טיסות לז'נבה

lastnight

New member
על טעם וריח אין להתווכח

אני , גם אם תתני לי חופשה חינם , ואנג'לינה ג'ולי מקבלת אותי אישית במלון , לאוסטריה לא נוסע . וזה לא רק עניין של סקי . מי שהריח , הקולות והשפה לא מפריעים לו - שיבושם לו . אולי לצעירים לא איכפת .

alonaski

New member
זכותך!
לא מתכווחת על כך...

לצעירים?

אני צעירה ממך ב-4 שנים. אני נכללת בצעירים או רק באלו שלא אכפת לה?
. האמת שעד עכשיו לא יצא לי להיות באוסטריה, אלא רק בגרמניה, אבל באמת שלא אכפת לי להיות גם באוסטריה, לפחות כל זמן שהם לא מעמידים אותי אל הקיר.

הכלל שלך תופס גם על גרמניה או רק על אוסטריה?

natyh

New member
יש משהו בטון של השפה

שאי אפשר להסביר למי שלא דובר או שומע את השפה , לטון השפה הזה יש מנטליות מסוימת , וישנם אנשים שהטון הזהוהמנטליות הזו גורמים להם להקשרים לא נעימים עד לא נעימים מאד .

אי אפשר להסביר או שאת חשה את הדברים או שלא , התחושה הזו הגיעה מבתים מסוימים של אנשים שבאו משם ,לאחרים מי שלא עברה אליו התחושה הזו זה עניין שעובר בין הדורות לא יבין על מה מדובר .

alonaski

New member
תאר לך היית רושם אותו הדבר לגבי ערבים...

יודע איזה עליהום היית חוטף תחת האשמות גזעניות???!!!...

איל שחר

New member
את מדברת בערך כך על הערבים של

קלאב-מ(ר)ד ואני שותק

את לא אוהבת אותם, בלשון המעטה

natyh

New member
אהלן ביקום

בסמיאללה אל ראמאן אל ראחים , אנא מפסוט קוויאס פי כול אל דאולה ערבייה , עראבי האדא מוש אלמאני .

אגב אלונה אני דובר גם ערבית אומנם לא רהוטה אך הספיקה כדי להסתדר פי מיסר ואל אורדון .
, ואחד החלומות הכי גדולים שלי הוא המדבר המערבי , ולתר דיוק נווה המדבר שיווה .

Dani174

New member
אז מה שאתם אומרים זה

שצרפתים הם פחות אנטישמים מאוסטרים?

איל שחר

New member
משונה לי כל פעם מחדש טענתם של הכותבים כאן ש

הצרפתים לא מנומסים או לא נחמדים.
אלינו, תמיד הם היו, מאד ובכיף.
מודה, לא ביקרתי בפריז.
באשר לגזענות, לא פגשתי גם כן (אלא אם כן ניתן לסווג את זה שהם כבר גולשים ואני לא, כסוג של גזענות).

ביקרתי פעמיים בפריז ובשתי המקרים הצרפתיים

היו נחמדים עד מאוד! היו אדיבים, ניסו לעזור ככל יכולתם ובכלל ניפצו את כל הדעות הקדומות שספגתי עליהם בארץ.

lastnight

New member
אפרופו צעירים

הגיל באתר אינו הגיל שלי . לא ברור לי איך , כי אני תמיד רושם פרטים נכונים . בכל אופן , עברתי כבר חמישים , וחופשת הגלישה הראשונה שלי היתה ב-1988 , כשחלק מהמגיבים כאן בודאי עוד לא נולדו וסנובורד בקושי היה קיים ( קראו לו מונו סקי והצורה היתה שונה ) . לגבי גרמניה , אם היו שם אתרי סקי רלוונטיים בנסיעות מהארץ ,הכלל היה חל גם עליה , אם כי אוסטריה גרועה מגרמניה . מי שבקי בהיסטוריה של 100 השנים האחרונות , לא רק WW2 אלא גם ראשית המאה ה-20 באותן מדינות וגם איך בשתיהן מתמודדים בעשרות השנים האחרונות עם עברן , יודע על מה אני מדבר .

z x 7 r

New member
מונוסקי קיים גם עכשיו

וסנובורד הומצא בצורתו הנוכחית (פחות או יותר) ב 1965.

lastnight

New member
אני לא ראיתי סנובורד באתרים

לפני 20 שנה . אולי היו בודדים ולא הייתי מודע לקיומם .

kubeb2112

New member
השנה סידרתי לאחי בEASYJET ב-270 יורו

כולל מזוודות.
הזמנתי לו פחות מ-3 שבועות לפני הטיסה. יצא 230 יורו ועוד 35 יורו מזוודות.
שבוע אחרי המחיר ירד ל-198 יורו. המחיר החזיק בדיוק יומיים עד שטיפס חזרה לאיזור של 230.
כמובן שגם זה נגמר וזה עלה עד 300 יורו במקסימום. זה עדיין יותר זול מכל טיסה אחרת (כולל טורקיש שאסור לו לסוע בה).
כל יתר הטיסות היו 530 $ ומעלה. זה פשוט מטורף.
שנה שעברה לקחתי AIR FRANCE דרך פריז ב470$.

z x 7 r

New member
אני לא אטוס יותר עם איזי ג'ט בחיים

קהל הנוסעים שם - סיוט.

למעלה