טוקיו הוטל... אאוץ'

Aeroguy

New member
אם אני זוכר נכון...

...טום מגיע לישראל פעם בכמה שנים, כי לאשתו (טרי כהן) יש משפחה בארץ

Aeroguy

New member
ואי אפשר להתעלם מהעובדה...

שההופעה שלהם בארץ היתה כשלון חרוץ - בזמן שאמנים אחרים כמו מדונה, מייקל ג'קסון ואפילו גאנז, ש-5 שנים לפני זה עוד חיממו את אירו, הביאו 50-60-70 אלף איש לפארק הירקון, באירו היו פחות מ-10,000, וההופעה הפסידה לא מעט כסף.

AeroFan

New member
אני עם תומר

גם בלי קשר ללהכיר את הלהקה יותר לעומק, קהל ישראלי זה פשוט דבר מכוער, וראיתי את זה בהופעה של אינקובוס, אוקיי הלהקה קיבלה קבלת פנים אדירה והקהל לא הפסיק להתלהב בזה זה סבבה... אבל כל שניה הקהל עשה גלים כמו מפגר וכל שניה היו דחיפות, הרבה אנשים אמרו שאם ההופעה היתה מאכזבת זה רק בגלל הקהל, הקהל הישראלי יכול להרוס הופעה שלמה וזה מה שהיה בהופעה של אינקובוס (לא שהוא הרס לי, לי היה לילה מדהים אבל יש כאלה שזה הרס להם). הקהל פה צריך לדעת קצת תרבות ולא יזיק... אני מעדיף לשלם את כל הכסף על הטיסה מאשר לראות הופעה פה...

בָלבָל

New member
אה אבל לגבי הקהל הישראלי... בעעעעעעעעעע

הייתי בהופעה של שלמה ארצי שבוע שעבר, אי אפשר בכלל לתאר את הג'יפה של הקהל, ועוד אני הייתי בשורה השניה.... חשבתי שלפחות יהיו אנשים איכותיים, ואיך נגיד בעדינות, ממש ממש לא...

rocket

New member
אני הייתי בהופעה (ואני גם מנהלת את הפורום שם)

היה מדהים. אני לא אכנס לדיונים על טיב הקהל הישראלי, ואכן הוא מזעזע ויש לי הרבה תלונות אבל - אני לא מסכימה עם תומר ואני חושבת שהתגובה שלו גובלת באגואיסטיות. ל 99% מהאנשים אין אופציה לנסוע לחו"ל בשביל לראות את הלהקה ולכן הם חיים יום-יום בתקווה שהלהקה שהם אוהבים תגיע לארץ וזה באמת לא משנה איזה שירים יבוצעו ... העיקר לראות אותם מקרוב. ככה אני מרגישה. מן הסתם שיש שירים שהייתי רוצה לשמוע יותר או פחות אבל עצם העובדה שהם *כאן* והם שרים בליי, והם ממש כמה מטרים ממני .. זה מה שעושה *לי* את זה.

בָלבָל

New member
אני מסכימה שהופעה היא הופעה

ולא משנה מה הסט שלה, ובעי-ק-ר כשאין לך שום דרך אחרת לראות את הלהקה אלא רק כשהיא מגיעה אליך. כשטורי אימוס הגיעה להופעה בארץ אני ממש התרגשתי ביחד עם האנשים בפורום כי זו זמרת שגם אני מחבבת (אבל לא מספיק כדי להוציא כמה מאות על כרטיס להופעה). זה ממש כיף לראות אנשים מתרגשים לפני הופעה של להקה שהם אוהבים, ובהחלט אני מקנאה באנשים שהולכים להופעות כי אני גם רוצה שאמנים שאני אוהבת יבואו להופעה.... אני לא מבינה - מישהו פה היה מתאכזב אם אירו היו מגיעים להופעה בארץ??? מישהו פה לא היה בא להופעה הזו בגלל שהיא תהייה מלא בלהיטים בלבד??? אני בטוחה שאף אחד פה לא היה נשאר בבית! ואם כן - זה ממש ממש ממש עצוב

ErezLahat7

New member
ברור שהייתי שמח לראות אותם בארץ

אבל אני גם מציאותי ויודע שאם יבואו להופעה פחות מ-5000 אנשים זה יהיה מאוד מאכזב . במיוחד מצד אירו. לא אכפת לי לקבל הופעה (כמעט) אישית אשר רוויה בלהיטים. אבל הייתי רוצה שכל התנאים יבשילו ושהפופולריות של אירו תגדל להיות לפחות כפי שהיתה בתחילת שנות ה-90 (דבר שאני רואה שזה רחוק מלהתקיים) אני לא הייתי רוצה לראות את הלהקה שאני אוהב עושה צחוק מעצמה. ולכן כל עוד הם לא עולים על גל חדש עדיף שלא יגיעו כרגע.

AeroTom

New member
למה אגואיסטיות?

ממש לא אמרתי שאני נגד שהלהקה תגיע לארץ. כל ההודעה דיברתי רק עלי אישית. אני הבן-אדם הראשון ששמח שאמן כלשהוא מגיע לארץ ויש אנשים שאני מכיר שאוהבים אותו (שמחתי המון בשביל כמה שאני מכיר כשטורי איימוס הגיעה והרגשתי הרבה צער כלפי אחרים למשל כשדפש מוד ביטלו וכו'), כי אני יודע את ההרגשה של הופעה בלייב ואני מאחל זאת לכל אחד. לא אמרתי אבל שאני לא רוצה שיבואו לארץ ולא שיראו אותם פה ולא יודע מה. אני, מהמקום שלי, מעדיף לראות אותם בהופעה בחו"ל וציינתי את כל הסיבות לזה למעלה. אבל אני אשמח מאוד בשביל כל מי שלא יכול להרשות לעצמו שיראה אותם בארץ אם הם יבואו. אם זה מישהו שמכיר 5 להיטים שלהם או מישהו שמכיר אותם הרבה יותר. ותראי, יש הבדלים. יש כאלה שבאמת לא משנה להם איזה שירים הלהקה תבצע, או מצפים מאוד לכמה בודדים. ויש כאלה שזה יותר משנה להם או חשובים דברים אחרים (ואני אחד מהם). אני אישית לא כל דבר מיד ילהיב אותי, אני אוהב מוזיקה המון, אבל יש מקרים כמו אירוסמית' כאן, שאני אעדיף משהו אחר. וזה בגלל הכרת הלהקה בארץ שציינתי והאווירה בהופעה. אבל שוב - אני מדבר רק עלי אישית ואני ממש לא נגד שהיא תגיע לארץ. אני בעד שכמה שיותר אמנים יגיעו וכמה שיותר אנשים פה יהנו. אם הלהקה באמת הייתה מגיעה לארץ הרבה אנשים היו נהנים וזה אחלה. אומנם רובם בגלל הלהיטים הגדולים רק של הלהקה, אבל זה לא מונע מהם להנות עם הצד הזה שלהם בהכרת הלהקה. אני רק אהנה יותר בהופעה עם קהל קצת אחר ואווירה שזה ייצור (והנה, באמת עשיתי זאת). זה ממש לא אומר שאני לא רוצה שהם יגיעו לפה.

AeroFan

New member
אגב שמעתי שהיה משהו בהופעה של טוקיו הוטל

20 פצועים משהו כזה? תקראו את הסיבה למה זה קרה ואז אפשר להבין לבד למה זאת סיבה מספיק טובה למה זה חרטא לראות להקה מחו"ל פה, בלי קשר ללהכיר או לא להכיר לעומק את הלהקה, תראו איזה גועל נפש הולך פה, קהל מגעיל

rocket

New member
אולי במקום להאמין לשמועות תשאלו מישהו שהיה שם

*שיעול*

AeroFan

New member
עד כמה שהבנתי השער קרס

ואיך זה קרה? כי הקהל התפרעו וזאת התוצאה

SaintJohn

New member
בדיוק ראיתי על זה משהו בטלוויזיה.

רפי רשף ראיין אחת מהילדות שהתעלפו ופונו. אמרו שהיו איזה 16 פצועים. מה הלך שם, סבטלנה?

rocket

New member
מצאו את מי לראיין.

בקיצור סתם ניפחו את הסיפור הזה. זה היה בכלל לפני תחילת המופע, היה תור בכניסה והיו כמה דלתות. ומה שהיה פחות או יותר שדלת אחת נפתחה והאחרת לא וחשבו שהיא כן והסתערו קדימה . היו 10 פצועים ממש קל. והרבה היסטריה מיותרת. המופע התחיל בזמן ועבר בצורה רגועה. הלהקה נתנה הופעה עשר. וזה שבנות התעלפו באמצע מופע זה לא חדש וקורה גם בחו"ל בהופעות הכי טובות. וכמובן שהתקשורת הישראלית קפצה על הסיפור והתחילה בגל האשמות שיצא מכלל שליטה.

ErezLahat7

New member
אני חושב שזה עניין של ארגון

אני לא מאשים את הקהל הישראלי. כבר היו המון מקרים של הופעות בישראל שעברו בשלום ומצד שני יש גם המון הופעות בחול שיוצאות מכלל שליטה מה לעשות ש- לנו, יש הרבה מה ללמוד בכדי לארגן הופעות טובות

AeroTom

New member
רק ציון ח"ח קטן לרותם...

כי (במודע או לא) ההודעה שלה פתחה את אחד השרשורים היותר גדולים שהיו כאן בזמן האחרון

AeroRotem

New member
../images/Emo6.gif

שמחתי לעזור :-} אמנם לא הגבתי אבל נהינתי מאוד לקרוא את התגובות ולראות איך זה מתפתח...

למעלה