אני :]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif"..יש דברים נסתרים,לא נבין לא נדע.."

כמה חבל .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifממש לא ((:)

לא כואב לי כלום :) כמה חבל שאת לא יודעת כ"כ הרבה דברים. אח אח .

../images/Emo210.gifבטח שכואב לך לפחות אל תיהיי שקופה D:

אם רק היית יודעת דברים .. D: כמו שאני נופר וחן אומרות.. "זה כואב זה יכאב..." D:

למעלה