טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהו הו ...

תהיה *אהחמאהחמ* אבל לא תהיו יחדיו
אבל תהיו *אחהמאהחמ*
מזה רותם , יש לו בוקסר לבן ? XD תבדקי תבדקי XD

כן,שנייה אלך לבדוק D:

חח אוף :( חע הוא רצה שאשמור על כלבתו ואעשה עליה בייביסיטר כשהוא עובד לו D : טיפש .. מזה כולם רוצים שאני אשמור על הכלבים שלהם D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה עדיין מוזר לי בייביסיטר על כלבים XD

חח כי הוא כלבלב קטן,ואם הוא יישאר בביתו לבד

הוא ימות D: אז הוא צריך מישהו שיהיה איתו D ; חע ביקש ממני , נראה לי נסכים XD מה אכפת לי,להיות לבד בבית שלו אאעעא , כמה תמונות אני אקח מהמחשב עאא

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifההייייייי !!!11

נכון . :) ואז תוכלי לשלוח לי תמונות שלו . 3 ~ > .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאז מה D=

אמרת שהוא חתיך , אז אני מאמינה לך DDDDDD ;

../images/Emo210.gif שמעו שרותם פתחה כלביה ../images/Emo6.gif

חחח סתם מה אני נדחפת ?!
כאילו שאני יודעת על מה מדובר בכלל

../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif חיחיחי כנסו :]

אתמול הלכתי לקניון רציתי לראות סרט עם חברה ואחותי :] הלכנו עכשיו חשבנו בופור עדיין יהיה בקולנוע , כנראה שלא, אז ראינו איזה סרטים יש היה שודדי הקאריביים 3 אושן 13 [אם אנ'לא טועה] הסודות ונורביט, עכשיו רצינו נורביט אב זה סרט קצת גס
והמוכר כרטיסים יעקם ת'פרצוף בגלל שאנחנו "קטנות" אז לקחנו את הסודות [עם אניה בוקשתיין] אמאאא איזה סרטטט איזה לסביות :D חחח קיצר רק ראינו את זה עזבנו מהר באמצע הסרט
חחחחחחחח אכלנו במקדונלס ב-11 וחצי ב ל י ל ה ! יענו שכל הקניון חשוך ורק האוכל פתוח
אנחנו אוכלות לנו בהכי סבבה שיש וחשבנו סגרו אותנו בקניון
אז מהר חיפשנו ת'יציאה המרכזית
והלכנו לבתים והייום הלכתי לשפיים היה מזזזזה כייף חבלזז אינלי כוח לספר למה אני סחוטה מעייפות D=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחח שמחה שנהנת אוראלה D;

וואי אמרו לי הסודות גס חופשי XD

../images/Emo210.gif תודה חיי :]

תאמיני לי שזה גס !! איזה גס וווואווא!! איככ לסביות עשו את זה במיטה, אהמ אהמ "תעשי לי כיףבגב" היא עושה לה אח"כ היא ואמרת לה "רוצה נאי יעשהל ך גם?" והיא אומרת לה טוב ואז איככככככככככככככככככככככככככככ הם מתחילות לעשות קולות של ,, אהמ אהמ
איכסההה ורואים שהם ערומות ונכנסות למקווה
איככככ

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעזבו את אוראל D= לא לגילה !

סרטי פרונו ,אוי אוי , מה זה מזכיר לי , לפני שנה וחצי - ישבנו עם ידידים וזה , פתאום חברה שלי מראה לי בפלא סרטון פרונווווווווווו ~ >
נקרעתי מצחוק D; כל הבנים שהיו באיזור היו סביב הפלא XD

../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif אעלק לא לגילי ../images/Emo6.gif

יותר מידי לגילי
חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבנים שהיו באיזור? איכככ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזכיר לי פעם אחת בבית מלון הכרתי 2 תאומים בגיל שלי שהראו לי סרטון פורנו בעע יענו אהמ אהמ דוחף לתוך ה..אהמ אהמ את ה.. אהמ אהמ שלו

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבואי אספר לך מה היה XDDD

בטח כל החרמניות נכנסו , היה תור של בנות , וגבר אחד , וכל פעם מישהו אחרת באה אליו, וקפצה עליו כמו טרמפוליייייייינה DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD = חחחחחחחחחח והוא החדיר והוציא החדיר והוציא חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת רואה אותן עירומווווווווות XD בחורות ~ עירומות ~ זה ~ חולירע DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ; די התחרפנתי D;

../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתיכת סתומה אעלק החדיר והוציא
חחחחחחחחחחחחחחח בנות ערומות זה חולירע

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבאמת DDDDD=

החדרות החדרות החדרות בפורום גיים בויז החדרות לכוס הקטן , החדרות החדרות החדרות בפורום גיים בויז , השפיך יצא,בואו נטעם XDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה