טיסות לז'נבה

z x 7 r

New member
90% היו חרדים, משפחות עם 10 ילדים

אחד בא לשאול משהו לדלפק - כל החמולה באה יחדיו, הופ! ואתה בסוף התור ( למרות שהיית ראשון )
הרעש לא נסבל, נדחפים ממש בכח, עזוב, לא נושא נעים להזכר בו.

lastnight

New member
טסתי כבר מספר פעמים איתם

גם לז'נווה וגם ללונדון ( לוטון ) . לא ראיתי אף פעם קבוצות של חרדים . אולי זוג בודד . יש הרבה נוסעים צעירים ( בגלל המחיר הזול והיעדר הארוחה ) וחלקם של הישראלים קטן יותר מאשר בטיסות אל-על /ארקיע . וגם יש פחות ( או אין בכלל ) מחיאות כפים מעצבנות בנחיתות .

z x 7 r

New member
מחיאות כפיים חח.

עדיין שורדים אותם בודדים שמוחים כפיים, מתישהו יכחדו כמו הדינוזאורים :)

z x 7 r

New member
מי שמוכן לסבול שיטוס עם איזי ג'ט, מי שמוכן

לשלם שיטוס עם טיסות אחרות. ( קונקשן למיניהם ) - אני חזרתי עכשיו משדה התעופה. אפשר לחיות גם בלי סאן דור ( קצת יותר יקר )

Mister Blonde

New member
zx7r זה ניק טוב.

הטיסה של איזי ג'ט לא קצת יותר יקרה אלא הרבה יותר יקרה,
ואני עוד לא מדבר על חוסר הנוחות,
ואני עוד לא מדבר על זה שצריך להוסיף כסף גם על מזוודות וגם על הסט של הציוד סקי,
ואני עוד לא מדבר על זה שאין שבת עד שבת,

ואני עוד לא מדבר על הנושא הכי חשוב: שזה זמני ההמראה והנחיתה המגוחכים...
לנחות שם ב 5 בערב ולהמריא בחזרה לארץ ב 7 בבוקר. זאת אומרת שאני צריך להיות בשדה בז'נבה כבר ב 4 בבוקר. איך לעזאזל אני אמור להגיע לשם ב 4 בבוקר?

ברצינות אני שואל...

זה פשוט מופרך שזו האופציה היחידה לטיסה ישירה לז'נבה.
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

עכשיו אני גם מבין למה כל כך הרבה טסים לאוסטריה. כי פשוט אין ברירה אחרת. מי שטס לאוסטריה יש לו המון אופציות. טיסות שכר, טיסות לואו קוסט, טיסות סדירות ישירות - גם לוינה גם למינכן גם לורונה.

z x 7 r

New member
סתם תהייה - אתה כ"כ מפונק שלא רוצה קונקשן?

כ'ילו אולי יש באמת סיבה רצינית מלבד חוסר הנוחות בחיבור.
אני טס פעמיים שלוש שנה שביעית - 9 מתוך 10 טיסות שלי - קונקשן. הדבר היחידי זה אם יש לך את כל הציוד משלך ( לא קראתי את כל השירשור ), אז זאת קצת בעיה ( כי אם הציוד ילך לאיבוד או יתעקב - כנראה תגיע לאתר בלי כלום. לי יש את כל הציוד משלי מלבד מגלשיים ( אני גולש סקי ) - אז נעלי סקי אני לוקח איתי למטוס + סט לגלישה ליום אחד ( ביגוד טרמי ושיט ), ואת החליפה.

לגבי הגעה לשדה תעופה בג'נבה - תכלס, במקרה לגמרי זה מה שאני עשיתי עכשיו ( היום, הבוקר, הלילה איך שלא תקרא לזה ), גלשנו אתמול עד הערב, בערב ב 19.30 הייתה הסעה לג'נבה, לקחנו חדר במלון ( היינו 3 אנשים ) כל אחד יצא לשלם 50 פראנק ( כ 42 יורו ללילה ). בין המלון לבין השדה יש מיניבוס שנוסע לפי הזמנה או כל כמה זמן ( לא התעמקתי בעניין, חבר טיפל בזה ).

אם לא טסים עם איזי ג'ט - יש טיסות ( אמורות להיות כי לא בדקתי עכשיו חזרתי רק ) - במחירים שבין 450-550 דולר, שזה סביר, בשעות מאוד נוחות. יציאה מת"א ב 5.30, הגעה לג'נבה בצהריים, חזרה - יציאה מג'נבה בערב, אזור ה 6-8 בערב, הגעה לת"א בלילה אחרי 2. זה הנוהל כבר כמה שנים שסאן דור אינה עמנו.

Mister Blonde

New member
אההה

חמוץ לי קונקשן.

גם יש ציוד גלישה כמו שאתה אומר. כולל הבורד כולל הכל.
כבר עדיף סע וטייל.

lastnight

New member
לא מסכים לגבי החברה

המטוסים של איזיג'ט כולם איירבס חדשים ודנדשים . הלוואי על אל-על . גם ציבור הנוסעים בסדר יחסית לחברות הישראליות . הדבר היחיד שנכון הוא הזמן של טיסת החזרה לארץ שמצריך לקום באמצע הלילה מאיזור סבואה כדי להגיע אליה בזמן . עדיין לדעתי זה עדיף על קונקשן . טיסות מפוצלות זה סיוט מעייף . נמרחים בטרמינל המעבר , משתרכים מטרמינל לטרמינל , עוברים שוב את בדיקות הביטחון בהן שופכים לך את כל התכולה על מגרות הפלסטיק ועוד צריך להוריד פעם נוספת את החגורה ואולי את הנעליים . ועד שנכנסים למטוס נוסף , שוב תור ההמראות . וכל זה , 3 שעות מבוזבזות כדי לטוס עוד שעה ( בדרך לשם ) , או 3-4 שעות מבוזבזות כולל שעת טיסה , רק כדי לעלות סוף סוף על הטיסה לארץ ( בחזרה ) . איכסה .

z x 7 r

New member
לא הייתה כוונה לומר משהו על החברה - המטוסים

אכן חדשים ונקיים וכו'.
אבל מי שטס עם החברה הזאת.. קיצר - לא שווה לי אישית לחסוך את ה 200 יורו וכל הדרך לשמוע בילבולי מוח ולספוג דפיקות בגב המושב.
לגבי בדיקות ביטחון - צריך להיות מינימום בכיסים - טלפון נייד, ארנק, כרטיסים.
על הגב - תיק. אם קר - מעיל קל.
הכל יורד בשניה וחוזר למקומו בשלוש שניות, אין שום התמרחות., אז הדרך במקום 4.5 שעות לוקחת 6-7 שעות. לא חשוב.

alonaski

New member
זה בסדר!!! אתה לא צריך להתנצל....

אצלי - מאז שהכרתי את אופני ההרים שמיצו כמעט עד תום את חשבון הבנק שלי ... אחרי שכל שנה אני מחכה לקיץ לסוע לחופשת דאונהיל באתרי הסקי השונים... גם אני כבר צברתי גרעון ניכר (הרבה יותר גדול ממך) בעונות גלישה...

אני ממש לא מצטערת על זה, אבל מאוד משועשעת כשמדי פעם מישהו כאן מזכיר לי את זה ו/או מנסה "לרדת עלי" בגלל המחסור בעונות גלישה שאני צוברת...

למעלה