אודי אתה לא קצת קשה עם שאבנל?
שאבנל הוא אכן אחת התקוות הצרפתיות. אבל בוא ונגדיר. בגיל 26 ושנה שישית בדבוקה הבכירה יש לו 26 ניצחונות כשחלקם במרוצים מהדרג השני והשלישי. לכמה מבני דורו יש רזומה כזה? היה לפחות רוכב אחד, בהיסטוריה הקרובה, שבגיל 27 כבר רצו להגדירו כתקווה לא ממומשת והוא סיים את הקריירה בכניסה מפוארת להיכל התהילה בזכות חמש כפול טורדה ושניים כפול ג'ירו ועוד כמה הישגי על(הכל אחרי גיל 27). אני לא חושב ששאבנל יסיים את הקריירה עם חמש כפול טורדה או שני ג'ירו אבל, לדעתי וניסיוני הקצר, בגיל 26 לא נכון לכתוב על רוכב, עם 26 ניצחונות,שחסר לו משהו למימוש תקוות לאומיות. ובקשר ליורש קאשצ'קין - לא זכור לי כי וינו כבר פינה את הזירה ליורשו או ממשיך דרכו. ההפך - וינו מאוד חושב על החלק הגבוה ביותר של דירוג הטורדה הבא. קאשצ'קין דומה לו אם מסתכלים במשקפת...הפוך. והוא באמת רוכב מבטיח - זוכרים מי היה שני בפרולוג של המרוץ? נכון קאשצ'קין. ורק לשם המחשה - קאשצ'קין מבוגר משאבנל ועם שלושה ניצחונות בקריירה (אופס- היום הרביעי) וכולה שנה פחות משאבנל בדבוקה. אם לשאבנל חסר משהו, עם פי ששה ממספר הניצחונות של קאשצ'קין, אז מה חסר לקזאחי? באמת ראינו היום הרבה צרפתים בראש הדירוג היומי. שאבנל שני קאסר שלישי ווקלר רביעי מונקטי חמישי. ולמען ההגינות צריך להודות כי הרוכבים הצרפתים,כמו הספרדים, מביאים הרבה אקשן ועניין למרוצים. אני מעדיף עוד כמה ווקלר, שאבנל ומונקטי על אחד שלאחר התקפהאחת בהרים מגן על החולצה הצהובה כאילו הייתה ביצה שבירה ופילים סביב לה.