טיסה בסוף מרץ

Isaacsbenny

New member
1300 החבילה עצמה

זאת אומרת לא כולל אוכל וציוד. במקרה הכי ״גרוע״ אם אני אראה שהוא לא מוכן להוציא כמה שצריך בשביל לא להתפשר יותר מידי, אני אטוס לבד.

natyh

New member
אם תיסע לבד

אתה לא חייב לטוס בסוף מרץ...
ב 2013 קבעתי עם חבר שהכניס אותי לתחום לפני שנים לנסוע .
השנה היתה פנטסטית אבל פברואר לא התאים לו מטעמי עבודה.
בסוף קבענו מרץ ברומניה ...האתר בו היו התנאים. הכי גרועים לאותה שנה ...
לא ארחיב על הקרח .. ועוד
שורה תחתונה הבחור כעס כשהגענו עלי על המקום שהבאתי אותנו כך לדבריו ...
עם החזרה בשל הכעס על הבזבוז המטורף התארגנתי לנסיעה לתחרות קייקים במהלך ההכנות לתחרות נפצעתי ונשארתי עם כרטיס לספרד אבל בלי יכולת להשתתף בתחרות..
זו היתה כאמור שנה נפלאה אז החלטתי לנסות ולקפוץ לאתר אליו תיכננתי להגיע מלכתחילה אתר עליו קראתי בזמנו ב 2006 והומלץ לי על ידי הספרדים שעבדו בחנות הציוד באנדורה.
מהשלישי עד החמישי במאי הייתי באתר הזה בואל דה אראן שמו בקירה.
ןמאז אין יותר לא שותפים ולא אתר אחר לא מזרח אירופאי ולא צרפתי .
יש רק אתר אחד ברגע שיש דיווח על שלג טוב אני מארגן בעזרת הקשרים שיצרתי מקום לינה ונוסע .
לא תלוי באף אחד יותר.

Isaacsbenny

New member
לא פסלתי לנסוע לבד..

אני עוד מדבר איתו, אפ יהיו יותר מידי בעיות אני אטוס לבד. בתכלס אני יכול או סוף ינואר או תחילת מרץ בתחילה מרץ זה סבבה? או שעדיין זה סיכון יחסית גבוהה?

yo12

New member
אם זה השבוע הראשון או השני עבורכם...

יש אתר קרחון בשם קאונרטל באוסטריה, עם סיכוי טוב יותר לשלג איכותי. העיירה מציעה דיל הכולל לינה 7 לילות וסקיפס ל6 ימים ב-322 יורו ללינה בדירה ו-508 במלון חצי פנסיון.
ואם אתם גולשים מנוסים יותר ומעדיפים את אוסטריה, זולדן + אוברגורגל יתאימו.
[URL]http://www.kaunertal.com/en/accommodation/top-offers/powder+weeks_tp-4723[/URL]

Isaacsbenny

New member
החבר שטס איתי מתחיל

זו תהיה החופשה הראשונה שלו.. אני קצת יותר מנוסה.. מה לגבי זולדן? נשמע מתאים? ראיתי שהוא דיי גבוהה ככה שזה נשמע דיי טוב האמת.

Isaacsbenny

New member
אפשר יותר פרטים?

מאיפה אפשר להזמין חבילה לשם? או שזה הכל בהרכבה עצמית?

yo12

New member
אני מאמין שיש דילים, אבל למה שלא תרכיב לבד? אנחנו נעזור!

ראשית, תזמין טיסה למינכן.
תכנס לקישור ותחפש לינה לפי העדפה: מלון עם/בלי ארוחות או דירה.
[URL]http://www.soelden.com/en[/URL]
מה שנשאר לך זה השכרת רכב וביטוח סקי. ביום ההגעה תוכל לשכור ציוד, להרשם לבי"ס ולקנות סקיפס. פשוט מאד! נשמח לעזור.

באמת? זה מה שנשאר לו? השכרת רכב וביטוח?

מה עם סקי פס?
מה עם ציוד?
מה עם הדרכה לחבר המתחיל?

עם כזאת עזרה עדיף בלי.

Isaacsbenny

New member
הוא רשם את הדברים האלו

פשוט הוא אמר לדרוג לזה לשם.
תכלס סקי פס אפשר לקנות באינטרנט לא? כנ״ל גפ ציוד.. הדרכה אפדר לסדר שם אני מאמין לא?

אם זה שווה משהו, גם אני חושב שיותר כדאי להזמין הכל מהארץ

לא סכומי עתק אבל חסכון של כמה עשרות יורו על השכרת ציוד אם מזמינים באינטרנט והסכום עולה ככל שהציוד יותר יקר.

בהדרכה אם תחכה לרגע האחרון אתה יכול לגלות שהקבוצות מלאות או שהלו"ז של המדריכים הפרטיים מלא ותצטרך לקחת שיעורים מוקדם בבוקר או מאוחר לפני סגירת האתר. זה מה שקרה לי שנה שעברה.

Isaacsbenny

New member
רשמתי ש

סקי פס אני יכול לקנות באינטרנט, כנל להזמין גם ציוד.. וזה מה שאעשה.

רק רוצה לחדד נקודה - אם זה ידוע וברור אז נא להתעלם

הנחות האינטרנט בדרך כלל מותנות בהזמנה של שבוע לפחות מראש. אני אכלתי אותה פעם ככה ולכן מצאתי מקום להזהיר אתכם. הזנחתי וחיכיתי לרגע האחרון והמחיר קפץ לי בעשרות יורו יחסית למחיר שראיתי כשרק בדקתי. וזה היה בכל הרשתות באתר
אז עכשיו למדתי לקח ומזמין ציוד הרבה זמן מראש.

אבל אז אתה לא עושה את מה ש"המומחה" הציע לך

לקנות ביום הראשון באתר. אתה בטוח שלא תלך לכלא על זה או משהו?

Isaacsbenny

New member
נשמע טוב

יש הדרכה יחסית טובה בזולדן? כי החבר שטס איתי לא גלש מעולם.
ומבחינת מחיר עדיך להרכיב לבד? כפי שציינתי הוא מעדיף כמה שיותר זול ככה שאם להרכיב לבד יעלה זול יותר, ארכיב לבד. תודה!

Cמן רשום

New member
ההדרכה בזולדן טובה אבל יקרה מאד, כמו בכל אוסטריה

תראה מחירים פה:
http://www.skischule-soelden.com/en/rates/private.html
ההדרכה באיטליה הרבה יותר זולה ולא פחות טובה מבאוסטריה כך שאם ההדרכה היא דרישה מרכזית והתקציב מוגבל, לא הייתי בוחר באוסטריה. אני גר ממש מעבר לגבול ולגלוש אני גולש באוסטריה אבל אם אני רוצה לקחת שיעורים לשפר את הטכניקה, אני נוסע לאיטליה.

לגבי דברים שעלו פה:
1. אני מסכים עם yo שלאוסטריה קל וכדאי בד"כ להרכיב חבילה לבד.
2. אני מסכים עם הבוס שכדאי מאד להזמין ציוד והדרכה מראש ולא באתר כי זה יחסוך לכם הרבה כסף.

Isaacsbenny

New member
חשבתי על איטליה

אבל מה לגבי סוף מרץ? לאן אפשר לנסוע חוץ מצרוויניה? חוץ מזה שראיתי שיחסית יקר שם ביחס לאוסטריה.. בעיה שאני והוא גם לא אותה הרמה אז זה עוד יותר יקר לקחת כל אחד בנפרד הדרכה פרטית. מה עם קבוצתית? או שזה לא שווה כלום?

למעלה