אני רגועה, דיכאונית אחת
אני לגמרי רגועה, רק רוצה להגיד לך שאין דין משברים כדין דכאונות וחרדות, ורוצה לתת לך כדוגמה את עצמי שעברתי דיכאון ונטלתי תרופות, ולפי מה שאת אומרת אני וודאי מפגרת, כי התרופות אזנו אותי בכ"ז. עברו מאז כמעט 30 שנה, ומעולם לא חזרתי לתרופות. לא הייתי זקוקה להן. הן עשו לי רק טוב. האמיני לי, ואני יודעת שאני לגמרי לא יוצאת דופן בעיניין הזה. הייתי מורה בתקופה שנטלתי תרופות, לא עלה בדעתו של אף גורם לפטר אותי על רקע זה שאני מטופלת תרופתית. ההפך הוא הנכון, זכיתי לתמיכה גדולה מאד מכל מי שעבד איתי. אני יודעת שיש מקומות עבודה שעושים עיניין מדבר כזה, אבל יש מקומות עבודה שלא יקבלו אותך אם את אפילפטית או סכרתית או אסמטית. זו לא סבה לא להיות מטופלים אם צריך. ויש מקרים שצריך. גם חברתית לא ניזוקתי. חברי היו שם לצידי, בעלי לא נטש אותי, ילדתי ילדים מאז ואני יכולה לומר שאני מאושרת. קשה לי להאמין שהייתי מגיעה למקום הזה לולא טופלתי. והספור שלי איננו היחיד מסוגו כאן. אמרת שאת נשארת כאן בפורום, אז אולי תצליחי לראות שהמסקנות הכל כך חד משמעיות שלך על החיים יכולות להשתמע גם אחרת. ואולי תדפדפי אחורה בהיסטוריה של הפורום הזה ותקראי כמה ספורים שיתמכו בזה שמשברים, מחלות וטיפול בהן, לא תמיד סוגרים לאנשים את שערי החיים והעולם. לירי