טיסה בסוף מרץ

Cמן רשום

New member
הדיעות חלוקות לגבי הדרכה קבוצתית

רבים וטובים למדו לגלוש בקבוצה. אני מאמין בהדרכה פרטנית וגם ברמה האישית לא חושב שאני הייתי לומד לגלוש בקבוצה. אולי תלוי בבן אדם. אם למישהו יש קליטה טובה וכשרון אז ההדרכה הקבוצתית יכולה להוות תחליף. אצל ילדים אגב ההדרכה הקבוצתית דווקא עדיפה אבל זה לא רלוונטי לכם.

לא בטוח מה בדקת באיטליה אבל זה לא אמור לצאת יקר יותר מאוסטריה באותה רמת אתרים ובתי מלון. ליהפך. לדוגמה במהלך חופשת חג המולד והשנה החדשה, אחד המועדים היקרים בשנה, שילמתי בצ'רביניה €115 לחדר ללילה במלון 4 כוכבים מאד נחמד. במלונות באותו קנה מידה באוסטריה זה היה עולה כמעט 50% יותר. בדקתי.

תנאי הגלישה בסוף מרץ משתנים משנה לשנה. חלק מהאתרים כבר נסגרים באמצע מרץ למעט שנים מיוחדות עם הרבה שלג. העונה הזאת התחילה רע. יש ספקולציות מה יקרה מכאן והלאה אבל אלה רק ספקולציות.

Isaacsbenny

New member
מתחיל לוותר

על לטוס עם שותף, ולנסוע לבד בסוף פברואר תחילת מרץ. נשצע שזה ממש הימור סוף מרץ, ולא בטוח בכלל שיהיו תנאים (בניגוד למה שחשבתי).
סוף פברואר תחילת מרץ זה סביר עדין נכון?

אבל זה יעלה לך יותר כי אין עם מי להתחלק בהוצאות

חוץ מזה שיותר מהנה להגיע עם חבר(ים).

Isaacsbenny

New member
מה לעשות..

בתכנון הייתי אצור להיות בסוף החודש בלז ארק עפ חבר טוב, אבל כך יצא.
בסוף דיברתי עם החבר השני והחלטנו שלא לטוס ביחד כי הוא בכלל לא יודע תאריכים.

מה שרציתי להגיד

שגם לנסוע עם חבר שלא ברמה שלך מהווה יתרון על פני לנסוע לבד. אי אפשר לגלוש ביחד אבל יוצאים לבלות ביחד ומתחלקים בהוצאות כמו מלון ורכב שכור.

Cמן רשום

New member
סטטיסטית יש סיכוי גבוה לתנאי גלישה

באתרים הגבוהים העונה נמשכת באופן רגיל עמוק אל תוך אפריל. אבל העונה הזאת מצטיירת כאחת יבשה במיוחד אז ההימור נראה יותר גדול השנה. למרות שיש כאלה שטוענים שתהיה עונה מסוג "מתחילה מאוחר ונגמרת מאוחר". פברואר חודש יותר בטוח.

למעלה