טיש..טיש..טישטיש...

uri80

New member
או שלחילופין, פשוט תפסיק להעלות כל שבוע את

אותו נושא נדוש, ואז אולי יהיה להן נעים יותר לבוא. הצורה בה אתה שב ומציין באדיקות את הנושא בכל שבוע היא, איך לומר זאת? מוזרה במקצת.

חברים !!! להרגע ומהר, אני לא העליתי את הנושא

הפעם... וגם במקרים הקודמים שכן העליתי זה היה כתגובה נגד טענות של בנות שהן התלוננו שהן מרגישת לבד.. ועוד דבר, הן גם שאלו אותי בטלפון אם יש עוד בנות שאני חושב שבאות ,בכדי לדעת אם לבוא... אז תרגעו ומהר!!!!! אני לא בא בשביל הבנות היו מספיק פעמים שבאתי גם כשהיה ידוע לי שאין בחורה אחת בסביבה.

yatusha

New member
האמת

שלא כזה משנה אם יש בנות בכלל (תשאלו אפילו את נתי שלא התענינתי) עם טכנופובית דיברתי רק אחרי הטיש ותאמינו או לא: היה כיף!

כל מילה מיותרת

גם המילה הזאת.
.. שמח שהיה לך כיייייייף.. <<<נא לא לעקוץ את היתושה...>>>>

במקום לבזבז זמן מיותר,בתל אביב

לו רק באתם אלי לבני ברק,לישיבה הקדושה ברחוב רבי טרפון פינת רבי חנניה בן דוסא,ליל שישי היום המיוחד ביותר בישיבה, בשעה אחת עשרה בלילה אנחנו פותחים שולחן,זליג קליהופץ מתחיל בדבר תורה על פרשת השבוע בהעלות את הנרות,כשהוא מביא הסבר מדהים מרבינו בחיי,שהיה גר בצריף על גדות נהר החידקל,בממלכת בבל.בתקופה שלפני סדאם וכל המרעין בישין, בקיצור וממש לא באריכות,רבינו בחיי מסביר על תרגום אונקלוס על הפסוק את הנרות,מרמז שדלקו מכניסת השבת ועד שעה אחרי הבדלה,והכל בגלל אשתו הצדקת,שיופיה עמד מלכת,עוד בשנות השישים המוקדמות,כזו יפה היתה,שלא היה גבר שעברה על ידו, ולא סבב ראשו עד שקיבל נקע בצאוורו,עד ששלחו אליה משלחת רופאים מבית החולים המקומי,בבקשה שתכסה את ראשה בחיגב יען כי לא נותרו מיטות פנויות בבית החולים.ואם קראתם עד כאן אז אתם באמת משועממים לגמרי,ולכן עדיף שתבואו אלי לישיבה יען כי יש היום גיפלטה פיש,עם גזר גמדי מתוק,קובה עירקי בסיגנון עולי בוכרה,סיגרים מרוקאים עם רוטב בתחמיץ שום,וסלט ירקות עשיר מורכב ממלפפון ירוק,עגבניות תמר אדומות,פלפל גמדי אדום,בצל ירוק קצוץ דק עד דמעות,וקצת צנון גינתי מתובל בשמן חומץ,ומיץ לימון,ובתוספת שמן פרסי עתיק יומין,הארוחה נפתחת אחרי שירת אזמר בשבוחין למיעל גו פיתחין דבחקל תפוחין,

אתההההה אתה ...

אני מזהיר אותך עוד פעם אחת שאתה מנסה להתחיל איתי באוכל או בכוסיות[שיבאס...] או בנשים שיופין עומד מלכת אבוי יהיה לך ואוי... ואם בחרדים עסקינן אז לפני שנה \ שנתיים היה את זה

למעלה