טיפול בילדים

vikvik , תודה על התגובה המצויינת הזאת

אין לי מה להוסיף. זה כעת ברור ביותר. תודה רבה!

טיפולי פזיו

שלום לך, אני בהחלט מסכימה איתך על חשיבות השגרה בטיפולים ולא "הנחתה" באחד הימים ושינויי אורח חיי הילד. עם זאת, נשאלת השאלה וכדאי יהיה לקבל תשובה מקצועית של פזיוט' מומחה או רופא בכיר,האם יש צורך בטיפולים ארוכים של שעה ויותר( אל תשכחו שמדובר בילדים קטנים), או שמספיק טיפול קצר יותר ובהדרגה במשך השנים להגדיל את משכו.

mayain

New member
vikvik תודה על התשובה המפורטת והבהירה../images/Emo140.gif

יונתן הוא ילד מאוד מאוד פעיל הוא לא מפסיק לרוץ כמעט כל היום - אם תשאלי בשכונה מי זה הילד שהכי הרבה רואים אותו רץ ומתרוצץ יצביעו על יונתן - הוא ממש עושה תחריות ריצה עם העוברים והשבים במיוחד עם זקנים זה מאוד מבדר. אנחנו גם דואגים להצחיק אותו על בסיס קבוע אך גם אחרי בכי וגם אחרי צחוק וגם אחרי פעילות גופנית נמרצת הוא לא משתעל - האם לדעתך הפעילות הזו מספיקה או שבנוסף צריך גם ]פזיו - אני יודעת שענית בתשובתך שצריך בכל מקרה אך הרופא שלו אמר שאם הוא עושה הרבה פעילות ואין לו שיעולים אז כנראה שלא צריך - ז"א שהוא מאוורר מספיק את הראות בספורט שהוא עושה.מה דעתך?ובכלל מה דעתכם? תודה מאיה

זמני טיפול פיזיוטרפיה

vikvik שלום , ניסחת זאת יפה מאוד. ראשית הטיפול צריך להיות קבוע,סדיר ויום יומי.חשוב להרגיל את הילד לטיפול מסודר כבר מההתחלה.אין להנחית עליו פעם ב.. קצת טיפול לצאת ידי חובה. גם אם אין פליטת ליחה, התהליך הדלקתי בריאה נמשך ונכון אסור להיות שאננים. לטיפול מטרות רבות ולא רק הוצאת ליחה.גם איוורור,שמירת נפחים,חיזוק שרירים שפור יציבה וכו'. קשה לתת זמנים מוגדרים אך בוודאות 10 דק' זה מעט מדי ויש להתקרב יותר לכיוון השעה כדי להצליח לנקז גם את הליחה העמוקה. הטיפול לא צריך לכאוב אלא אם יש בעיה ספציפית כמו דלקת ממוקמת וכדומה.יתכן שהבן של דייויד פשוט עושה מניפולציות!!! ניתן להמיר חלק מהטיפול במשחקי נשימה, אביזרים אטרקטיבים בהתאם לגיל ואף חשוב לשלב פעילות גופנית.כך נהנים יותר והופ...עברה לה שעה. תודה יעל

וזאת בניגוד להמצלה שקיבלתם..

מאחת הפזיוטרפיזטיות המומחיות ביותר ל- CF בארץ.... אין קשר בין שיעולים לפיזיו ומחקרים הראו שגם בלי שיעולים יש ליחה בריאות והפיזיו נועד גם לשמור על הגמישות והחוזק של בית החזה שווה להשקיע!! גם אם את התוצאות לא רואים באופן מיידי, אלא בעוד 20 שנה

mayain

New member
נכון אכן קיבלנו המלצה כזאת ../images/Emo9.gif

ואנחנו עושים לו פזיו מידי פעם - בעיקר אורי. השאלה שלי האם להגביר את הפזיו לנוכח הפעילות הגופנית שהוא עושה או להשאר בקצת שאנחנו עושים.

מכיוון שהקטנצ'יק

בעיקר מתרוצץ, שזה יפה, וטרם עושה יוגה/פילאטיס/ בלט/טאי צ'י... הייתי אומרת שלהגביר ולעבוד על הגמשה ואיוורור של בית החזה עם תנועות של הזרועות וכו' כמו שהראו לכם.

למעלה