תגיש הצעת חוק, שאחד הסעיפים בו שלא יעלה על הדעת שתהיה יוצאת אחת על כל שלושה יוצאים. אם מישהו רוצה לעזוב את הישיבה, הוא יאלץ לחכות עד שמישהי מסמינר כלשהו תחליט לעשות אותו צעד. אם נתאזן על חמישים חמישים, ועדיין יהיו יותר בנים מבנות בטיש- נגיש תיקון לחוק. כדאי להעזר ברביץ.
נראה לי שהיה יותר מ1:3 זה היה יותר כמו טכנופובית:5 שזה באמת מוגזם אבל גם ככה לא התחילו איתי, דבר שגורר 3 שאלות: 1. אני מכוערת? 2. למה בנות הפורום לא באות? 3. מה יקרה כשטכנופובית תתגיס? לי אישית היה נחמד אבל אני לא נכנסת לאף סבב כי אני בד"כ עובדת חמישי בערב (אלא אם תוציאו אותי מסבב העבודה ותממנו את אורח החיים הבזבזני שלי) נ.ב אני בעד שמנהלות יבואו בהתחשב שזה מטעם הפורום (הסנדלריות הולכות יכפות?)
ממש נחמד! אני כבר יודע איפה המקומות הכי טובים בשביל כנאפה ובשביל קפה.. ואפילו חנויות חמאסניקיות של ספרי אסלאם והטפות דתיות. קניתי שם סרט על ראשית האסלאם, הכנסתי למחשב, ומה יש לי שם? טלטאביז!! תאמינו לי: בחייייים לא יהיה שלום איתם!
להיות "הבת היחידה" יבואו, אזי מספר הבנות יהיה בסדר גודל של חצי חצי (בניגוד ל-הלל ששם יש באמת שליש) ואז הבנות ירגישו בנוח מאוד . אבל הסיפור חוזר על עצמו תמיד.
בנות זה נשמע כזה אומלל המשפט הזה אין בנות בטיש... את בא בשביל לפגוש בנות מה נסגר... בטיש האחרון היינו 2 בנות והיה מעולה גם בזמן שהייתי בת יחידה אם תפסיקו להגיד אין אין יהיה