למה אגואיסטיות?
ממש לא אמרתי שאני נגד שהלהקה תגיע לארץ. כל ההודעה דיברתי רק עלי אישית. אני הבן-אדם הראשון ששמח שאמן כלשהוא מגיע לארץ ויש אנשים שאני מכיר שאוהבים אותו (שמחתי המון בשביל כמה שאני מכיר כשטורי איימוס הגיעה והרגשתי הרבה צער כלפי אחרים למשל כשדפש מוד ביטלו וכו'), כי אני יודע את ההרגשה של הופעה בלייב ואני מאחל זאת לכל אחד. לא אמרתי אבל שאני לא רוצה שיבואו לארץ ולא שיראו אותם פה ולא יודע מה. אני, מהמקום שלי, מעדיף לראות אותם בהופעה בחו"ל וציינתי את כל הסיבות לזה למעלה. אבל אני אשמח מאוד בשביל כל מי שלא יכול להרשות לעצמו שיראה אותם בארץ אם הם יבואו. אם זה מישהו שמכיר 5 להיטים שלהם או מישהו שמכיר אותם הרבה יותר. ותראי, יש הבדלים. יש כאלה שבאמת לא משנה להם איזה שירים הלהקה תבצע, או מצפים מאוד לכמה בודדים. ויש כאלה שזה יותר משנה להם או חשובים דברים אחרים (ואני אחד מהם). אני אישית לא כל דבר מיד ילהיב אותי, אני אוהב מוזיקה המון, אבל יש מקרים כמו אירוסמית' כאן, שאני אעדיף משהו אחר. וזה בגלל הכרת הלהקה בארץ שציינתי והאווירה בהופעה. אבל שוב - אני מדבר רק עלי אישית ואני ממש לא נגד שהיא תגיע לארץ. אני בעד שכמה שיותר אמנים יגיעו וכמה שיותר אנשים פה יהנו. אם הלהקה באמת הייתה מגיעה לארץ הרבה אנשים היו נהנים וזה אחלה. אומנם רובם בגלל הלהיטים הגדולים רק של הלהקה, אבל זה לא מונע מהם להנות עם הצד הזה שלהם בהכרת הלהקה. אני רק אהנה יותר בהופעה עם קהל קצת אחר ואווירה שזה ייצור (והנה, באמת עשיתי זאת). זה ממש לא אומר שאני לא רוצה שהם יגיעו לפה.