טיראנו קטע 3

ilan ulman

New member
לפני שנה קאשצ'קין רכב בקבוצה צרפתית

השנה הוא בקבוצה ספרדית... מעניין יהיה לראות איך הוא יתפתח... יש לי תחושה שהוא "יממש" את עצמו יותר השנה. מקרה מעניין ששווה יהיה לעקוב אחריו.

יכול להיות שאתה צודק יאיר

באמת הרזומה של שבאנל הוא מרשים לרוכב בגילו. הבעיה שלי (ואולי של גם גולשי הפורום הזה) שאני צופה רק בחלק מהמירוצים, אלו שמשודרים בטלוויזיה. ובמה שאני ראיתי בשידורים של המירוצים השונים בשנים האחרונות, תמיד שבאנל עשה פעולות חיוביות, אבל בסוף תמיד היה חסר לו גרוש בשביל הלירה (כלומר-הנצחון) ותמיד הגרוש הזה לא היה איזה מזל גרוע, אלא פשוט חוסר יכולת. אבל יכול להיות שזה באמת צירוף מקרים ושלבחור יש עתיד.

מה שניסיתי לכתוב זה -

שלא סופרים לרוכב אופניים את התוצאות בגיל 25. צריך לחכות. אני מודה ששאבנל הוא גם תקווה שלי. אישית אני מקווה בשביל רוכבים כמו שאבנל, וינו, ווקלר ודומיהם. הרוכבים, שאני צופה בהם והם מיישרים לי את הגב ופוערים את עיני, מנענעים את מייתרי קולי ומזרימים אנדרנלין למצחי. שאבנל הוא כזה. זוכר את ההתקפה שלו ביום שארמסטרונג עקף אותו אחרי הנפילה? זה היה בתקופת הטרום קסדות בפסגות. אני אוהב את הסגנון של שאבנל ומקווה כי הוא יביא את הגרוש ללירה.

סוף סוף הגיעו התוצאות

הסיקור הישיר באתר של יורוספורט נתקע. תור הוזהווד מפתיע את פטאקי ועוקף אותו על קו הסיום.

למעלה