טיולי פסח--> הצעות...

MayLuvsDoug

New member
מגבונים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזור שני בכל החיים שיצא שהפתיע אותי על היום הראשון של יםאלים זה לא כיף.XD

טיול פסח! ים L ים! ים L ים!

אנחנו יוצאים לטיול ים L ים..
אז ככה... : -בלי הרבה בגדים.. -כרית...(אחרת שוקעים ומתבאסים..) -בגדים קצרים.. -בגדים ארוכים ללילה..עדיף..לישון עם סתם חולצה של השבט או משהו..ואז פשוט להשים על הזה סוודר גדול..עם מכנסיים קצרות ושמיכה פליז שמתקפלת ממש קטן .. -דאורדורנט -שמפו בבקבוקים קטנים כאלה..(תמיד כיף לחפוף בשוקת סתם באמצע היום..) -שק"ש... -חטיפים-ולגמור הכל ביום הראשון אחרת זה ימס.. -לבנים -פלסטרים! -משהו נגד שפשפת (מי שלא היה לו שפשפת בשום טיול -יהיה לו...אל תדאגו..)

yaeltyl

New member
וואי..מה להביא לאתגר..:

באמת ש..כלום!! תכלס באמת שאני פשוט הסתובבתי 4 ימים עם אותם בגדים הכל כולל הכל חוץ מ-בלילה סווטשרט וטרנינג, וזהו!! חוץ מזה להביא ברור דאורדורנט מברשתשיניים פלסטרים וכאלו-תמיד נפצעים, שפתון, שק שינה,כובע וכל האלו.. באמת שאין מה סתם להביא מלא בגדים להחלפה והכל כי תכלס אין מצב שיהיה לך אפילו אם תרצה כח להחליף בגדים.. גרביים וזה תיקח..אני תאמת לא החלפתי והיה זוועת עולמים..:)

yaeltyl

New member
ובקשר לאחוות וזה..:

באמת שאין מה לחשוש-הטיולי אחוות שנה שעברה היו בערך הטיולים הכי כייפים בחיים שליי!! ובאמת שאני לא הכי מתחברת מהר לאנשים והכל ובלילה הראשון פשוט לפני שנרדמתי בכיתי לעצמי סבבה? אז מה! מהיום השני רק צחוקים ורק כיף ובאמת שאני בטוחה ש..כולנו בצופים וכולם באים לטיול לא במטרה למרר חיים של אפחד אחר וכולם בראש של להכיר אנשים חדשים והכל אחרת לא היו יוצאים.. ואם אין את האחווה הכי טובה בעולם-לא חייבים לשמור על קשר עם כולם גם אחרי זה.. זה רק בונוס:) ואם ממש זה זוועה ולא יכול\ה להתמודד..תפעילי קשרים או משו ותחליפ\י אחווה לכזאת שחברים טובים מהגדוד בה:)

מזה אני הכי לא חוששת.

אחוות נראלי הכי מעולה ביקום!! להכיר מלא אנשים חדשים וזה. זה בעצם המטרה שלי בטיול הזה. ממ תודה. יש לך מסן אוא ייסי שנוכל לדבר קצת על אתגר? חח..

yo yoel

New member
עוד דבר חשוב

כלי נגינה קטנים.. חלילית או מפוחית או גיטרה קטנה.. עוזרים מאוד ברגעים שמשעמם או בלילה. אני זוכר שבפתיחת קורס היה לנו גיטרה ומפוחית פשוט המצאנו שירים מצחיקים על כל מי שראינו

talbebchuk

New member
וואי תודה ענקית!!!

יאבאללהה אתגררר אבל הולך להיות מטורף!! הכי שווה שיש!! תודה ענקית! עזרתם לי ברמות!

חזרתי מפעולת הכנה לאתגר..ואאאאמלללה

לימדו אותנו ניווטים וכל שאר הדבריםש צריך. זה קשה זה מבלבל וזה מפחיד. רק שיהיה לי מדריך נחדמ שיעזור לנו מלא ואחלה אחווה

ענבל317

New member
זה נראה ממש מפחיד בהתחלה,

אבל לומדים להסתדר עם זה ובאתגר את תעשי את זה בלי בעיות. כשאני הייתי בטיול השתמשתי במד קורדינטות ובאזימוטים רק כשבנינו את המסלול בלילה שלפני. כשאשכרה הלכנו במסלול לא השתמשנו בזה בכלל, רק בסימני דרך שלנו והיינו מעולים:] הגענו ראשונים כל יום והקדמנו את הלו"ז [כמעט כל הזמן הגענו למקומות שעתיים לפני שהיינו אמורים חח] שיהיה לכם בהצלחה, אתם לפני הטיול הכי כיפי בחיים שלכם:]

נוי514

New member
אללה אחווט' חמישיוט../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כי אפילו הסימן קריאה בתפוז הוא בירוק!!!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo126.gif

ושנה הבאה כולם שישיסטיייים

למעלה