טיסה בהולה

כמו שאמרתי, מזומן זו הדרך היחידה להתמודד עם

משברים כאלו (ברמה שהצגת לפחות...) רק בהקשר לפורום- למה אתה קורא "הגירה זמנית"? כי (שוב, כמו שאמרתי) מדובר על להיות פליט, וזה לא אותו הדבר כמו להיות מהגר. לבריטניה (שסקוטלנד ואנגליה (שלונדון בירתה) הן חלק ממנה) ואירלנד אי אפשר פשוט להגר, מדובר בתהליכים ארוכים למדי. אם אתה רציני ומאמין שהמצב יצריך שתעבור למדינה אחרת ולא כפליט תתחיל מלעשות חיפוש בפורום (ולכך זה הפורום הנכון) לגבי מה צריך לעשות כדי להגר.

אני יענה לך ברצינות (לפחות אני אנסה)

אני לא יודע מה זו הגירה זמנית, אתה בוודאי מתכוון לטיול ארוך באירופה ללא אישורים מתאימים לא תוכל לשהות יותר מ3 חודשים אירופה יקרה ובאנגליה יש פאוד שהוא 6 שקלים כלומר פי 6 יקר יותר! כל השאר חיים באירו שהוא לא זול יותר בנוסף אם יהיה מלחמה כנראה שלא יהיה נעים לישראלים להסתובב ברחובות כמו שאתה יודע יש כמעט רוב מוסלמי במדינות האלו ..... ואני לא יודע כמה יהיה בטוח לך לטייל שם היתי מציע לך לתכנן טיול ארוך או במזרח ששם אתה יכול לשהות המון זמן על מעט כסף יחסית או ליפן, היה שם: לא מזמן צונמי, ומה הסיכויי לפעמיים צונמי באותו המקום? זה כמו שאומרים: שהמקום הכי בטוח בסופת ברקים זה איפה שברק פגע כרגע..... אם אתה כן מתעקש אל אירופה שווה לך אולי רוסיה או רומניה שוב מקומות זולים. ושם אפשר להסתתר בקלות יחסית

בקר12

New member

תודה

אוקי, תודה רבה על העזרה אבדוק אילו אפשרויות עומדות בפני תודה ושיהיה בהצלחה לכולם

Nobilis

New member
אה, מה...?

" באנגליה יש פאוד שהוא 6 שקלים כלומר פי 6 יקר יותר " זה היה נכון אם מוצר שעולה בישראל 25 ש"ח (לדוגמא) היה עולה בבריטניה 25 פאונד. רמז - הוא לא. " כמו שאתה יודע יש כמעט רוב מוסלמי במדינות האלו " באירופה בממוצע יש 2%-3% מוסלמים. בבריטניה (שהזכרתם) יש 3%-4% (תלוי את מי שואלים). בישראל יש 20%, ועם השטחים - 40% ויותר. אם זה הקריטריון, כל אוכלוסיית ישראל היהודית צריכה למהר לעזוב את הארץ. אבל עזוב, למה אני טורח בכלל, אתה צודק - שיסע לרוסיה. נשמעת לי הצעה נהדרת.

giorno231

New member
שאני אבין, אני היחיד שמתכנן הפוך...

במקרה של מלחמה ואני כבר אספיק לעבור לחו"ל, אז ארצה לחזור מהר ו"להגן על המולדת"???

גוזליה

New member
השרשור הזה עבר מזמן כל קשר לפורום

אין יותר מה לתרום לו מבחינת הגירה (שזה נושא הפורום) ולכן הוא נעצר כאן. תגובות נוספות יימחקו, נא למצוא אאוטלטים יותר רלוונטיים לדיון הזה. תודה

למעלה