טיש..טיש..טישטיש...

טיש..טיש..טישטיש...

מי בא היום לטיש?(זה היום נכון?) מי שלא יודע פרטים שישאל את המנהלות(המקסימות)שלנו....

barr1969

New member
בעיקרון חשבנו להחיות אותו פעם בשבועיים

אבל אם בספונטני כמה חבר'ה מתקבצים- תרבחו ותשאירו טיפים הגיוניים. שמעתי על עוד מישהי שאין לה משמרת ערב, ורוצה להצטרף. אז קדימה, התקבצו לכם אנשים, ותבלו.

אוקי מי שרוצה לבוא שיחתום כאן!../images/Emo195.gif

מספרי ברזל להתפקד...(אני מתאמנת)

naty 1

New member
מה שנכון נכון

מדי הרבה אדום - כחול בעיניים
יש לנו מינהלים מצויינים, הם פשוט מורגשים מדי והרבה מדי. יאלללה תתחילו לדלל. כואבות לי כבר העיניים מכל המינהלים והפוסט מינהלים האלה ועוד כאלו שחושבים שמישו באמת מעדיף אותם על הפולניה המעצבנת, שלפחות יודעת לדאוג לאינטרסים שלי. תושמד ההנהלה לאלתר יחולקו הסטייקים לפשוטי העם

נשמע סבבה

דוקא אם ישמרו בין כל טיש לטיש 14 נקיים. בסופו של דבר יגיעו יותר אנשים במכה ויהיה יותר מעניין. נ.ב אני נגוע בדבר.. אני יוצא כל שבועיים.

naty 1

New member
בא

אחת לשבועיים זה גרוע. ולא הייתי נסחף למקסימות, אולי זאת שבאילת. את זאת ששורצת פה שומעים הרבה מדי (והאופניים שלה גם מרעישות ועלו על חרא
). הלו, זה לא באמת משרה של מנכ"ל, כולה למחוק הודעות אאוטינג וכאלה. תנו לחיות בשקט, ותפסיקו כבר עם הנביחות <יוחזר האדמור לאלתר, הפולניות לפולניה>

admor

New member
גם אני בעד האדמור

אך איזה כיף היה כאן פעם. הכל היה דבש, לא טרולים לא שרשורי מריבה והכל בזכות האדמור ירום הודו. ולעניות דעתי הבלתי קובעת בהחלט ברר מנהלת מצויין.

admor

New member
דברי הוצאו מהקשרם

וכתבתי את זה לפני הצינזור של קלאסיק

למעלה