טיולי פסח--> הצעות...

talbebchuk

New member
טיולי פסח--> הצעות...

זהו.. אז עוד מעט טיולי פסח... ולנו - אתגר... אני, לפחות, ממש ממש בלחץ...! אז.. הצעות ראשוניות? חוויות? מה לוקחים? על מה מוותרים?

YogevLevi

New member
כמה דברים

1. לקחת כמה שפחות בגדים......סתם תופס נפח ולא לובשים את הכל.....ובסוף זה סתם כבד ומעיק אני למשל בטיול חנוכה הייתי עם אותם המכנסיים והחולצה כל הטיול.....(חורנים לשלטון!) 2.שקיות חימום זה יכול ליהיות ממש אטאקציה לפעמים 3.בגד חם ללילה (לא יותר מדי....שוב, סתם סוחבים את זה על הגב בסוף) 4.בגדים קצרים - למרות שבלילה קריר ביום ממש חם (גם אם יגידו שיהיה קר(מקסימום יש את הבגד של הלילה)) 5.כרית קטנה - ממש פינוק לפעמים (וגם לא תופס חצי תיק) 6.משחה לשפשפות (ואל תגידו "לי זה לא יקרה") 7.דאודורנט - אחרי הכל צריך להריח כמו בן אדם 8.שקיות לכביסה (גם אם נשארים עם אותם בגדים חשוב להחליף גרביים........ותחתונים) 9.כובע באמת נוח 10.לא להביא כסף.....סתם הולך לאיבוד ואין מה לעשות איתו 11.נעליים נוחות (לא אולסטאר, ואנס וכל השאר) 12.נייר טואלט (אחד החשובים) 13.שק שינה (כל פעם מישהו אחר מדהים אותי מחדש ושוכח להביא) זהו נראה לי....אולי יהיה לי מאוחר יותר

s h a r o n 7

New member
שפשפות עד המוותתתת../images/Emo126.gif

סתם חחח איך סבלתי מזה בים אל יםםםםם מה יש נגד זה אבל חוץ מדורדונט?? וכרית זה באמת ליגה

YogevLevi

New member
משחה.....

פשוט הולכים לבית מרקחת ומבקשים משחה נגד שפשפות......

ענבל317

New member
אמאלה יש לי פלאשבק לשנה שעברה:]

ובלי מילים מיותרות...הנה הרשימת ציוד המפורטת במיוחד שעדי כתב לנו שנה שעברה: באמת שלא צריך ש-ו-ם דבר חוץ ממה שכתוב פה, אולי רק פלאפון למי שיש הורים ממש לחוצים. * תיק גדול- כן, גדול- מה שנקרא בחנויות למטיילים "תרמילים", כי צריך שגם השק"ש יכנס לתוך התיק כדי שיהיה יותר נוח, וקחו בחשבון שכל בוקר תצטרכו להכניס את הארוחת בוקר והארוחת צהריים לתיקים ככה שתצטרכו עוד מקום פנוי בתיק.. וחשוב שיהיה תיק נוח מאוד לגב. * שק"ש קל- בכוונה קל, כי אם תביאו שק"ש צבאי וכאלה ממש תסבלו במסלולים כי הוא ממש כבד, וחוץ מבמוחרקה אם בכלל לא ממש תזדקקו לשק"ש יותר מידי עבה. *פנס- חשוב מאוד, התאורה בלילה חלקית מאוד ובלי פנס קצת קשה לבשל *אוכל ליום הראשון בלבד- ממתקים, עוגיות וכו'- לא נחוץ ובאמת יש מצב שהם יתקלקלו כי התיק כל הזמן יושב בשמש, אם אתם כבר מביאים תחסלו הכל ביום הראשון *סווטשירט 1- זה בהחלט מספיק *חולצות קצרות- להביא בין 1 ל-4,תלוי כמה אתם פנאטים בקשר לזה *מכנס חאקי ארוך 1- שאיתו תהיו במשך כל הטיול.חשוב ארוך כדי שלא ישרטו לכם הרגליים במסלולים,חשוב חאקי כי יש מפקד על חאקי כל ערב,וחשוב 1 כי לאף אחד אין כוח להחליף אף פעם,וגם כדי שלא יהיה יותר מידי כבד. *חולצת חאקי+עניבה- יש מפקד כל ערב *תחתונים וגרביים 1-4- שוב,תלוי במידת הרצון.. *זוג נעליים אחד- לא לעשות את הטעות ולהביא זוג להחלפה- אין בזה שום צורך. חשוב להביא נעליים נוחות שנסגרות טוב על הרגל (ספורט או הרים). עדיף לא ואנס או כאלה כי הן כבדות ולא נסגרות טוב על הרגל ואפשר בקלות לעקם את הקרסול. חשוב לא להביא אולסטאר כי מרגישים כל אבן קטנה במסלול וזה לא נעים. * 3 ליטר מים- חובה חובה חובה. *כובע- עדיף מצחייה או טמבל ולא כובע כזה של חורף, פשוט כי במסלולים ממש חם. אם מישהו ממש רוצה אפשר גם לשים חולצה על הראש. *מברשת ומשחת שיניים. *סיכת ביטחון ו2-3 פלסטרים- שוקלים כלום בערך ופשוט עוזרים לפעמים בטירוף *נייר טואלט- עדיף שיהיה עם ציורים של כלבים או פרחים (סתם נו..חחח) *מגבונים- דבר חביב מאוד שיכול לעזור .. אם המגבונים כבדים מידי תקנו במיוחד לאתגר חבילה קלה יותר. *שקיות חימום, צעיף וכו'- אין שום בעיה שתביאו, כי זה לא כבד יחסית לעוד סווטשירט או למגזימים שמביאים מעיל.. אבל שוב- לא להגזים. שקית לכל יום זה מספיק וצעיף אחד זה גם מספיק. *דאודורנט ספריי- חשוב מאוד. לבנים שמביניכם (אבל גם לבנות מסויימות)- שפשפת זה דבר נפוץ מאוד באתגר. המלצה שלי- באותה שניה שאתם מרגישים שזה מתחיל לא להיות פחדנים ולרסס קצת והווופ אין יותר שפשפת. אם לא תרססו פשוט תסבלו בכל המסלולים או שפשוט תחליטו לרסס מאוחר יותר ותצרחו כמו מניאקים *מסטיקים (אם רוצים) ועוד דבר קטן- כשמסדרים את התיק להשתדל שהדברים הכבדים יהיו בחלק התחתון של התיק. ככה הרבה יותר נוח לסחוב אותו. כלומר אם השק"ש הוא הדבר הכבד ביותר מבין החפצים שתקחו- שימו אותו בתחתית התיק. חוצמזה שוב- מומלץ מאוד להביא תיק שיוכל להכיל בתוכו את השק"ש, לקשור כל בוקר מחדש לתיק זה לא ממש כיפ. את בת אז תביאי כלמיני דברים של בנות- תחבושות חזיות וכו' אם אתה עם משקפיים- אז כמובן המשקפיים או עדשות+מראה+תמיסה. מומלץ לקנות עדשות חד פעמיות. ובאמת שהרשימה הזאת מקיפה את כ-ל הציוד הנחוץ לא להביא אולר\פותחנים וכו' כי לא צריך אותם. לא להביא מיני דיסקים\דיסקמנים\אמ פי 3\אייפוד וכו'- פשוט אסור לטייל איתם במסלולים במילא. תהנו עדי

YogevLevi

New member
כן....שורף......

את את לא מוכנה לסבול את זה הולכים לסופר פארם ומבקשים מהרוקח משחה טובה לשפשות........ ואם אין משחה זה שווה את הכאב...

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif אני ממליצה על 2 סווטשרטים

כי לא תענוג גדול ללכת לישון עם הסווטשרט שבישלת בו... זה סתם מסריח ומציק.... ואז אם ממש ממש קר משתמשים בסווטשרט הנוסף פנס, אם יש לכם אחד שמולבש על הראשון, יעזור לכם הרבה יותר (לי לא היה... היה לי קצת חשוך....) חוץ מזה תבואו פתוחים ונחמדים... אל תסתגרו, המטרה של הטיול זה להכיר את ההנהגה... תהנו!

liss 8D

New member
לגבי מכנס חאקי אחד

חשוב מאודמאודמאוד[!!!] אחד שלא נסחב על הרצפה, אחרת הוא נרטב/מתלכלךוניהיהבוציבלמטה וסתם חבל. [מניסין אישי. אחרי זה הייתי עם מכנס קצר בלילה הכי קפוא ביםאלים וזו חוויה בכלל לא נעימה!] וכומבן - ערכת תפירה שתופסת כלום מקום ויכולה לעשות נפלאות. שוב, מניסיון, עקב מכנס דיי נסחב על הרצפה, הוא נקרע לי בצד [בתפר] כמעט עד הברך ומסלול שלם נאלצתי ללכת עם מכנס קרוע [ומנם מקופל, מה שלא מנעים את ההליכה] עד שהגענו לחניון ומצאתי חברה חכמה שהביאה ערכת תפירה. מה שעו אפשר ללמוד מהחוויה הזו זה שאני ילדה מוכשרת נורא בכל הקשר למכנסיים
תודה לכל המייעצים למיניהם!!!!1

s h a r o n 7

New member
כולם אומרים לא וואנס ואולסטאר../images/Emo126.gif

וזה בדיוק השני זוגות שאני רוב הסיכויים לוקחת חחח
שאר הדברים ממש ממש ממש טובים... תודה רבה לכולםםם
ורק שאלה
מה עושים
אם
באתגר... אני
במחזור???

cohen shir

New member
עושים הכל לאט לאט ובזהירות כרגיל.

כרגיל אבל בטבע עם המון מגבונים וזהירות להישאר נקיים כי זה ממש מגעיל. מביאים כדורים נגד כאבים בכל מקרה. ומאוד חשוב לא להשאיר את מטעמיי המחזור בשטח עד כמה שזה נשמע זוועתי לקחת שקיות אטומות כאלה ולהכניס פנימה ולזרוק כל ערב בחניונים בפח הגדול של החניון.

s h a r o n 7

New member
למה?../images/Emo126.gif

(בקשר לפסקה השניה) כדורים אני ממש ממש ממש חייבת ומלאמלא פרש וואנס...
אוף תודה

liss 8D

New member
טמפונים!!!!!!1

זה מה שצריך.
[ואפילו אם סיימת יומיים לפני תביאי כמה ליתר ביטחון, לעולם אין לדעת מתי הערמומי הזה יפתיע
] אך מי יתן וזה לא יקרה לנו.:< ותגידו, מה עם מזרן שטח? אפחד לא רשם, אתם אומרים שזה לא כזה נחוץ?

liss 8D

New member
דווקא מזרן שטח לא שוקל הרבה.

וזה גם מין אמור לבודד, לא?

למעלה