טוקיו הוטל... אאוץ'

®NuLy®

New member
{פיל|והניו שיט כמו שאת אומרת זה לא מוזיקה?

אולי זה משהו שאת פחות אוהבת ומתחברת אליו, אבל אם המוזיקה הזאת קיימת ועדיין מצליחה כנראה שיש אנשים בעולם שאוהבים ומתחברים אליה. אני חושבת שזה קצת זלזול באנשים, להגיד מי שווה יותר ומי שווה פחות על פי הטעם המוזיקלי, שלפעמים גם קשור לרמת ההחשפות של אותו אדם למוזיקה (בכל דרך שהיא).

rocket

New member
חמודה,

אני זאת שמחוברת יותר ל"ניו שיט" תקראי כמו שצריך לפני שאת מגיבה
אני הסברתי את דעתי על התחושה שאני מקבלת בפורום. מבחינתי כולם שווים. כל אחד את מה שהוא רוצה ומי ששומע שנות השבעים לא יותר איכותי ממי ששומע שנות ה 2000.

AeroFan

New member
מה הקשר פה

זאת התחושה שאת מקבלת? את הופכת דבר קטן למשהו גדול. כל אחד פה אומר את דעתו, אף אחד לא אמור להיפגע ומי שנפגע מצטער שאני אומר אבל זאת בעיה שלו... אף אחד פה לא אמר שמי ששומע שנות ה-70 הוא יותר איכותי ממי ששומע את התקופה החדשה... את זה את המצאת עכשיו.

AeroFan

New member
ואני אומר את זה

לא כי אני אוהב יותר את התקופה של שנות ה-70 שלהם, כיום אני מחובר לכל התקופות שלהם בדיוק באותה רמה, אבל פה זה כבר משהו אחר כל אחד פה אמר את דעתו על מה שהולך בארץ ותכלס זה נכון.. סתם דוגמא אם הסקורפיונס יבואו לפה שוב ואני יבוא להופעה... פתאום הוא ינגנו שיר שאני לא מכיר, זה קצת יבאס ואני רק יעמוד בלי להנות מזה ולשיר יחד איתם... פה זאת בדיוק אותה נקודה פשוט על אירוסמית'.

rocket

New member
אני לא לוקחת דום דבר קטן,

אני לוחקת תחושה שיש לי כבר כמה שנים בפורום הזה. עובדה שכל החדשים שיש להם 2-3 אלבומים לא נשארים פה ליותר מדי זמן כי בפורום יש תחושה של "למקצוענים בלבד". תחושה זה מאוד סובייקטיבי. אתה לא יכול לומר לי מה להרגיש , נכון ?

SaintJohn

New member
אז מה את מציעה?

אף אחד לא ישנה את הטעם שלו או את הדעות שלו בשביל אחרים, וחבל לי מאוד אם זה משתיק אחרים, כי לא זאת המטרה. כבר אמרתי שזאת כל המהות של פורום (כל פורום) - להוציא לפועל את חופש הביטוי, לקיים דיונים (וגם ויכוחים) שבהם כל אחד מציג את הצד שלו, כי אם כולנו פה היינו באותה דעה וכל שרשור היה הודעה שכל מה שמשורשר אליה זה תגובות חסרות תוכן עם
בכותרת, אז היה פה מאוד משעמם. כבר המון פעמים יצאתי בקריאה לכל מי שקורא פה לכתוב כל מה שבא לו שקשור ללהקה בלי להסס, כי זה בדיוק המקום לעשות את זה. אם מישהו מרגיש שאחידות בדעה מסויימת בפורום נותנת לו הרגשה של דחיה, אז אין מה לעשות בעניין הזה. אבל אם יהיו פה אנשים שיכתבו ויהיה פה מגוון של דעות, אז אני די בטוח שלמי שקורא יהיה יותר נוח להגיב עם דעתו.

AeroTom

New member
אם אנשים לא נשארים פה, זה לא בגללנו

כי אנחנו מקבלים ממש בחום כל אחד חדש כאן...אבל ממש. וזה משהו שבפורומים אחרים יש המון שיותר מזלזלים בזה או לא נותנים את היחס הזה לחדשים. כמה וכמה מכאן תמיד עונים בשמחה לחדשים, מקבלים אותם בכיף ומעודדים אותם לכתוב. אם יש סיבה שחדשים לא נשארים פה, זה בגלל שהם רואים שיש פה קבוצה שבאמת מכירה את הלהקה מאוד לעומק ואולי הם עצמם לא רוצים כזה להיפתח מעבר לשירים שהם מכירים, אז המקום הזה הוא לא בשבילם. עובדה שכל מי שרצה להכיר עוד, להתעמק ולא רק להתלהב עם "וואי, אירוסמית' מהממים, הסולן חתיך והשיר מארמגדון הכי טוב ביקום", באמת נשאר בפורום וכותב בכיף. ונראה לי כמה וכמה פה יכולים להיות דוגמאות טובות (תמרה, שלא נמצאת ממש בסביבה כרגע, היא דוגמה טובה. ויש עוד). בקטע של גולשים חדשים אצלנו זה באמת מופרח להגיד שבגלל אנשים פה הם לא נשארים לכתוב...כי בזה אנחנו הרבה מעל פורומים אחרים, ומקבלים כל אחד ואחת בידיים מאוד רחבות ורצון לעזור, לענות ועוד.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני מצטערת

אבל גם עכשיו שאני קוראת את ההודעה הקודמת שלך אני עדיין לא מבינה את הכוונה שבאמת רצית להגיע אליה
אבל אני מתנצלת שהבנתי אותך לא נכון

ErezLahat7

New member
גם אני אוהב NEW SHIT

וגם OLD SHIT אבל אם היית שואלת אותי הייתי בוחר בהופעה שירים אחרים לגמרי ממה שאנשים מצפים שירים כמו SHELA THREE MILE SMILE GET A GRIP SHES ON FIRE , BOLIVEAN RAGAMUFFIN HEAD FIRST MAGIC TOUCH SOMETHING GOTTA GIVE SUDONA SUNRISE DONT STOP GET IT UP THE GRIND F.I.N.E THINK ABOUT IT BITCHES BREW UNDER MY SKIN REEFER HEAD WOMAN DARKNESS SHUT UP & DANCE אהובים עלי במיוחד ולא כל הפורום מתחבר אליהם פה וזה בסדר מבחינתי לכל אחד יש את הטעם שלו כאן וזה בסדר גמור לא צריך להתבייש , לפחד או להרגיש נחות בכדי להביע אותו

AeroTom

New member
כבר דיברנו על זה בעבר

וחבל שאת מרגישה ככה. כי שוב - הדעות הם אף פעם לא כלפי הבן-אדם...צריך לעשות פה הפרדה בין משהו אישי לבין דעה על מוזיקה. לא אני וגם לא אף אחד אחר פה נראה לי חושב שיש כאלה נחותים מאחרים
כולנו כאן בגלל באהבה ללהקה. נכון, לכל אחד דעות שונות בנושא הזה של אירוסמית' וזה יכול להיות מאוד רחב, אבל לא צריך לקחת אישית משהו שנאמר במסגרת של דיונים ודעות על המוזיקה וכדומה. אני חושב שאם פעם ניפגש ונשב בכיף ונדבר ונדון בחופשיות וענייניות בנושא הזה וכל מה שמסביב, את תצאי עם הרגשה ממש אחרת
או לפחות תביני שאני ספציפית נגיד ממש לא מסתכל על אף אחד מלמעלה...באמת שלא. למה, אני גם פעם לא הכרתי 4 להיטים בלבד של הלהקה והידע שלי היה מצומצם? ועוד איך. עם הזמן פשוט הגיבוש המוזיקלי והדעות הלכו והתגבשו עם יותר ויותר הכרה של אלבומי ושירי הלהקה. את לא צריכה להרגיש אבל שמישהו פה נחות, כבר הגבתי לך על זה בעבר אם את זוכרת. הדעות הן אף פעם לא אישיות, כי אני מעריך פה את כולם (ויש פה עוד כאלה שאני בכלל לא ממש מכיר אישית, אז קל וחומר שלא אחשוב אפילו על להגיד משהו עליהם מעבר למוזיקה).

SaintJohn

New member
הם לא אמרו שהם לא יחזרו.

היה רק את המקרה שמישהו סיפר, שבמהלך ההופעה סטיבן הסתובב לג'ואי ואמר לו שהקהל יבש.

SaintJohn

New member
זה שילוב של זה יחד עם הסולידיות של שוקי וייס.

הוא הביא שורה כזאת ארוכה של אמנים לארץ, באמת מכובד ובאמת שכל הכבוד לו שהוא מגשים חלומות לכל כך הרבה חובבי ואוהבי מוזיקה, אבל כנראה שלחזון ולרצון שלו יש גבול, אחרת אני חושב שהיינו רואים את אירוסמית' בארץ כחלק מסיבוב ההופעות העולמי. ישראל היתה יכולה להיות עצירה נוחה מאוד בין הודו לדנמרק לדעתי.

AeroTom

New member
לי זה נראה מאוד רחוק

ופחות בידיים של שוקי וייס, לא משנה אפילו עד כמה היה מנסה. כי צריך גם רצון מהעבר השני...ולא נראה לי שזה קיים שם.

SaintJohn

New member
אני ממש לא חושב שהם כאלה אנטי ישראל.

זה לא שכשהציעו להם מדינות לסיבוב ההופעות ואז התחילו להגיד להם "Isr...", אז הם קפצו יחד חמשתם וצעקו "NOOOO!!!". ולדעתי לשוקי וייס יש מספיק כסף וקשרים כדי להביא לארץ איזו להקה שהוא רוצה, אלא באמת אם יש סירוב בלתי מתפשר מצד האמן.

AeroTom

New member
לא שהם שונאי ישראל

אבל כמו עם הרבה מדינות אחרות (טורקיה נגיד, איסלנד, פולין ולא יודע מה), אם אין להם רצון להגיע או מחשבה על זה, זה לא יקרה. שוקי וייס לא סופרמן ולא יכול להביא מי שהוא רוצה לארץ, כי לא משנה כמה כסף וכמה השקעה ורצון יהיו, עדיין צריך אפילו קצת רצון או מחשבה על זה של הצד השני.

SaintJohn

New member
אני בטוח שהם חושבים על כל מדינה אפשרית.

הם יכלו הרי לוותר על דובאי והודו, מדינות שלא קשורות בעליל לשאר היעדים שלהם בסיבוב ההופעות. הם גם רצו להגיע לדרום אפריקה ובסוף זה לא קרה. ואם הם הגיעו לדובאי והודו, ובנוסף גם לרוסיה, לטביה ואסטוניה, אז הם בטוח שקלו גם מדינות כמו טורקיה, איסלנד, פולין, יוון, ספרד, אוסטריה, ישראל ועוד כהנה וכהנה. וגם ברוב המדינות בהם הם היו אין בסיס מעריצים חזק כמו שיש בבריטניה או גרמניה.

AeroTom

New member
I guess...אבל אי אפשר לדעת.

כי אני משער שאם הלהקה ממש הייתה רוצה להגיע לאחת המדינות שהזכרת (או כל אחת אחרת שהם לא היו שם השנה), הם היו עושים זאת. כמו עוד מדינות בעולם, אני פשוט לא חושב שהם מסתכלים על ישראל כעל אופציה שהם רוצים להגיע לשם. כי אם הם הגיעו לדובאי והודו השנה זה כנראה שהם באמת חשבו על זה ורצו לעשות זאת. אם זה היה אצלהם ככה גם עם ישראל או מדינה אחרת, אז זה בטח היה קורה. אישית לא חושב שהם שמים את ישראל כאופציית הגעה, גם כי אין פה בסיס גדו לשל מעריצים (מה שלא מנע בהם באמת קצת במקומות אחרים, אבל בטוח מתווסף לאי-החשיבה על זה).

SaintJohn

New member
מספר ההופעות שהם יכלו לעשות היה מוגבל.

הם היו צריכים להחליט מראש על מספר מסוים של יעדים, וזה מורכב יותר מאשר tour בארה"ב, ובגלל זה למשל ההופעה באיטליה בוטלה ולא נדחתה, כי הם לא יכולים להחליט פתאום שהם באים לאיטליה פעם אחרת. אז ברור שהיו שיקולים בבחירת המדינות, ונבחרו המדינות עם הפוטנציאל הגבוה ביותר לרווח מקסימלי. אם שוקי וייס היה הולך עד הסוף עם מה שהוא מאמין, אז די סביר שהיינו רואים פה את אירוסמית'. עדיין, אנחנו לא יודעים מה המשקל של כל שיקול ואיך כל ההחלטות האלה נעשות. זה גם לא ממש רלוונטי כרגע, כי אלה החלטות שנופלות מגבוה, בין הלהקה, הנציגים שלה, לבין האמרגנים והמפיקים.

למעלה