ב ק ר ו ב אצלנו
New member
דעתי
אני באותה סירה, ובסופו של דבר אנחנו מצהירים
מביטוח לאומי פחות חששתי כי באמתצ נראה לי שהמידע ממודר ותמיד ניתן לבטל את התביעה והתיק נגנז
ממערכת החינוך אני חוששת יותר מאחר וזוהי התחזית לשנים הנוכחיות ולא לעוד מס' שנים (צבא?). התיוד עשוי להשפיע על יחס המערכת החינוכית והסביבה החברתית (ילדים, הורים, קהילה).
אני לא חושבת שניתן לדעת מראש אם ה"יציאה מהארון" תפעל לטובתו או לא. אנשים לרוב אינם ניתנים לחיזוי
לדעתי זה תלוי בסביבה (המורים, האוכלוסיה) ובמידה רבה גם בהורים: איך אתם מציגים בפני הילד וסביבתו החברתית והלימודית את מהות הקשיים. לא משנה שקוראים לזה אוטיזם, אלא מהי משמעות הקושי. אני חושבת שצריך להציג בפני הסביבה את המעלות של הילד לצד קשייו (והרי לכל ילד יש גם וגם!). אם את שלמה עם החשיבה החיובית הזאת ורואה בילד ילד, ולא כתווית מהלכת, זה גם מה שהסביבה תופשת. ואם את חושבת שהסביבה לא מסוגלת לראות את הדברים באותה רוח חיובית כמוך, אז כדאי גם להחליף סביבה (לעבור עיר, בי"ס וכיו"ב).
כך לתפישתי
אני באותה סירה, ובסופו של דבר אנחנו מצהירים
מביטוח לאומי פחות חששתי כי באמתצ נראה לי שהמידע ממודר ותמיד ניתן לבטל את התביעה והתיק נגנז
ממערכת החינוך אני חוששת יותר מאחר וזוהי התחזית לשנים הנוכחיות ולא לעוד מס' שנים (צבא?). התיוד עשוי להשפיע על יחס המערכת החינוכית והסביבה החברתית (ילדים, הורים, קהילה).
אני לא חושבת שניתן לדעת מראש אם ה"יציאה מהארון" תפעל לטובתו או לא. אנשים לרוב אינם ניתנים לחיזוי
כך לתפישתי